Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

כנראה שזה לא קשור ישירות לאודיו אבל נראה לי שזה מסוג הציוד שאנשי האודיו מתעסקים איתו אז אשמח להמלצותייכם:

מחפש ממיר מתח מ 12V ל 220v בהספק כמה שאפשר יותר גבוהה בלי להתחיל להתקין ברכב מצברים כפולים או אלטרנטורים מחוזקים וכולי... גם לקנות גנרטור קטן זו אופציה אבל לא מתאימה לי.

ראיתי באיביי כאלה של 1000 W או 1200W בסביבות החמישים שישים דולר ובארץ אותם מוצרים ב 700 800 שח

זה מכשיר רציני או צעצוע?

אשמח להמלצותייכם תודה רבה!

פורסם

ברשותי ממיר מתח של 1500W העומד בפיק של 3000W, את האמת הצלחתי להוציא ממנו כ 1000W על מצבר רגיל של סדאן וכ 1300 על מצבר אפטרמרקט של גיפ. קח גם בחשבון שמכשיר כזה יכול להיות רוצח מצברים אמיתי.

1500W חלקי 220V זה צריכה קבועה של כ 7 אמפר, כבד.

ל ADVICE יש ממירי מתח מאוד טובים אבל המחיר הוא כ 1.7 ש"ח לוואט,

ך HITACHI כשקל לוואט.

ולא היתי ממליץ לקנות אחד מחברה אלמונית כמו שיש לי, אין שם הגנה על המצבר.

דבר שני: מה אתה צריך להפעיל על הדבר הזה?

את ההתקנה אפשר לבצע גם בתא מטען רק שתצטרך להשחיל כבל של 4 או 2 גיג.

פורסם
ברשותי ממיר מתח של 1500W העומד בפיק של 3000W, את האמת הצלחתי להוציא ממנו כ 1000W על מצבר רגיל של סדאן וכ 1300 על מצבר אפטרמרקט של גיפ. קח גם בחשבון שמכשיר כזה יכול להיות רוצח מצברים אמיתי.

1500W חלקי 220V זה צריכה קבועה של כ 7 אמפר, כבד.

ל ADVICE יש ממירי מתח מאוד טובים אבל המחיר הוא כ 1.7 ש"ח לוואט,

ך HITACHI כשקל לוואט.

ולא היתי ממליץ לקנות אחד מחברה אלמונית כמו שיש לי, אין שם הגנה על המצבר.

דבר שני: מה אתה צריך להפעיל על הדבר הזה?

את ההתקנה אפשר לבצע גם בתא מטען רק שתצטרך להשחיל כבל של 4 או 2 גיג.

זה ביציאה שלו, בכניסה זה 1500 חלקי 12 שזה יוצא 125A

צריכה לא פראיירית בכלל ואני בספק אם אלטרנטור רגיל יצליח לספק כזה צריכה בטורים של סרק בלי להעזר במצבר [במשפחתית רגילה]

פורסם

תודה על התשובות

הצורך המיידי הוא להפעיל שואב אבק. כמובן עם מנוע דולק וזמן ההפעלה כ 15-20 דק,

ואחר כך שיהיה מועיל לשימושים שונים (בטיולים וכו)

למדתי חוק אום אז ברור לי כמה הספק אני יכול למשוך ואיזה צרכנים אפשר לחבר.

וכן קראתי פה שירשורים שהציעו להוריד חוט מאריך מהשכן או ללכת לעמדת לשאיבה עצמית. - לא רלוונטי מבחינתי.

אז אשמח להמלצות על איזה דגם לקנות וגם מאיפה. לינקים וכו.

תודה!

• תוכן חדש...