Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4726 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
האמת שעד לא מזמן היה לי מטף (פג תוקף) , אבל הסיבה לזה ששאלתי את השאלה היא שבטסט שנתי בודקים כל כך הרבה דברים שוליים אבל דווקא זה לא בודקים( כי החוק לא מחייב) מה שהוא כן מחייב שיהיה פח אשפה ואפוד זוהר (לא פחות חשוב) אבל מה לעשות במדינה שלנו כל עוד החוק לא מחייב אז לאף אחד לא אכפת.

מה שבטוח אני אעשה עכשיו זה בהחלט להצטייד בעוד אחד. מטף קטן באחד מכלי הרכב שהיו באזור היה יכול משמעותית להקטין את גודל הפציעה של האנשים

מתנצל על הסטיה מהנושא.

באמת יש חיוב בחוק שיהיה פח אשפה ברכב?

• תגובות 177
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
תאונה קטלנית ומזעזעת.

סעו בזהירות חברים :|

מישהו מהמעורבים נפטר?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

נכון לרגעים אלו מצבם מוגדר קשה מאד, כשאני ראיתי אותם הם כבר היו ללא הכרה ושרופים לגמרי, אני מאד מקווה שיחלימו אבל אני לא כלכך אופטימי

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

גם ההערכות שאני שמעתי לא כ"כ אופטימיות, אבל כבר קרו ניסים בעבר.

פשוט מקרה מזעזע.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

נפגעי כויות יוצאים לרוב מהאש במצב טוב יחסית (מדברים ומרגישים סביר בהתחשב בנסיבות) וההידרדרות מגיעה כיום או יומיים אחרי כשהריאות מפסיקות לתפקד.

אם היו מטפים בכל הרכבים שם סביר להניח שהשניים לא היו בין החיים היום (במיוחד אם היה מדובר במטפי אבקה).

מטף גם לא יעיל במיוחד אם לא יודעים איך לעבוד איתו. לא יעזור להתיז על רכב בוער אם לא תפתח את מכסה המנוע ואם תנסה לפתוח אותו בלי לדעת מה אתה עושה רוב הסיכויים שהמטף ישמש לכבות אותך.

אישית מחזיק מטף 2 קילו באוטו ויצא לי כבר להשתמש בו בתאונה. חשוב שיהיה אבל יותר חשוב לדעת מה עושים איתו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לא הבנתי את ההמלצה שלך Night Driver.

אתה מתכוון שאם היו מנסים לכבות את האנשים עם המטף הם היו מתים?

או אם היו מנסים לכבות את הרכב עם המטף הם בכל מקרה היו מתים מהאבקה?

לא הבנתי אז מה מומלץ לעשות

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם

אם תתיז עם מטף אבקה לתוך תא הנוסעים אתה תהרוג אותם בודאות. כבה איתו מסביב ואת הנוסעים שלוף החוצה מהרכב הבוער. מטף גז זה סיפור אחר ואיתו אין בעייה כי הוא מתנדף מהריאות ולא משאיר עקבות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אכן אתה צודק צריך לכבות את הרכב מסביב, אם היה יותר מטפים בסביבה היה ניתן להגיע מהר יותר ולחלץ אותם, מכיון שהאש הייתה מאד חזקה היה מאד קשה להתקרב לרכב ולחתוך את החגורות, לא מאחל לאף אחד להיות נוכח בסיטואציה כזאת, זאת תמונה שמאד קשה להוציא מהראש.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

אז ההמלצה היא למטף גז?

מה ההבדל בין האבקה לגז מבחינת יכולת כיבוי האש?

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם

אבקה עובדת על עקרון הפרדה בין האוויר לאש, היא למעשה חונקת את האש על ידי יצירת שכבת בידוד.

מטפה הלון \ CO2 עובד על אפקט הקירור.

מטפה קצף לא רלוונטי לדיון זה.

מטפה אבקה מסוכן לשימוש בחללים סגורים ולמערכת הנשימה, ככה שאני לא יודע כמה זה חכם לרסס מטף אבקה על יושבי רכב לכודים.

מטפה הלון הוא סוג של all rounder והוא המטף בעל הכי פחות חסרונות ביחס לשאר המטפים בשוק.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מטפה הלון הוא סוג של all rounder והוא המטף בעל הכי פחות חסרונות ביחס לשאר המטפים בשוק.

כן, חוץ מזה שהוא עולה את משקלו בזהב ונאסר לשימוש בכל האיחוד האירופי עקב הנזק הסביבתי שהוא גורם.

פורסם

מטפה גז מכל סוג בעייתי לשימוש בחללים פתוחים, כמו רוב תאי המנוע של רכבים, וכמו תא נוסעים על חלונות שבורים.

ברכב מקובל להחזיק מטפה אבקה. אם ישתמשו בו מספיק מהר, לא יהיה צורך להשתמש בו בתא הנוסעים כי בדרך כלל ההתלקחות מתחילה מתא המנוע או בחלקו החיצוני של הרכב.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

אל תאשימו את כביש 4 בכך שהוא פצצה מתקתקת וכינויים אחרים. אני נוהג לנסוע בו על בסיס יומי, מי שנוהג טוב ידע לא להכנס למצבים מסוכנים. החלמה מהירה לפצועים, מי יתן ואנשים יתחילו להפנים שכביש זה לא משחק.

עריכה

טוב קראתי קצת על שהתרחש ועושה רושם שגם כשנוהגים היטב לא תמיד יש שליטה על נהגים אחרים..

• תוכן חדש...