Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4770 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ולאלוהי הKenworth

:beerchug:

רכשתי 2 מרססים ידניים של ליטר, ומרסס לחץ ידני של 2 ליטר, במשביר לחקלאי.

הדבר נחמד מאד, כמה פמפומים, שם את הלחצן על אוטומט, ומתיז זמן מכובד מאד עד הפמפום הבא.

חשבתי לעשות תמיסת ONR של 2 ליטר לשטיפה או QD. ככה אפשר בדקה וחצי להתיז על כל הרכב (קטן), לחכות דקה או 2 כדי שהלכלוך יתרכך, ולנגב, מה אתם אומרים? כמובן לאחר שטיפה ב2 דליים, או במידה והרכב נקי יחסית.

המוכר אמר שהוא לא יקציף גם עם שמפו מתאים, והאמת שיש לו ראש מתכתי קטן, וחור פיצי שיאפשר רק יציאת נוזלים או אויר, אז להקציף אי אפשר.

איזה שימושים יש לדבר הנחמד הזה? עם איזה חומרים אפשר או כדאי לעבוד איתו?

cheers

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם

דבר שהייתי עושה שרק התחלתי, לא תוכל לנקות מכונית ללא שריטות ככה, תמיד תצתרך לעבוד עם 2 דליים.

כמובן שאם תעשה ככה תוריד את הסיכוי לשריטות ( אם תשתמש ב-2 דליים אחריי ) אבל לא תוכל לעשות זאת בלי 2 דליים.

ONR לא מקציף בחיים...

אם יש לך עוד שאלות אני כאן כדי לעזור ולענות

פורסם
דבר שהייתי עושה שרק התחלתי, לא תוכל לנקות מכונית ללא שריטות ככה, תמיד תצתרך לעבוד עם 2 דליים.

כמובן שאם תעשה ככה תוריד את הסיכוי לשריטות ( אם תשתמש ב-2 דליים אחריי ) אבל לא תוכל לעשות זאת בלי 2 דליים.

ONR לא מקציף בחיים...

אם יש לך עוד שאלות אני כאן כדי לעזור ולענות

כן ברור, לזה התכוונתי.

לא אמרתי שאני רוצה להקציף, אמרתי שאני לא יכול להקציף עקב המכשיר הספציפי שרכשתי, ONR לא סבון ולא מיועד להקצפה, אחרי 2 הדליים לרסס את כל הרכב בתמיסת ONR תוך דקה וחצי נראה לי להיט,או אפילו טרם 2 הדליים על מנת שירכך לכלוך שנדבק או כדומה.

יש לך רעיונות נוספים מה אפשר לעשות עם המרסס? הוא פשוט נהדר.

אגב עלה 50 ש"ח, היו שם הרבה יותר רציניים, במחירים הרבה יותר גבוהים.

פורסם

אני מכין תערובת של MR PINK,

משפריץ החלק שאני רוצה לקנות וכמובן דלי מים לשטיפת הכפפה.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם
כן ברור, לזה התכוונתי.

לא אמרתי שאני רוצה להקציף, אמרתי שאני לא יכול להקציף עקב המכשיר הספציפי שרכשתי, ONR לא סבון ולא מיועד להקצפה, אחרי 2 הדליים לרסס את כל הרכב בתמיסת ONR תוך דקה וחצי נראה לי להיט,או אפילו טרם 2 הדליים על מנת שירכך לכלוך שנדבק או כדומה.

יש לך רעיונות נוספים מה אפשר לעשות עם המרסס? הוא פשוט נהדר.

אגב עלה 50 ש"ח, היו שם הרבה יותר רציניים, במחירים הרבה יותר גבוהים.

ניקוי גלגלים אני שם במרסס, למה לקחת שפריצר ולרסס 20 פעמים על כל גלגל? =)!

פורסם

גם אני משתמש במרסס לחץ ידני, אחלה דבר, 2 ליטר זה מספיק מעל ומעבר (ויש לי רכב די גדול, יותר משלך) אני משתמש בשיטת שני הדליים, וכפפה מרסס mr. pink (ביחס טיפה יותר גבוה מהמומלץ בערך 10 מ"ל) לפני הכפפה כמובן, אם יש לכלוכים עקשניים או לג'אנטים מסובב את הפיה (המתכת) וככה מכוון את הריסוס.

בגלל שאני משתמש בmr. pink ואני לא רוצה שכול המיכל יהיה מלא בקצף אני שם קודם מים, מוסיף את השמפו, סוגר ומנער קלות, התוצאה היא מים עם "גבישי" קצף (לא snow foam כמובן).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
שלום לכולם ולאלוהי הKenworth

:beerchug:

cheers

איך אני קשור בכלל?:roll:

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

איך אתה קשור ?

אין לך איזה מאגר קישורים על הנושא, איפה לקנות, מה לעשות, איך לעשות וכל זה מגיע אחרי 200 מילה ?

(הכול בקטע טוב, אני תמיד שמח שאתה מגיב, יש לך ידע מטורף)

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
איך אני קשור בכלל?:roll:

עם הידע שיש לך בדיטיילנג אתה יכול לפתוח אקדמיה :mm_wink:

זו היתה מחמאה אם לא הבנת.

נ.ב

זה היה גם על תקן תרסיס ONR למוקשים על הרכב, לרכך את העניין כדי שלא תצעק "כפתור חיפוש!" :lol:

אני נהנה לקרוא את ההודעות שלך, לומד מהן המון.

פורסם
עם הידע שיש לך בדיטיילנג אתה יכול לפתוח אקדמיה :mm_wink:

זו היתה מחמאה אם לא הבנת.

נ.ב

זה היה גם על תקן תרסיס ONR למוקשים על הרכב, לרכך את העניין כדי שלא תצעק "כפתור חיפוש!" :lol:

אני נהנה לקרוא את ההודעות שלך, למוד מהן המון.

זאת צעקה של שחרור קיטור..

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם
זאת צעקה של שחרור קיטור..

ברור ברור, אני גם מבין אותך לחלוטין בקטע הזה.

שוב, כיף גדול שיש אחד כמוך (בנוסף לטובים אחרים שנותנים פה מהידע שלהם בהנאה).

פורסם
לא הבנתי איך בדיוק אתה מנקה, אתה מרסס על הרכב ONR ואז עובר עליו עם סמרטוט או כפפה בשיטת 2 הדליים?

קניתי את המרסס היום, עוד לא שטפתי איתו את הרכב.

בגדול אני מתכוון לרסס את כל הרכב בתמיסת ONR, לתת לו לעבוד כמה דקות (לעזור להוריד פצצות ציפורים,נשורת צמחיה או לכלוך עיקש), לשטוף עם מים(יש לי צינור). לאחר מכן עם שמפו (ONR או אחר שיצא זול יותר) 2 הדליים. ייבוש, או לעבור שוב עם מרסס הONR בשביל ברק ואז ייבוש. זה מה שעלה לי לראש.

המרסס הזה פשוט תענוג, רכב כמו הסוויפט אפשר לרסס בדקה וחצי בלי שום מאמץ ופיזור התמיסה בצורה שאתה בוחר.

פורסם

אפשר תמונה של המרסס ומחיר?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
קניתי את המרסס היום, עוד לא שטפתי איתו את הרכב.

בגדול אני מתכוון לרסס את כל הרכב בתמיסת ONR, לתת לו לעבוד כמה דקות (לעזור להוריד פצצות ציפורים,נשורת צמחיה או לכלוך עיקש), לשטוף עם מים(יש לי צינור). לאחר מכן עם שמפו (ONR או אחר שיצא זול יותר) 2 הדליים. ייבוש, או לעבור שוב עם מרסס הONR בשביל ברק ואז ייבוש. זה מה שעלה לי לראש.

המרסס הזה פשוט תענוג, רכב כמו הסוויפט אפשר לרסס בדקה וחצי בלי שום מאמץ ופיזור התמיסה בצורה שאתה בוחר.

השלב האחרון של ריסוס onr בשביל ברק הוא מיותר, לא יבריק מעבר לברק של הניקיון עצמו.

שיטת הנקיון שלי, (גם לי יש צינור), מרסס ידני עם onr נותן לו לפעול כדקה על הרכב , שוטף עם צינור , ואז שיטת שני הדליים עם onr ww .

מנקה פנל, מייבש אותו (uber,waffle) ועובר לפנל הבא

יש כאלה שיגידו שלמי שיש גישה לצינור בבית , onr מיותר

אבל זה ממש לא נכון

הוא חוסך לי את השטיפה השניה עם הצינור, שבה מבוזבזים כמויות של מים , וחוץ מזה החיסכון בזמן הוא דיי גדול.

"יאללה בירי".

• תוכן חדש...