Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4772 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
השלב האחרון של ריסוס onr בשביל ברק הוא מיותר, לא יבריק מעבר לברק של הניקיון עצמו.

השלב לא מיותר מכיוון שהמטרה היא לא רק ליצור ברק, אני מסכים שהוא לא מספק הרבה ברק. אבל הוא מספק במידה, כמו כל QD אחר. (או שאולי פחות מאחרים זה לא באמת משנה לי)

המטרה היא בין היתר להקל על המגבת לייבש היטב מבלי להשאיר כתמים של מים (שהם ממש כתמים מחורבנים) תוך כדי מינימום יצירת שריטות חדשות. עבורי זה שלב חשוב בניקיון הרכב ולא לשם הברק שנוצר או לא נוצר. (הוא נוצר בקטנה)

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם
אפשר תמונה של המרסס ומחיר?

zwemrt4i4nzi.jpg

כזה בלבן, מקל לראות עד היכן מגיעה התמיסה בשנתות. 50 ש"ח. היו הרבה יותר רציניים, זה היה הכי זול, אני מאמין שאפשר למצוא אולי אפילו זול יותר, אבל המיכל שקניתי הוא ממש קשיח ומיועד לחומרים כימיים קשים, אני מאד מרוצה.

יום שישי ולכן השתעשתי איתו בפעם הראשונה. ברכב היו מפגעים מעצים ומצאתי בירד שיט 1 :evil:, אני גר במושב . ראשית ריססתי איתו תמיסת ONR, נתתי לזה לעבוד כדקה, פשוט תענוג לראות את כל הלכלוך צף על נקודות קטנות של התמיסה (תודה לך אופטיסיל), ואת המפגעים המטרידים יותר הוא ריכך, שטיפה קלילה עם צינור. לאחר מכן, מכיוון שזו פעם ראשונה איתו והיה פשוט תענוג לרסס ONR ב2-3 דקות את כל הרכב, החלטתי לעשות אותו הדבר עם שמפו גולד קלאס של מגוויירס, הפעם הכנסתי את המים קודם ולבסוף את השמפו בשביל מינימום קצף, ערבוב קל, וריסוס, שלב מיותר, אבל שוב, התלהבתי 8) . שטיפה קלילה עם צינור. לאחר מכן שטיפת 2 דליים עם מגוויירס. שטיפה קלילה עם צינור (בשלושת השטיפות לא בזבזתי מים כמו שטיפה רגילה 1 עם צינור, פשוט לא היה צריך). לאחר מכן כמו שקנוורת' אמר, ריססתי קצת ONR עם שפריצר רגיל ידני וייבוש, זה באמת חוסך את כתמי המים ומוריד את החשש לשריטות. לדעתי זה תרם לברק. חשבתי גם על ספרי ווקס מהיר, אבל היתה יותר מידי שמש.

בקיצור, המרסס הידני הוא מוצר שכיף וקל לעבוד איתו.

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם

אתה חושב שאפשר להוריד איתו את הסבון לאחר שטיפה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
zwemrt4i4nzi.jpg

כזה בלבן, מקל לראות עד היכן מגיעה התמיסה בשנתות. 50 ש"ח. היו הרבה יותר רציניים, זה היה הכי זול, אני מאמין שאפשר למצוא אולי אפילו זול יותר, אבל המיכל שקניתי הוא ממש קשיח ומיועד לחומרים כימיים קשים, אני מאד מרוצה.

יום שישי ולכן השתעשתי איתו בפעם הראשונה. ברכב היו מפגעים מעצים ומצאתי בירד שיט 1 :evil:, אני גר במושב . ראשית ריססתי איתו תמיסת ONR, נתתי לזה לעבוד כדקה, פשוט תענוג לראות את כל הלכלוך צף על נקודות קטנות של התמיסה (תודה לך אופטיסיל), ואת המפגעים המטרידים יותר הוא ריכך, שטיפה קלילה עם צינור. לאחר מכן, מכיוון שזו פעם ראשונה איתו והיה פשוט תענוג לרסס ONR ב2-3 דקות את כל הרכב, החלטתי לעשות אותו הדבר עם שמפו גולד קלאס של מגוויירס, הפעם הכנסתי את המים קודם ולבסוף את השמפו בשביל מינימום קצף, ערבוב קל, וריסוס, שלב מיותר, אבל שוב, התלהבתי 8) . שטיפה קלילה עם צינור. לאחר מכן שטיפת 2 דליים עם מגוויירס. שטיפה קלילה עם צינור (בשלושת השטיפות לא בזבזתי מים כמו שטיפה רגילה 1 עם צינור, פשוט לא היה צריך). לאחר מכן כמו שקנוורת' אמר, ריססתי קצת ONR עם שפריצר רגיל ידני וייבוש, זה באמת חוסך את כתמי המים ומוריד את החשש לשריטות. לדעתי זה תרם לברק. חשבתי גם על ספרי ווקס מהיר, אבל היתה יותר מידי שמש.

בקיצור, המרסס הידני הוא מוצר שכיף וקל לעבוד איתו.

פיספסתי,או שטרם פירסמת תמונות של הכלה החדשה???

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם
פיספסתי,או שטרם פירסמת תמונות של הכלה החדשה???

טרם :wink:

עד עכשיו היינו בלי מצלמה, עכשיו חברה שלי קנתה סמארטפון יותר קטן ממיני עם 3 מגהפיקסל מעפן, (לי יש פלאפון עם סנייק...) לפחות יהיה לי איך לצלם.

השבוע אתארגן על אבטיח ואצלם.

פורסם

אין שום סיבה שלא.

רק יכול להיות שתצטרך למלא אותו יותר מפעם אחת, לא חושב ש2 ליטר יספיקו להוריד את כל הסבון כמו שצריך.

מעולם לא הורדתי את הסבון עם דלי כי תמיד היה לי צינור, אבל גם ככה דלי מכיל יותר מ8 ליטר לפחות בד"כ, אז אם אין לך צינור יכול להיות שמצאת עוד שימוש מצויין, במיוחד למי שלא משתמש ב no rinse.

פורסם

ככה ככה, לי אין צינור אבל פעם אחת השגתי שניים ביחד, אחד היה מלא מים ואחד בסבון, בגלל שעשיתי את זה פעם אחת (הייתי צריך למסור את השני) לא ממש הצלחתי לגלות את השיטה הכי טובה אבל אני שוקל לקנות עוד אחד, צריך לבחור בריסוס שיהיה כמה שיותר רחב מצד אחד (שיכסה שטח די גדול) ומצד שני שיהיה מספיק מרוכז כדי שהמים יחליקו (שלא יהיו טיפות קטנות אלא ממש מים שיוכלו לינזול), שורה תחתונה, אפשרי.

(ההסבר דפוק אני יודע, אבל אם יש לך כזה אתה תבין לבד כנראה [לשחק עם הריסוס] ואם לא אתה מוזמן לבוא ולקבל הסבר פרטני)

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תוכן חדש...