Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

jl audio xd600/6

Guest Re'em
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב..

אני עובד אקטיבי עם מגבר של 4 ערוצים ומגבר של 2 ערוצים, אני לא כ"כ מרוצה מהרעיון של מגבר שלישי מתחת למושב של הנהג.

חשבתי לקנות את המגבר שציינתי בכותרת ולמכור את המגברים שאיתם אני עובד.

האם המגבר שציינתי יצליח לדחוף כמו שצריך morel elate ?

http://www.ebay.com/itm/JL-AUDIO-XD600-6-AMPLIFIER-6-CHANNEL-600-WATTS-FREE-SAME-DAY-SHIPPING-WARRANTY-/281104717948?pt=Car_Amplifiers&hash=item417325987c

פורסם

מה שהייתי עושה זה למכור את הרוקפורד 150-2 שיש לך

וללכת על מגבר 2 ערוצים חזק משומש לוופרים בלבד ,כאשר הקליף דיזיין למידים ולטווטר.

הסידרה החדשה XD של אלייפן קלאס D היא טובה

אבל לא הייתי ממליץ ספציפית על המגבר הנ"ל לצורך המשימה.

פורסם
מה שהייתי עושה זה למכור את הרוקפורד 150-2 שיש לך

וללכת על מגבר 2 ערוצים חזק משומש לוופרים בלבד ,כאשר הקליף דיזיין למידים ולטווטר.

הסידרה החדשה XD של אלייפן קלאס D היא טובה

אבל לא הייתי ממליץ ספציפית על המגבר הנ"ל לצורך המשימה.

אין לי מגבר של רוקפורד, אילו המגברים שאני עובד איתם כרגע..

clif designs cd1.1lx Monoblock

,clif designs cd 40.4lx מגביר את המידריינג' והוופר.

crunch usa 150w power one - x275, ppi frx 456 מגבר את הטוויטרים.

העניין הוא שמסורבל לי מידי שלושה מגברים לאחר שוטטות באייביי ראיתי את המגבר שציינתי.

על איזה מגבר שישה ערוצים הייתם ממליצים? לא מפריע לי יד שניה..

תקציב 2000 ש"ח...

פורסם
3 מגברים? כלל לא מסורבל.. ומה הוא יגיד?

3156984C-AEDC-431C-BD48-F8DDB1C9212E-22468-00002784387B62B3.jpg

חח ברור שהכל עניין יחסי, ברכב שלי יש מערכת גז המיכל יושב בבגאז', האפשרות היחידה להתקין את המגברים היא על הגב של הכיסא האחורי על פלטת עץ ממש ממש דקה (טיפה יותר עבה ממזונית של ארון), לא הייתה לא ברירה אלא לשים את המגבר השלישי מתחת לכיסא של הנהג.

מגבר של שישה ערוצים יהיה הרבה יותר פרקטי.

• תוכן חדש...