Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים, זקוק לעצת כל המומחים פה: בעקבות פרוייטק כלשהו שאני מסיים בקרוב, קיבלתי הצעת מחיר ל-4 בולמים של בילשטיין מסדרת B4 ב-1264 שקלים.

האם מדובר בבולמים איכותיים מתוצרת טובה או סתם בולמים פשוטים של חברה טובה? אני מניח שבולמים רגילים של חברות אחרות יעלה כמה מאות שקלים פחות והשאלה היא האם ההשקעה שווה?

אני יכול לומר בלב שלם שאני לא נהג שודים, אני לא מתכוון להשתתף בג'ימקנות כל שני וחמישי והרכב ישמש אותי ליום יום.

תודה.

פורסם

לפי מה שאני יודע, ואם אני לא טועה, הוא בולם תחליפי במקום המקורי.

לא מיועד להנמכות או משהו כזה..

נחשב מאוד איכותי בעולם המתלים, המתחרה הישיר שלו זה קוני, ובחו"ל אתה מקבל איתם אחריות לכל החיים.

על בילשטיינים נוזלים לא יצא לי לשמוע, לעומת קוני נוזלים שזה דבר די שכיח.

לא יודע עד כמה או אם בכלל ביצועי הרכב ישתפרו, כי כאמור זה בולם תחליפי, אך אני מאמין שהם יהיו הרבה יותר טובים מkyb או כל חברה אחרת המתמחה בבולמים תחליפיים.

זו דעתי.

Honda civic EJ6

פורסם

תודה רבה.

קיבלתי חוות דעת נוספות שאכן מדובר בבולם איכותי. מה גם שסט של KYB יעלה 880 שקלים אז נראה לי שכדאי להשקיע עוד 400 שקלים ולקבל מוצר הרבה יותר איכותי, לא?

פורסם

כדאי לך מאד !

אין משהו רע שניתן להגיד על בולמי בילשטיין.

תוודא רק בני כמה הם.. הרבה פעמים יש בולמים ששוכבים שנים במחסנים.

אגב אתה אומר שאתה לא נהג שודים , ובפרופיל דווקא נהג שודים ואפילו מדופלם אז תחליט חחח

פורסם
תודה רבה.

קיבלתי חוות דעת נוספות שאכן מדובר בבולם איכותי. מה גם שסט של KYB יעלה 880 שקלים אז נראה לי שכדאי להשקיע עוד 400 שקלים ולקבל מוצר הרבה יותר איכותי, לא?

שמעתי גם המלצות על kyb, אך לפי מה שאני יודע אין פה השוואה בכלל אלה רמות שונות לגמרי, הבילשטיין לוקח בגדול.

חשבת אולי על האפשרות להביא b6 עם קפיצי הנמכה, להנמכה והקשחה קלה?

Honda civic EJ6

פורסם

אני מנסה כרגע לא להשתולל ולא מתכוון להשקיע יותר מדי. מאחר ומדובר ברכב ישן שאני בונה וסביר להניח שמתישהו אני אצטרך בכל מקרה להחליף בולמים, חשבתי כבר על בילשטיין.

• תוכן חדש...