Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהרגת? תשלם מס!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה בשיתוף עם משרד הבריאות, תכנית להעלאת תוחלת החיים של אזרחי המדינה.:lol:

לדעתי זה לא כל הסיפור המלא, נחכה עד שיהיו עוד פרטים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

זו רק ההתחלה. עוד מעט יוסיפו ״היטל קדיש״ ואגרת ״שבעה״, ובגן עדן יגבו תוספת גודש.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

זה אפילו יותר מגוחך,

מילא ישנפ תשלומי קבורה, חלקת קבר וכו'

ההצעה החדשה אומרת שעזבון הניפטר ישלם מס חודשי "ארנונה" על חלקת הקבר וזאת לעשרות שנים.

WTF???

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אני הולך לחפור את הקרובים שלי החוצה. צנצנת עם אפר במגירה וזהו.

כשאני אמות שיזרקו אותי באי זה שדה שהכלבים יחגגו ושלא יעשלמו עליי ארנונה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

רמות חדשות של אבסורד!

מה לעזאזל עובר להם בראש?

לא מספיק אדם נפטר, גם צריך לשלם על זה כסף. שיתחילו לגבות כסף גם על אוויר שאנחנו נושמים, למה לא?

פורסם

זה סתם "עז".

שהרי איך ייקחו את המס מהיורשים?

אם יש חמישה ילדים ובירושה אחד קיבל מיליון ש"ח וכל ילד אחר קיבל רק 1,000 ש"ח, האם הם ישלמו מס ארנונה שווה.

ואם מישהו לא היה בקשר עם ילדיו, האם כאשר יתפגר הילדים יצטרכו לשלם ארנונה על קברו?

וכמה דורות ייגבו את ארנונה, האם באיזה שהוא שלב נשלם ארנונה על קברי הורי-הסבים, הסבים וההורים, בהנחה שכולם ייקברו בבית העלמין של חולון הארנונה תגיע ל 16,800 ש"ח לשנה.

לבסוף יגיעו איתנו לפשרה שלא נשלם ארנונה, אך יתפשרו איתנו על איזה מס שקר-קבר חדש במקום, ובא לציון גואל.

אה... אם יבוא המשיח נהיה פטורים מתשלומי ארנונה לבטח.

פורסם

רגע ואם לא נשלם? יוציאו את הברמינן? יעקלו אותו?

לא סתם קוראים לאזרחי מדינת ישראל "נישומים" בכל מה שקשור לכסף.

פורסם
זו רק ההתחלה. עוד מעט יוסיפו ״היטל קדיש״ ואגרת ״שבעה״, ובגן עדן יגבו תוספת גודש.

ככל הזכור לי, אלוהים רוכב על אטמוספרי...:wink:

07_bimota_tesi2d.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...