Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4810 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוהב:

חלומות-

כזה:

02GT_junior_nov04_.jpg

או כזה:

1972_Alfa_Romeo_Giulia_Super_For_Sale_Front_resize.jpg

ולהבדיל, גם כזה:

800071519_1c6fa38547_z.jpg

מציאות- מה שיש לי היום, אופל אסטרה 1.4 טורבו:

01.jpg

ואחת ממכוניות העבר שלי, פיג'ו 306 XT 1.8:

0454565-Peugeot-306-XT-1.8i-1994.jpg

כמובן יש עוד הרבה מכוניות שאני "אוהב", בעיקר מבחינת צורה (הרי לא נהגתי אותן אז אני לא באמת יודע אם אני אוהב אותן).

לא אוהב:

טויוטה קורולה אוטומטית... ברצינות. חמי קיבל אחת כזו 2011 מהליסינג, ואפילו שהיא מגיעה יחסית מאובזרת (חיישני רוורס ומראות מתקפלות חשמלית), העגלה הזו כל כך גנרית ולא נוחה עבורי (חולגי, איך כתבת שהיא נוחה?), כל כך עצלה וכל כך פלסטיקית, שאני לא יודע איך מישהו יכול לאהוב אותה. להעריך מילא, אבל לאהוב? הרי זה מקרר\טוסטר\מכונת כביסה\מדיח על גלגלים. אין לה אישיות.

והכי מצחיק שלפני הטויוטה הייתה לחמי מאזדה 3 דור 1, ו-וואלה, אפילו היא כבר היתה טובה יותר מהטויוטה. לפחות הגיר שלה עשה מאמצים לדחוף את הרכב קדימה, והמושב שלה היה נורמלי יותר מהטויוטה. סה"כ לא מכונית רעה כמו שעשו ממנה. זה נכון שבגרסאות שהגיעו לישראל, היא גם כן חסרת אישיות, אבל פחות גרועה מהקורולה.

והפרס לרכב הנורא ביותר, לפחות ע"פ צורה חיצונית מגיע לזה:

S7-modele--ssangyong-rodius.jpg

• תגובות 151
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
להגיד לא אוהב יפניות זה חוסר הבנה קצת לטעמי ,מי שלא נהג על טיוטה סופרה בשנות השמונים,על ניסן 300 ZX ,על הונדהNSX לא יודע על מה מדבר.

היום היפנים עושים את הGT 86 ,את 370 ZX - ניסן GT-R .

לא שכחתי את הRX8 עם המנוע הרוטרי , המיאטה שהיום עושים לאלפא את הספיידר החדשה ....

אתם מדברים על רכבי הליסינג דרגה ב כאילו זה פאר התעשיה היפנית ברכבים ,חבל .

אני לפעמים אוהב להסתכל על רכבים ולהגיד מה היה קורה אילו היה לו סמל אחר מקדימה בעיצוב הקיים, לטעמי הסוניק של שברולט היה מדהים לו היה לו סמל אחר "סקסי"יותר.

לטעמי באמת האיטלקים מיצרים את הרכבים הכי יפים.

מה?

הסוניק רכב די גרוע.

לא מספיק לשנות את הסמל. צריך לשנות את כל המכלולים כדי שלא יהיו גרועים.

צריך להחליף את הפח, את המנוע, את הגיר והכל, ולהשאיר רק את העיצוב, שהאמת שהוא לא כזה רע.

אגב, גם האוואו לא מכוער. אבל האיכות של הרכב מזעזעת (תדפוק על הדלת של תא המטען כמו על דלת של בית. זה מרגיש ונשמע חלול, כאילו שאתה דופק על פח.

017706.jpg

אם היה לו סמל אחר זה עדיין היה ממש גרוע.

יש יותר מדי דברים לשנות בו.

חוץ מזה, לא דיברנו על "האם יש רכבים יפניים טובים". ברור שיש. אין כמעט מדינה שלא עשתה אפילו רכב טוב אחד. דיברנו על הקטגוריות של משפחתיות ממוצעות.

פותח השרשור ביקש "משפחתית, מנהלים, האצ'באק".

ברור שישנם רכבים יפניים מעולים (לקסוס, אינפיניטי, ניסאן עם רוב הדגמים שלא מגיעים הנה, מיצואוקה, הונדה NSX, מיצובישי FTO ועוד כמה) אבל פה דיברנו על רכבים יומיומיים.

פורסם
להגיד לא אוהב יפניות זה חוסר הבנה קצת לטעמי ,מי שלא נהג על טיוטה סופרה בשנות השמונים,על ניסן 300 ZX ,על הונדהNSX לא יודע על מה מדבר.

היום היפנים עושים את הGT 86 ,את 370 ZX - ניסן GT-R .

לא שכחתי את הRX8 עם המנוע הרוטרי , המיאטה שהיום עושים לאלפא את הספיידר החדשה ....

אתם מדברים על רכבי הליסינג דרגה ב כאילו זה פאר התעשיה היפנית ברכבים ,חבל .

אני לפעמים אוהב להסתכל על רכבים ולהגיד מה היה קורה אילו היה לו סמל אחר מקדימה בעיצוב הקיים, לטעמי הסוניק של שברולט היה מדהים לו היה לו סמל אחר "סקסי"יותר.

+1

יש כאן אנשים שלוקים ב- "גזענות מוטורית".

יפני לא חייב להיות משעמם.

גרמני לא בהכרח בנוי היטב.

לא כל הצרפתיות מתפרקות אחרי יומיים.

.We apologise for the inconvenience

פורסם
להגיד לא אוהב יפניות זה חוסר הבנה קצת לטעמי....

גם מי שרושם - "לא אוהב כול מה שלא יפני" לוקה בחוסר הבנה בסיסי ביותר. (לא אתה) - ונעזוב את זה שזה נשמע ילדותי במיוחד.

פה אני מסכים איתך, האיטלקים יוצרים רכבים עם עיצובים יפים במיוחד.

פורסם
מה?

הסוניק רכב די גרוע.

לא מספיק לשנות את הסמל. צריך לשנות את כל המכלולים כדי שלא יהיו גרועים.

הכוונה שלי זה האם הסמל עושה את העיצוב ומשדרג אותו פסיכולוגית,לא דברתי על האיכות,מבחינה עיצובית עם הפנסים העגולים מקדימה הסוניק 5 דלתות יפה מאוד בעיני ,זה שזה פח אשפה מוטורי לפי מה שאתה כותב אני לא יודע ,לא בדקתי,ואני יותר ממאמין לך .

המון מוצרים וגם במכוניות ההילה סביב המוצר והתדמית ומה שמיצג שנבנה לאורך השנים גם על ידי פרסומאים עושה אותו יפה בשתי דרגות.

מזדה RX8 לטעמי זו אחת מהמכוניות היפות שהיא פעם יוצרו,לו היה לה סמל של אלפא היו בונים מוזיאון סביבה,מצד שני הגולייטה החדשה לו היה לה סמל של קיה הייתה נעלמת ולא נראית סקסית כמו שאוהבים להציג אותה .

פורסם

הרכב הכי אהוב בקטגוריות:

משפחתי/מנהלים: מרצדס e

יוקרה: בנטלי מוסלין

שטח: סובורבן

משא: קנוורט 900

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
הכוונה שלי זה האם הסמל עושה את העיצוב ומשדרג אותו פסיכולוגית,לא דברתי על האיכות,מבחינה עיצובית עם הפנסים העגולים מקדימה הסוניק 5 דלתות יפה מאוד בעיני ,זה שזה פח אשפה מוטורי לפי מה שאתה כותב אני לא יודע ,לא בדקתי,ואני יותר ממאמין לך .

הלכתי עם אמא שלי לבדוק אם היא רוצה לקנות סוניק או ספארק. היא רצתה שברולט כי "זה אמין וחזק ואמריקאי".

נכנסנו לרכב והיא התעצבנה. פשוט לא הבינה למה האמריקאים מייצרים חתיכת זבל מהסוג הזה.

כנראה שלא למדה מהאוואו שהייתה לה במשך שבועיים מהשכרה...

המון מוצרים וגם במכוניות ההילה סביב המוצר והתדמית ומה שמיצג שנבנה לאורך השנים גם על ידי פרסומאים עושה אותו יפה בשתי דרגות.

מזדה RX8 לטעמי זו אחת מהמכוניות היפות שהיא פעם יוצרו,לו היה לה סמל של אלפא היו בונים מוזיאון סביבה,מצד שני הגולייטה החדשה לו היה לה סמל של קיה הייתה נעלמת ולא נראית סקסית כמו שאוהבים להציג אותה .

גם אוהב את הRX8. רכב מעניין והעיצוב שלו לא מוערך מספיק. יש שם המון התייחסות לטבע המנוע עצמו עם כל המשולשים האלו.

לגבי הג'ולייטה אתה גם צודק.

בתור חובב אלפות אני לא אוהב אותה. גנרית למדי.

דווקא מי שחזק בעיצובים השנה אלו הקוריאנים. קיה עושה רכבים יפים ויונדאי עושה רכבים מעניינים, גם אם אני לא אוהב אותם בשבילי.

פורסם

אני דווקא מת על ה121, תמיד הזכירה לי גרסה יפנית של החיפושית.

או מזדה 626 שהתכווצה בכביסה. :)

1997_mazda_626_4_dr_lx_sedan-pic-15472.jpeg

mazda_121_1991_1_.jpg

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
גם מי שרושם - "לא אוהב כול מה שלא יפני" לוקה בחוסר הבנה בסיסי ביותר. (לא אתה) - ונעזוב את זה שזה נשמע ילדותי במיוחד.

פה אני מסכים איתך, האיטלקים יוצרים רכבים עם עיצובים יפים במיוחד.

זה היה בצחוק, אבל רוב רכבי חלומותיי הם יפניים, אז התכוונתי לזה.

פורסם
זה היה בצחוק, אבל רוב רכבי חלומותיי הם יפניים, אז התכוונתי לזה.

זה היה בצחוק, אבל התכוונת לזה? :roll:

.We apologise for the inconvenience

פורסם

רכב החלומות האולטימטיבי מבחינתי(!) זה טויוטה סופרה, גם יפני, וגם חתיכת רכב חזק.

זה אחד מהרכבים שחלמתי לנהוג בהם אי פעם

• תוכן חדש...