Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 50,000 ש"ח

earthtoor
שימו לב! השרשור הזה בן 4236 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

ידני או אוטומט?

אני חושב שאיביזה שנת 2010 תיכנס.

ידנית,לא יודע לגבי חסכון(אבל לא נשמעו תלונות על בזבזנות יתרה),מהנה אני מניח(יש גרסאות FR והשלדה אותה שלדה).

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה מחפש משפחתית או סופר מיני?

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה מחפש משפחתית או סופר מיני?

רק אוטומטית.

כמה שיותר זולה אז אין לי בעיה שתהיה קטנה.

התעניינתי בקיה פיקנטו אך נראה שהיא מעל התקציב? מה דעתכם?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הייתי בודק את הפנדה,בכזה תקציב תוכל לרכוש די חדשה,היא מאוד חסכונחת וזולה לאחזקה.

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום earthtoor,

בסכום של כ-50 אלף ש"ח לא תוכל למצוא מכונית אוטומטית חדשה לחלוטין.

המכונית האוטומטית הזולה ביותר שתוכל למצוא היא סוזוקי אלטו או סיאט מיי, אבל גם הן עולות כ-15 עד 20 אלף ש"ח יותר מהתקציב שהגדרת.

לעומת זאת, בשוק המשומשות דווקא תוכל למצוא כמה מציאות מעניינות למדי. קיה פיקנטו אכן תהיה מעט יקרה מתקציבך (החל מ-59 אלף ש"ח לדגם האוטומטי לפי מחירון לוי יצחק), אבל מכוניות אחרות דווקא כאן יתאימו. בדוק למשל את יונדאי i10, שהיא המכונית המקבילה לפיקנטו. יש לה שתי גרסאות אוטומטיות, אחת עם מנוע בנפח 1,100 סמ"ק והשנייה עם מנוע בנפח 1,250 סמ"ק. שתיהן יספיקו ללא שום בעיה לנסיעות עירוניות קצרות, כמו שאתה מבצע.

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות נוספות,

מיטל מאלדן.

רק אוטומטית.

כמה שיותר זולה אז אין לי בעיה שתהיה קטנה.

התעניינתי בקיה פיקנטו אך נראה שהיא מעל התקציב? מה דעתכם?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4236 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...