Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הבדלים בין מאזדה 6 ל-3 (2004-2005)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4799 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב, אני חושב ליקנות מזדה 2004-2005

רציתי חדעת מה ההבדלים בין מזדה 6 למזדה 3

האם יש דגם שלא כדאי לי להתקרב, תקלות או משהו ידוע , גרים, מנוע, או כל דבר אחר שאני צריך לדעת ליפני שאני נוגע ברכב, אני פשוט לא מבין ברכבים האלה כלום ואין לי היסטוריה איתם

כמה עושים המנועים של המזדות?

חוץ מיזה רציתי לדעת בבקשה מה ההבדל בין דיגמי לקשרי, לבין פרימיום?

תודה

פורסם

יש הרבה שרשורים קודמים שנפתחו עקב בקשת ייעוץ בין שני הדגמים הללו. חפש בפורום.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

המזדה 6 היא רכב מנהלים ה3 משפחתית,ה6 מרווחת יותר,חזקה יותר.

הפריום מגיע עם מנוע 2.3 ו 166 כ"ס לעומת 2.0 147 כ"ס.

הפריום מוסיף חלון שמש,ריפודי עור,פנסי קסנון.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

חב שלי עשה על 6 מודל 2007 כ 300 אלף,אבל הכול תלוי,אין מדד מדויק.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש לי אחת שעשתה 250 אלף, 2004

השאלה אם כדאי לכנס לזה,

אני למשל קניתי את השברולט שלי ב99 אלף ומכרתי אותה אחרי 10-13 שנה ב220 אלף

פורסם

מניסיון עם ה-3 בלבד מנוע 1.6: גיר 4 הילוכים מיושן (אבל אמין), בעליות ההילוך ה-2 נמשך עד השמיים בקיק עצבני ויש צורך להעביר לידני בשביל החלפת הילוך, אמינה מאוד ללא תקלות מיוחדות , לא חסכונית בדלק!

ולגביי הסחירות - זוועה. אלפים כאלו למכירה והמחירים ברצפה עקב ריבוי ההצעות מהליסינג לעומת השוק הפרטי.

בהצלחה.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

ויש לי עוד שאלה בבקשה, מה זה גיר רציף?

אני מיתכוון להתקין וו גרירה על הרכב , יש לי אופנוע ים ועוד עגלה ניגררת אחרת, ( שלא קשורה לאופנוע)שכל שבת וחג אני סוחב אותו לטבריה , מת״א,

אמרו לי שגיא רציף זה לא בריא לוו גרירה ולגרירות

פורסם
ויש לי עוד שאלה בבקשה, מה זה גיר רציף?

אני מיתכוון להתקין וו גרירה על הרכב , יש לי אופנוע ים ועוד עגלה ניגררת אחרת, ( שלא קשורה לאופנוע)שכל שבת וחג אני סוחב אותו לטבריה , מת״א,

אמרו לי שגיר רציף זה לא בריא לוו גרירה ולגרירות

? אפשר תשובה בבקשה?

• תוכן חדש...