Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, התקשרתי לסוכנות הביטוח שלי לראות איזה מיגון דורשים כמה יעלה לי הביטוח.

הסוכנת אמרה שההצעה הנמוכה ביותר היא ממנורה, נהג יחיד בן 34, עם עבר ביטוחי: 1442 ש"ח חובה + 2950 ש"ח מקיף. זה לא אולטרה מוגזם? 4392 ש"ח למקיף+חובה?

לגבי המיגון אני יכול להסתדר איתם.

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם

לא בקיא במחירים, אבל בבדיקה פשוטה לפי הפרופיל שנתת במחשבון הביטוח של משרד האוצר ראיתי שמנורה אכן מבקשים 1442 ש"ח לחובה, אבל ביטוח ישיר דורשים 1386 ש"ח. שרביט מבקשים 1416 ש"ח. לא פערים מהותיים, אבל זה מלמד אותי דבר אחד:

הסוכנת שלך עובדת עם מספר מצומצם של חברות. היא לא חשופה לכלל החברות. הייעוץ שלה מושפע מהעמלה שכל חברה מתגמלת אותה.

לכן מוטל עליך, לעשות את בדיקת המחירים בעצמך.

פורסם

שלום

9000000 הוזילו לי את הביטוח ב800 שח מחברת שיר ביט.

חובה צד שלישי ונהג חדש.שווה לנסות:-o

יהורם.

יהורם !

אין על מי לסמוך רק על אבינו שנמצא במילואים!!!!!!

פורסם
לא בקיא במחירים, אבל בבדיקה פשוטה לפי הפרופיל שנתת במחשבון הביטוח של משרד האוצר ראיתי שמנורה אכן מבקשים 1442 ש"ח לחובה, אבל ביטוח ישיר דורשים 1386 ש"ח. שרביט מבקשים 1416 ש"ח. לא פערים מהותיים, אבל זה מלמד אותי דבר אחד:

הסוכנת שלך עובדת עם מספר מצומצם של חברות. היא לא חשופה לכלל החברות. הייעוץ שלה מושפע מהעמלה שכל חברה מתגמלת אותה.

לכן מוטל עליך, לעשות את בדיקת המחירים בעצמך.

בהחלט ייתכן שהיא מחשבת את העלות לחובה ולמקיף בנפרד ולכן ממליצה על מקום שבחירת שני הביטוחים יוזיל את עלות כלל התיק... אולי...

יום טוב,

אלי

פורד פיאסטה, 1.25 ידנית Trend, שנת 2014

פורסם

מצטרף לשרשור:

יש לי פונטו ספייס 2006 אוטומטית, ולאחר השוואות ברשת, אני רואה כיה מחיר הנמוך ביותר הוא 3700 ואילו הסוכן נתן לי הצעה ל3270... מוזר שהסוכן יותר זול...

פורסם

השוואה ברשת לא שווה כלום. לרוב, אחרי שאני מזין את הפרטים במחשבונים של החברות השונות, עוד באותו יום אני מקבל טלפון מנציג שלהם שמציע מחיר זול יותר.

אבל כן, לפעמים סוכן יכול להציע הצעה זולה יותר. זה מה שקרה לי בשנה שעברה ואכן עשיתי דרך הסוכנות.

השנה, AIG נתנו לי הצעה שזולה בקרוב ל-400 ש"ח מההצעה של הסוכן (שהיתה דומה להצעות של חברות ישירות שונות). 400 ש"ח זה כבר סכום שגרם לי לעזוב את הסוכן.

פורסם

היום קיבלתי הצעה לביטוח מקיף וחובה מביטוח ישיר לרכב שלי (בעדיפות עליונה אצל גנבים).

4400 ש"ח כולל הכל (אני 24 ללא עבר תביעות).

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

ההעה הגיעה ללא נתונים:

1. ציינת שיש לך עבר ביטוחי - מהו?

2. מה גובה ההשתתפות העצמית?

3. מה הריסוי לנזגי צד ג'?

4. האם יש לך איזה סעיפים אחרים לא סטנדרטיים?

5. האם כל ההצעות כוללות את התוספות של גרירה, שמשות, רדיו וכו', ובאיזה תנעים?

בקיצור - להשוות רק מחיר זועשירית העבודה. צריך לבדוק את נתוני המבוטח ואת הכיסויים, ולהשוות מחירים עבור נתונים דומים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...