Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4821 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אופציה הטובה ביותר היום בשוק המשפחתיות - היא אוריס חדשה של טויוטה. אני מבין שבפורום הזה להמליץ על טויוטה - זה כמעט חילול הכודש ושיר הילל לאפרוריות, שיעמום מוטורי, חוסר יחודיות ו"משפחטומטיות-ליסינגומטיות וכו. אבל לדעתי זה רכב מצויין. סליחה.:lol:

פורסם
ZVIKA PICK,

הסכמתי איתך במס' נקודות, אבל אני לא רואה שום דרך שבה באותם תנאים שפוקוס תעשה 1/10 - הפלואנס תעשה 1/19.

לא יקרה.

בנסיעה ארוכה ורגועה (אילת) הפוקוס עושה לפחות 1/13, ובהנחה שהפלואנס עושה 1/19 באותם תנאים, אז עדיין לא 50%.

אני משער שבעיר ובפקקים, הפער עוד יורד.

לבחור עם התקלות - הרכב שלך לא תקין. נקודה. לא משנה אם מדובר על פוקוס, פלואנס או קונטסה, רכב שכבה בנסיעה אינו תקין.

לגבי הדרדרת בחניה, אם אתה "גולש", אז נכון הרכב טיפה מדרדר (גם קדימה וגם ברוורס), תחזיק ברקס לחוץ מלא לשניה, ואז לא תדרדר יותר במעבר לגז. לגבי ה"סיוט בעיר" אני משער שאו שהרכב שלך כמו שאמרתי לא תקין, או ש50% מזה זה הגזמות, אחד מהשניים.

בתיבות האלה יש טוב ולא טוב. נטחן כבר עד דק בפורום. יש רעידות לעיתים, יש גמגומים, אבל צריכת הדלק והזריזות זה עולם אחר לגמרי.

אם אתה מקבל 1:13 בנסיעה רגועה לאילת אז ההגדרה שלך לרגועה היא בעייתית. איש השיווק שלי עם הפוקוס עושה שם מוצע של 1:15 ועם הפלואנס 2 ליטר בנזין וגיר רציף עשיתי את אותו המסלול (דרך מצפה רמון) עם צריכה של 1:14.

הבעייה העיקרית של הפוקוס היא צפיפות. למי שזה לא מפריע היא בסדר גמור (שלנו מפגינה בעיות אמינות אבל כנראה שנפלנו על לימון).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

פוקוס טורר 2.0 עם 20 אלף ק"מ -

החיסרון העיקרי מבחינתי הוא ההתאמה לכסאות בטיחות. אצלנו הכסא ממוקם מאחורי הנוסע ובגלל אותו מבנה משולש של הקונסולה כמעט ולא משאיר מקום לרגלי הנוסע.

מבחינת מרווח כתפתיים/ראש/רגליים למבוגר במושב האחורי לא תהיה בעיה.

לגבי אמינות כללית והגיר - עד כה לא ניתקלתי בשום בעיה. הגיר מתפקד טוב וצריכת הדלק היא בסביבות 11-12 ק"מ לליטר (50/50 עירוני/בין עירוני).

לסיכום - הנהג מרוצה , המשפחה קצת פחות וזה קצת בעייתי ברכב כזה :lol:

פורסם
זה זמן מה אני מברר על פורד פוקוס חדשה לקניה. אלא ש...

...

כמו כן, אם יש מישהו שנהג על אלפא רומיאו ג'ולייטה אשמח לשמוע חוות דעת מקיפה.

תודה!

יש פער מחירים לא זניח בין פוקוס לג'ולייטה. האם מדובר על חדש בשני המקרים? על אילו מנועים/תיבות הילוכים?

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

אני מדבר על רכב חדש...

אלפא יצאה במבצע על הג'ולייטה ומוכרת את הדגם בעל גיר אוטומטי ב 160 אלף.

הייתה לי מחשבה להשקיע ולשדרג לג'ולייטה, אלא שגיליתי שבאף דגם אין 5 דלתות-

ומכיוון שיש לי שתי בנות קטנות זה רכב שלא ממש מתאים למשפחה...

כרגע, אני חושב על מאזדה cx-5. אם יש למישו עוד הצעות לרכב בסביבות ה 160 אלף,

נוח ומרווח(גרים באילת) מהנה לנהיגה ובעל צריכת דלק הגיונית מוזמן להציע....

פורסם

NIGHT,

שים לב למה שאני אומר, לפחות 1/13 , אגב, זה כמובן עם רכב עמוס יחסית שיורד לאילת עם נוסעים ומטען, יכול להיות שאיש

השיווק שלך יורד עם רכב ריק או משהו, לא יודע. בכל מקרה רגוע זה לא נסיעת סבתא על 90 קמ"ש, אלא בלי המון קיקדאונים ועקיפות

בסל"ד גבוה.

אביעד, הוא שאמרתי, המינוס העיקרי של הרכב, צפיפות יחסית - ופה אין ויכוח.

גם אני עם מושב תינוק, ובניגוד לפוקוס 2009 שיש גם ברשותינו, ב2012 ממש צפוף מקדימה אם יושב מאחוריך תינוק.

מםה עד לסיפורי אימה על הרכב המרחק עוד גדול.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם
אני מדבר על רכב חדש...

אלפא יצאה במבצע על הג'ולייטה ומוכרת את הדגם בעל גיר אוטומטי ב 160 אלף.

הייתה לי מחשבה להשקיע ולשדרג לג'ולייטה, אלא שגיליתי שבאף דגם אין 5 דלתות-

ומכיוון שיש לי שתי בנות קטנות זה רכב שלא ממש מתאים למשפחה...

כרגע, אני חושב על מאזדה cx-5. אם יש למישו עוד הצעות לרכב בסביבות ה 160 אלף,

נוח ומרווח(גרים באילת) מהנה לנהיגה ובעל צריכת דלק הגיונית מוזמן להציע....

ג'ולייטה מגיעה בתצורה של 5 דלתות בלבד. כאן לא הבעיה.

הדגם שבמבצע קמצן באבזור (נאמר בעדינות). עיין במפרט ותראה אם זה מספק אותך. קיימות 3 רמות אבזור: פרוגרשן (בסיסית), דיסטינקטיב (ביניים ) ומילאנו (הבכירה). הדגם שבמבצע הוא פרוגרשן, אך הוא כאמור דל באבזור ולכן אני ממליץ ללכת על דיסטינקטיב ומעלה. בנוסף, אמנם המבצע הוא על רמת אבזור מסויימת, אך ייתכן כי כתוצאה מכך אפשר לקבל הנחות יפות יותר גם על יתר הדגמים.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

• תוכן חדש...