Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7953 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מגבר

SONY XM-752EQX

המגבר נותן לסאב 200X1 RMS

השאלה שלי מה עדיף לחבר אל המגבר הזה יש לי אפשרות לבחור אחד מ 2 הסאבים האלה בלבד:

PIONEER 800W 305C

400 RMS

או את הסאב הזה

BAZOOKA 700W 12 INCH CS-12

200 RMS

ואיזה סאב טוב יותר?

חתימה עד שלוש שורות.

פורסם

מבחינת תיאוריה, הסאב שיותר מתאים להגברה, יישמע וינוצל יותר טוב.

בפועל מאוד קשה להעריך, מניסיון שלי עם פיוניר עם 200 וואט אמיתיים, הם נשמעים "בסדר" אך באמת שלא יותר מזה,

לגבי הבאזוקה, אני לא בטוח לגבי הדגם שנתת, יש לי ניסיון עם המשולש, ועם ה RSW, שמחירו דיי מצחיק, שמבחינתי הוא נותן תמורה מעולה, לגבי הדגם שלך אין לי מושג אני משער שזה דגם נחות ממנו

מה עלותו?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

המשולש אחלה סאב אבל אני לא חושב שזה מה שהוא מתכוון.

ואני הייתי לוקח את הבזוקה אם אין מצב שתתקדם הלאה מתישהו.

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם
מחיר הבזוקה הוא 490 שקל בחנות בפ"ת הבית האדום

זה מחיר טוב? שווה?

עם התיבה שלו?, אם כן אז כן זה שווה.

אני פוחד להגיד לך כן, כי אני לא הייתי קונה את זה מול הסאב של פיוניר, אבל מה לעשות אין לך מגבר מספיק בשביל זה.

קרא אותם.

פורסם

גם לי דיי קשה להגיד לך אם שווה או לא

כי פה מדובר ב200 וואט אר אמ אס,

הסאב RSW הוא 500 וואט אר אמ אס, והוא עולה פחות מ1000, אבל שוב, אין לך את ההגברה המתאימה, אז זה לא רלוונטי עבורך.. אם יש לך אופציה לשמוע אותו לפני הרכישה, היתי ממליץ לך לעשות זאת וכך להחליט..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

תודה רבה

אבל ההגברה שלי היא 200 RMS

והסאב של הפיוניר הוא 400 RMS

אז חצי ממנו זה גם סבבה לא?

כאלו הבזוקה הוא 200 RMS והוא בעוצמה של הסאב וזה לא טוב

כי הוא יכול לשרוף אותו או ממש לפרק אותו וזה אני לא רוצה שיקרה

מה אתם ממליצים חברים?

חתימה עד שלוש שורות.

פורסם

תאמין לי שהסוני שלך לא יפרק או ישרוף שום דבר.

עכשיו ברגע שמשאית גדולה מקבלת מנוע 1600 היא לא כל כך תזוז מסכים איתי?

קרא אותם.

פורסם

okiman' החישובים שלך לקויים, אני במקומך הייתי מתעלם מהם

כיוון גיין של מגבר, זה משהו דיי פשוט שצריך לדעת איך לעשותו, כשעושים אותו כמו שצריך

אין שום חשש מכלום, גם מגבר של 1000 וואט, לא יזיק לסאב של 100 וואט, אם יכייל כהלכה

אך אם הוא לא מכוייל כהלכה, גם מגבר יותר נחות מההצהרות של הסאב, יכול להזיק לו עד כדי הריגה.

המשתמש עזב את הפורום.

• תוכן חדש...