Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4830 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן כן בעוונותיי אני גם נוהג גם על רכב אבל יש לי נסיבות מקלות...

מחפש תחליף לגולף היצאנית היקרה כרכב משפחה, תנאים מקדימים:

שתעשה ביד...(גיר רגיל למתבגרים או המתקשים)

שתהיה יד 1 (מחלות אתם יודעים)

מעט ק"מ (כי אני מתכננן לה שיפשוף ארוך ארוך)

ולא תחצה את רף 52000 השקלים (אני קרח ואף אחד לא עשה לי "תספורת". בגלל שקוראים לי תשובה.)

מצאתי פג'ו כזו 13000 ק"מ ופיאט פונטו איבו עם 35000 ק"מ.

הפג'ו צריכת דלק גבוהה יחסית, חלקים יקרים, צבע כחול אבל חדשה ומהנה לנהיגה.

הפיאט חסכונית זולה להחזקה מרגישה "חזקה" קצת יותר ולא נהגתי עליה.

דעתכם המלומדת תתקבל בברכה-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

לטעמי האיבו ובגדול: בגלל האבזור העשיר יחסית והעדיף בכל דגם של האיבו, על האיבזור הקמצני ב206, הבטיחות הן הפסיבית והן האקטיבית העדיפה בהרבה, הזריזות היחסית למנוע דל ההספק, החיסכון המשמעותי בדלק, עלות ההחזקה היחסית נמוכה יותר (ולו רק בגלל מרווחי הטיפולים הגדולים באיבו), המזגן שטוב יותר, וגם המראה והנוחות.

שוב, לטעמי לפחות, הבחירה בין השתיים הייתה קלה.

נהגתי על שתיהן אך עם האיבו\גרנדה פונטו יש לי ניסיון רב יותר,

בהצלחה.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

חפש דגמים מאובזרים של האיבו.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

איבו!!!.ה206+ היא בסהכ רכב מיושן שהוצג אם איני טועה בשנת 98/99,תקנו אותי אם אני טועה. ה + הוא מגנזיום ניקלים ועוד שלל נגיעות שגורמות לרכב להראות זול.

האיבו מתקדמת יותר(עם מע start&stop), עם יותר כריות אויר. מבפנים ומבחוץ נראית יותר עדכנית וצעירה.אחותי החליפה את הפונטו שלה לאיבו בגרסת 150th שמוסיפה גג פנורמי,פנסי ערפל הגה וידית הלוכים מעור ועוד אבזור שנחמד לחיות איתו והיא מאד מרוצה.האיבו גם חסכונית יותר בצריכת הדלק.

בהצלחה מחכים לעדכונים..

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

נהגתי אתמול על הפינטו 2011 44000 ק"מ צמיגים באמצע הדרך ומלווה צמוד.

על מנת לשמור על בריאות הנפש שלו, הייתי "רגוע" הוא קצת פחות...

שמחתי לגלות הגה מתקשר, מנוע "איטלקי" שש לטורים, הישיבה האיטלקית הקלאסית

האהובה עלי מוט ההילוכים נופל היטב ליד הגה עבה ומעובה במקומות הנכונים.

שדה ראייה רחב ונוח מראה אמצעית קטנה ולא משקפת מציאות אמת. שני הצדדיות מעולות

למרות שאיזה אידיוט הדביק להן מראות קטנות עגולות שפוגמות בראייה .

הרגשתי בבית.

היה חסר לי קצת כוח בעצם הרבה כוח הרי אי אפשר להגזים בכמות הכוח שהייתי רוצה

וכל המרבה הרי זה משובח, אבל הקול של עמרי מפעמונים הדהד לי במוח חיסכון.

מחיר קטן של וויתור על מנת להגיע להישגים גדולים במועד מאוחר יותר...

האקזמפלר הספציפי הזה לא התאים, הוא לא היה שמור מספיק בשביל הכסף והשנתון שלו

היו שריטות כתמים על הריפוד וניראה שהאוטו סבל אצל הבעלים הראשונים שלו ולכן נישאר

במגרש, אבל אין ספק שעכשיו אחפש כזו שמורה יותר.

הפג'ו ממשיכה לקרוץ לי רק בגלל שיש לה 13000 ק"מ בלבד, אבל בסיכומו של יום הפונטו

עדיפה. אמשיך לחפש ואתם תמשיכו לכתוב בבקשה-רן

פורסם

רן שלום.חפש לך איבו ביד 2 פרטית ולא ממגרש, יש מספיק רכבים,תן עדיפות לגרסת ה150th המאובזרת יותר,ותהנה מאחלה רכב..

בהצלחה.

סעו בצד ימין!!

,Giulietta QV. היום

פורסם

כמה תובנות משלי:

1. יש מצב שה-206+ תהיה נעימה יותר לנהיגה ובעלת הגה עדיף.
  2. איכות החומרים בפונטו איבו בפירוש עדיפה מזאת שב-206+.
  3. מחזק את דבריו של יניב: התמקד בגירסת 150th.
  4. הנדסת האנוש של הפונטו איבו מצויינת, כפי שכבר חווית. ב-206+ היא לחלוטין פחות טובה, אבל תשמח לגלות שהמושב שלה מעולה ולמרות אפשרויות הכיוונון הדלות עדיין ניתן למצוא בה תנוחת נהיגה טובה.
  5. הפונטו איבו בטיחותית יותר מה-206+.

במחיר הנכון בפירוש לא הייתי פוסל את הפיג'ו, אבל אני מניח שאתה כבר מבין לאן הולכת ההמלצה שלי :wink:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

פרק נוסף: האריה ששאג או איך דברים מתגלגלים.

אז ככה הבחור בעל הפג'ו התקשר ומעוניין למכור במחיר שהצעתי, אם זה היה במועד שראיתי את הרכב

קרוב לוודאי שהייתם כבר קוראים (או לא) שירשור התחדשתי.

מאז עברו קצת מים בירדן והכינרת עלתה בעוד 2 ס"מ והשיחה באה לי כהפתעה, מצד אחד אהבתי לחלוטין

את הפיאט אבל אין כרגע מועמדת ראויה והמחיר הנדרש עבור הבודדות הראויות גבוה משמעותית מהתקציב.

כך שיש כמה איבו על העץ ופג'ו אחת ביד...

היתרונות כבר אמרנו: תא מטען גדול יותר ויש לזה משמעות עבורי, קלומטרז' נמוך מאד והאוטו "חדש".

והוא כבר "ביד" במחיר שווה והמשמעות כבר ממחר אני מדבר צרפתית...

החסרונות כולם ציינו ונכון החזקה יקרה יותר דלק טיפולים וכד, רכב מיושן אבל עדיין מהנה לנהיגה.

מבולבלים?

אני עוד יותר...רן

פורסם

תהיה סבלני אם אינך לחוץ ותמצא איבו..הפיג'ו לא רעה אבל לטעמי לאיבו יש הרבה ערך מוסף..

במידה ובכל זאת תרצה רובוטי פנה אלי בפרטי יש לי חבר שמוכר יד ראשונה.

בהצלחה.

סעו בצד ימין!!

,Giulietta QV. היום

פורסם

המכשפה האריה וארון הבגדים:

*כל המקיש מהטקסט הכתוב מעבר למה שנכתב, עושה זאת על דעת עצמו בלבד ואני מכחיש כל קשר לנפשות הפועלות.

נסענו לפגוש באריה, ענת אשתי ואני (ראה שוב הערת המחבר) כאשר בדרך למיפגש אני מנסה לשחזר

מזיכרוני את תחושות הנהיגה משלל גרסאות ה-205 שנהגתי עליהם לא מעט, לא חשבתי שאזכה שוב

להרגיש את תחושת ה-205 GTI או אחותה הלא פחות שובבה הראלי, אבל גם הגרסאות החלשות יותר

היו מהנות לנהיגה ולא פחות טובות מרכבים אחרים מאותה תקופה כשהם בידיים הנכונות.

סיבוב קטן סביב הרכב שאין הרבה מה לראות האוטו חדש מוכר ו...חלק מהנוף המוטורי שום דבר ששווה

לרוץ ולהתרברב, על הנייר הרושם רב יותר, אוטו קל יחסית מנוע מוכר וותיק אבל עושה את העבודה

ו...חדש אמרתי?

סיבוב של המפתח שילוב לרוורס יציאה זהירה מהחנייה לתוך המגרש הגדול לחיצה על הדוושה ו...

משהו לא ממש עובד הזיכרונות מה-205 או עברו שדרוג וגלגול באבקת סוכר או שהסבתא שכחה

לספר לנכד משהו...תחילה חשבתי שהמנוע לא נפתח עדיין אח"כ אולי אני צריך עוד קצת להתרגל

אבל הרגל הקודחת חור ברצפת הרכב לא מבשרת טובות.

טוב עוד קצת השתלבות בתנועה וקצת משחקי משקל וחזרתי למקום, פתחתי את מכסה תא המטען להפגין

אמפתיה עם הצד הנשי בחבילה, השטיח שכב לו מכסה לא מכסה את הרצפה ברישול מבולגן כמו ארון

הבגדים שלי, מסתבר שמדובר ברכב עם רמת הגימור הכי פשוטה וגם בעין לא מזוינת ניתן להבחין בכך.

האוטו ערומכולו...

עוד דקה ארוכה עמדתי לזכר זיכרונות ה-205 ליטפתי קלות את מכסה המנוע ולפני שעזבתי בדקתי שוב

אם סמל האריה מופיע על הסבכה הקדמית.

אריה ספארי...לא הבטתי לאחור. - רן

• תוכן חדש...