Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7963 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגע אני מחפש להתקין רמקולים+קומפוננט

בדקתי אצל אחד והוא רוצה סביבות ה 300 שקל להתקנה!

זה נשמע לי דיי מוגזם (צריך הרחבה ל 6X9 מאחורה) ...

מישהו מכיר מישהו באיזור הקריות - חיפה / נהריה אפילו

ובכלל

מה סביבות המחירים להתקנה כזאת שלא יעבדו עליי בעיניים ?

פורסם

אני ממליץ לך בחום על החנות Top Sound שבחיפה

דרך יפו196. 04-5807429.

תדבר עם הבחור בשם דודי. החנות באמת אמינה ומקצועית ביותר והמחירים ממש סבירים.

אני מאמין שהוא יקח לך על התקנה כזאת בסביבות ה 150-250 שקל.

בהצלחה :-)

.Honda- more then a dream

פורסם

הבנתי שיש שניים(TOPSOUND)!את הטופ סאונד שאחרי התחנה המרכזית הישנה אני מכיר והבחור שם חובבן כמו רוב המתקינים באזור הצפון .אולי השני יותר טוב.

פורסם
art of suond אחלה אנשים המחירים סבירים... נמצאים מול תחנת המשטרה בתחנת דלק...

טוב שלא אמרת מול משפחת כהן

פורסם
מישהו מכיר מישהו באיזור הקריות - חיפה / נהריה אפילו
לגבי חיפה-הייתי ממליץ על שרון מאוטוס צמוד למשטרת התנועה ,מחירים נוחים שרות טוב,והמתקין שלו עובד בתחום לא מהיום,לגבי ART OF SOUND שנמצא מולו -הוא השמיע לי פעם את "רכב ההדגמה" שלו שהורכב מהרבה מאוד רכיבים של red sound והשמיעה היתה בהתאם...,מה שכן הבחור מאוד נחמד, (אוהד הפועל חיפה ...ואצל אחיו בצמוד אכלתי את הבגט הכי טעים שטעמתי מעולם!!!)

לגבי topsound אם מדברים על החנות החדשה במקום כחלון -אי אפשר וקשה לתת חוות דעת לחנות שעובדת רק חודשיים,הסניף הראשון שלו בתחנת דלק עוז נחשבת כחנות סבירה,

מכיוון ששאלת על נהריה הרי אני ממליץ בחום על רדיו יזיד-בחור מאוד מאוד אמין ,עם מחירים טובים ,ככה שבסופו של דבר לדעתי גש לאוטוס שגם עובד עם אוטופרט ותוכל להשוות מחירים מול ההצעה של טופסאונד ואם אתה לא מסתדר גש ליזיד בצומת רגבה לפני נהריה

בהצלחה

פורסם

יש אחד כריש בתחנה המרכזית הישנה בחיפה.

קוראים לו לירון.המחירים על התקנות שלו ממש זולים ויש לו מבחר גדול של ציוד.

תן לו צלצול

052-8494647

050-6899801

תגיד לו בפלפון שרז שלח אותך...

יש שם בתחנה הישנה 2 מתקינים .

אחד בתוך משאית של סנו(כן כן הציוד שלו בתוך המשאית)

והשני לירון יושב מצד שמאל של המגרש (בתוך חנות)

תהנה

רז

פורסם
יש אחד כריש בתחנה המרכזית הישנה בחיפה.

קוראים לו לירון.המחירים על התקנות שלו ממש זולים ויש לו מבחר גדול של ציוד.

תן לו צלצול

052-8494647

050-6899801

תגיד לו בפלפון שרז שלח אותך...

יש שם בתחנה הישנה 2 מתקינים .

אחד בתוך משאית של סנו(כן כן הציוד שלו בתוך המשאית)

והשני לירון יושב מצד שמאל של המגרש (בתוך חנות)

תהנה

מצטער , נראה לי קצת חפיפי מדי משהו ...

בקשר לזאיד , המליצו לי עליו כבר כמה אנשים

אני אבדוק

תודה רבה רבה לכם !

פורסם

יזיד מנהריה מתקין בסדר יחסית לחאפר ראיתי מס התקנות שלו וכל מה שיש לי להגיד זה:lol: המתקין שם ילד בן 17שנחשב למתקין "מעולה" כי יש שם אחד אחר שבכלל לא יודע לעבוד.

המחירים שם טובים והמבחר גם סביר(הדגמים שהוא מוכר יחסית ישנים בגלל זה המחיר הוא נמוך).

והמע שאתה מתכוון להרכיב תוכל לעשות אצל כל מתקין בצפון הבדל באיכות אני מבטיח שלא תרגיש .ויחס חם ואוהב תקבל אצל כל אחד(ברגע שיראו CASH).

אלה שבתחנה המרכזית הישנה בחיפה שני ליצנים !זה שבמשאית אמר לי שהוא היבואן של רוקפורד(ועוד מלא שטויות שאני לא אפרט) ועד כמה שאני מכיר היבואן הוא אוטופרט.

ועוד בקשה קטנה לכל הממליצים !אם כבר המלצתם על חנות תנו המלצה מקצועית מישהו שבאמת ביקר שם ולא כך: אני מכיר את המתקין הוא שכן שלי.

ואת מי זה מענין אם אכלת אתו בגט, הוא יכול להיות אחלה בנאדם אבל עדין זה לא נותן לו את האישור לשחק כרצונו אם הרכב שלך או "קובי" שלח אותך הרי בסופו של דבר זה לא ישפר את אופן ההתקנה.

תיהיו אוביקטיבים!הרי בסופו של דבר רוב האנשים מכירים את המתקינים ובסופו של דבר יודעים מי באמת מקצוען.והטעייה כזאת או אחרת גורמת לנזק אם מסתקלים לטווח הרחוק.

• תוכן חדש...