Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4834 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי מגאן 2002 ואחרי נסיעה ממושכת בעיר מידי פעם שעוצרים עצירה מוחלטת הגיר לא ניכנס לראשון הוא מרגיש בניוטרל ושנותנים גז בתחילת הנסיעה ההילוך ניכנס במכה חזקה שאלתי את אחד ממכוני הגירים בעיר שלי והמכונאי אמר שיש בריחת לחץ וצריך להחליף איזה רינג ואין צורך לפרק את הגיר השאלה שלי באיזה חלק מדובר אם צריך לפרק את החלק הקידמי איפה שיש את המוח וסולונואידים או שזה יותר עמוק ואים יש באפשרותי לבצע את זה לבד

בתודה ספורטס רן

פורסם

מדובר ברינגים שנמצאים מאחורי המכסה האחורי של הגיר, כשהם מתבלים בורח שם שמן ולחץ השמן בגיר נופל.

כשאתה עומד בסרק הטורים נמוכים והמשאבה בגיר לא מספקת לחץ מספיק כדי להפעיל את השילוב להילוך ראשון.

כשנותנים גז הטורים עולים , הלחץ עולה וההילוך משתלב במכה. אי אפשר לעשות את זה לבד בבית.

פורסם
מדובר ברינגים שנמצאים מאחורי המכסה האחורי של הגיר, כשהם מתבלים בורח שם שמן ולחץ השמן בגיר נופל.

כשאתה עומד בסרק הטורים נמוכים והמשאבה בגיר לא מספקת לחץ מספיק כדי להפעיל את השילוב להילוך ראשון.

כשנותנים גז הטורים עולים , הלחץ עולה וההילוך משתלב במכה. אי אפשר לעשות את זה לבד בבית.

אם אני עומד מול הרכב והגיר בצד ימין שלי אז החלק שפונה קדימה לכיוון הרדירטור זה המכסה האחורי של הגיר?

פורסם
אם אני עומד מול הרכב והגיר בצד ימין שלי אז החלק שפונה קדימה לכיוון הרדירטור זה המכסה האחורי של הגיר?

לא, המכסה יהיה ממש בצד ימין קרוב מאד לשילדה השמאלית של הרכב. כדי לפרק אותו צריך לפרק את הגשר שתומך את המנוע

להצניח את המנוע והגיר ואז אפשר לפרק אותו. צריך ליפט ועובד שמכיר היטב את העבודה הזו.

• תוכן חדש...