Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4808 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

ברשותי רכב דהייסטו סייריון 2008 . שלט הרכב התקלקל ולא עובד גם לאחר החלפת סוללות בחדשות.

כשהלכתי לתקן את הבעיה באחד מהמקומות בעיר.. התברר לי מהם שצריך להחליף את כל המערכת של הנעילה באוטו

כי איך אפשר לשכפל שלט זה. המחיר אותו הם רצו הוא 350 שקל.

חיפשתי ברחבי הרשת לגבי פתרון ומצאתי את השלט שיש לי באייבי במחיר של 100 שקל.

השאלה היא זאת .. האם אני יכול להביא את זה לארץ וזה יעבוד?.. או שצריך להחליף את כל המערכת נעילה ?

תודה

קובי

• ספונסר פורום
פורסם

אפשר לשכפל את השלט המקורי של הרכב וזאת האפשרות העדיפה על פני התקנה של מערכת נעילה מרכזית בהתקנה מקומית.

באיזו עיר בארץ אתה גר? אם אתה גר באזור המרכז פנה אל שוקי מפאר המנעולים ובקש את עזרתו.

פורסם
אפשר לשכפל את השלט המקורי של הרכב וזאת האפשרות העדיפה על פני התקנה של מערכת נעילה מרכזית בהתקנה מקומית.

באיזו עיר בארץ אתה גר? אם אתה גר באזור המרכז פנה אל

איך אפשר לשכפל שלט אם השלט המקורי לא עובד?...

• ספונסר פורום
פורסם

אצל מנעולן מומחה ניתן לקחת שלט חדש (מקורי או תחליפי, בהתאם למחיר) ו"ללמד" את מחשב הרכב שזהו מעכשיו השלט החדש של הרכב.

פורסם

בדיוק על זה פתחתי שרשור איך אני גר בצפון ולכן לא אוכל להגיע לפאר. מכיר מישהו בצפון?

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
אצל מנעולן מומחה ניתן לקחת שלט חדש (מקורי או תחליפי, בהתאם למחיר) ו"ללמד" את מחשב הרכב שזהו מעכשיו השלט החדש של הרכב.

אם אני מזמין מהאיייבי שלט האם מנעולן מומחה ידע לעשות זאת?.. וכמה אתה מעריך יעלה לי אצל אותו מנעולן מומחה ללמד את מחשב הרכב.. כמו שאמרת.. רק שאני מביא לו את השלט..

פורסם
לא הבנתי למה לקנות שלט (כנראה לא מתאים) ואז לבוא למנעולן שיסדר את זה דהיינו יימכור לך שלט מתאים ויקודד אותו

למה שלט לא מתאים...? אותו שלט בדיוק (כמו שהיה לי ) אני קונה מהאייבי .. פשוט מקבלים שם שני שלטים ולא שלט אחד . ובמחיר טוב 100 שקל..

• ספונסר פורום
פורסם
אם אני מזמין מהאיייבי שלט האם מנעולן מומחה ידע לעשות זאת?.. וכמה אתה מעריך יעלה לי אצל אותו מנעולן מומחה ללמד את מחשב הרכב.. כמו שאמרת.. רק שאני מביא לו את השלט..

זאת שאלה טובה וכדאי לשאול אותה לפני שמזמינים מ-eBay את השלט. לא כל המנעולנים יסכימו לקבל שלט שלא הם הזמינו ובכל מקרה שאל את עצמך שאלה כזאת - במידה והשלט שהזמנת לא מתאים או לא תקין, האם וכמה תשלם למנעולן על העבודה שביצע לשווא?

לדעתי, לפני שאתה מזמין שלטים מ-eBay תרים טלפון ותבדוק את המחירים בארץ. יכול מאוד להיות שתופתע.

פורסם
זאת שאלה טובה וכדאי לשאול אותה לפני שמזמינים מ-eBay את השלט. לא כל המנעולנים יסכימו לקבל שלט שלא הם הזמינו ובכל מקרה שאל את עצמך שאלה כזאת - במידה והשלט שהזמנת לא מתאים או לא תקין, האם וכמה תשלם למנעולן על העבודה שביצע לשווא?

לדעתי, לפני שאתה מזמין שלטים מ-eBay תרים טלפון ותבדוק את המחירים בארץ. יכול מאוד להיות שתופתע.

ביררתי גם אצל פאר מנועלים הם ממש יקרנים.. יש עוד כמה מקומת באזור שלי והם גם רוצים הרבה..

• תוכן חדש...