Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

בבעלותי פיאט גרנדה פונטו מנוע 1400 גיר רובוטי עם 65,000 ק"מ.

הייתי השבוע במוסך פיאט מרכזי ( שאת בעל המוסך אני מכיר אישית ) והוא אמר לי שיש לי נזילה ( תמונה מצורפת ) בגיר הרובוטי, היה חסר מעט שמן והוסיפו לי, השאלה אם מישהו מכיר את הבעיה והיה לו הרכב הזה, עם הבעיה הזו, הוא אמר שיש שם תקלה וזה עניין של זמן עד שהגיר ישבוק.

הלכתי למוסך משום שנדלקה לי מנורה כשאני מתניע את הרכב בערב או בבוקר כשקפוא בחו. וכתוב check transsmition see handbook - ולאחר 10 שניות פלוס מינוס המנורה ומה שכתוב מתחבה. אשמח לעצות מה לעשות. אם זה גיר אז המלצה על מוסך שמתעסק עם גירים כאלו ,נותן אחריות ועושה עבודה טובה. אם זה משהו אחר אשמח לתשובות.

מבחינת נסיעה, ההילוכים עוברים חלק, אני נוסע רק על מצב אוטומט.

תודה מראש,

2.jpg

פורסם

בעניין ההודעה על הצג ראי כאן דיון דומה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=364786

לגבי הנזילה-תקווי שהיא לא מהנשם הצובר של הרובוט כי אז רוב המוסכים מציעים להחליף רובוט שלם שעלותו די גבוהה.

אם תכתבי מהיכן את בארץ יוכלו להפנותך למוסך מקצועי כדי להתמודד על הבעיה,זו תקלה מורכבת בגיר מורכב יחסית -מה שדורש מיומנות וניסיון באבחון כדי לתת פתרון איכותי ויעיל לבעל הרכב (ולא כזה שיחזירו למוסך שוב ושוב כמו בנושא הזה):

http://www.fiatclub.co.il/forum/archive/index.php/t-14682.html

אם את קרובה,מומלץ לפנות למוסך שמשון ביהוד להמשך טיפול.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

שלום רב, היום בבוקר אחרי הדלקת הרכב, המתנתי כמה דקות לאחר מכן ניסית להעביר הילוך אך, כל הילוך שהעברתי אם זה קדימה או רוורס הרכב נשאר ב מצב N ניוטרל והשמיע צפצופים, כרגע הרכב לא יכול לנסוע. מישהו מכיר את הבעיה..? האם זה ישר שהגיר הלך? או שזה אולי חיישן או משאבה רובוטית? או משהו בסגנון. אשמח לתגובה ממישהו שחחוה או מכיר את הבעיה הזו

תודה

פורסם

כל הילוך שאני מעביר, במחשב דרך רשום שאני על ניוטרל N וכתוב operation not admissible

מישהו יודע מה זה!?

לא נותן להעביר הילוך, נשאר על ניוטרל

• תוכן חדש...