Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו מגאן 2008 או פורד פוקוס 2006

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

התקציב שלי בערך 30K

בתקציב הזה אפשר להשיג מגאן 2008 עם פחות מ100K ק"מ, או רכב עם תדמית אמינה יותר כמו פוקוס משנתון 2006 ובערך 150K ק"מ.

תודה.

פורסם

הפוקוס אכן אמינה יותר.

המנוע אמנם חלש יותר על הנייר אולם הגיר טוב בהרבה ולכן הרכב מרגיש זריז יותר מהרנו (עד כמה שפוקוס מרגישה זריזה).

תא המטען מוצלח בשתיהן עם יתרון קל למגאן.

היתרון הגדול של המגאן הוא במרווח ליושבים מאחורה שהינו מוצלח בהרבה לעומת הפוקוס (במיוחד במרווח רגליים).

כפי שציינת, ברנו אתה תקבל מודל חדש יותר ופחות ק"מ.

אין תשובה סופית. הנקודות שצוינו לעיל הנן רק רשימה חלקית של הבדלים, שכן הרכבים שונים בתכלית.

תתרשם משני הרכבים בנסיעות מבחן ותחליט מה מתאים יותר לצרכיך.

מנסיוני (היו לי שני הרכבים הללו ממודל אלפיים ושמונה) הפוקוס יותר מהנה לנהיגה, יותר מתקשרת, אוחזת יותר טוב, ובאופן כללי העדפתי אותה.

בהצלחה.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

מנסיון על שניהם:

הפוקוס לא נוחה ביחס למגאן

צורכת דלק ביחס למגאן

הגיר מרגיש יותר טוב בפוקוס

האמינות הכללית של הפוקוס נחשבת לטובה יותר אם כי אין לי מספיק נסיון עם המגאן.

בכללי - הייתי הולך על המגאן שנחשבת אמינה בשנתונים הנ"ל.

אם תוכל למתח את התקציב ל-2009 תוכל לקבל 3 שנות אחריות בקרסו טרייד אין אם נשארו כאלו ובכך תרוויח בגדול!

ניסיתי, גיליתי, קניתי ונהנה - רנו מגאן !

כשחושבים מחוץ לקופסא, לעיתים מופתעים - שברולט קרוז 2011!

• תוכן חדש...