Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש אוזניות עם איכות שמע טובה, כאלה ששמים בתוך האוזניים. השימוש הוא בעיקר ריצות ונסיעות באוטובוס, חייב שיהיה באס איכותי!

כמובן מחפש משהו במחיר הגיוני ולא בעלות של 300 ש"ח, עד 100 ש"ח זה מצויין! כמובן אשמח לקבל קישור לאיביי!

אגב האוזניות יתחברו לנקסוס 4.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

אותו הדבר, רק שיתאימו לS3

אם יש כאלו שיספקו את העברה של השירים מה טוב,

לכל סגנון מוזיקה אפשרי.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין במפץ הגדול? מזל טוב, גם לך יש תאוריה דמיונית. :-P

פורסם

SKULLCANDY זה בעיקר גימיק - בפועל אוזניות לא הכי איכותיות. המחיר שאתה משלם עליהן הוא לרוב על העיצוב ה-גולגולתי שלהן.

Opel Adam S 2017

פורסם
כמובן מחפש משהו במחיר הגיוני ולא בעלות של 300 ש"ח, עד 100 ש"ח זה מצויין!

300 שקל זה עוד אוזניות זולות, במיוחד אם אתה רוצה בס במשהו שנכנס לאוזניים.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם
SKULLCANDY זה בעיקר גימיק - בפועל אוזניות לא הכי איכותיות. המחיר שאתה משלם עליהן הוא לרוב על העיצוב ה-גולגולתי שלהן.

דווקא לא מסכים,יצא לי לשמוע אוזניות קשת שלהם והאיכות הפתיעה לטובה.

פורסם

ללא צל של ספק האוזניות הטובות ביותר לעוסקים בספורט , שילוב של סאונד מעולה ועמידות לאורך זמן בספורט (זיעה וכו )

http://www.ebay.com/itm/Sennheiser-Adidas-MX-680i-Sports-Headset-/160879495885?pt=PDA_Accessories&hash=item25752a4acd

מגיעים עם חלקי חילוף בתוך הערכה .

מחזיק כאלה מעל לשנתיים .

אין כיום למיטב ידיעתי פתרון לנושא העברת שירים ,אצלי ברייזר זה לא עובד .

האוזניות היחידות שמעבירות שירים באנדרויד זה אלו המסופקות עם המכשיר.

New - Acura NSX 573BHP of Hybrid Awesomeness

Old - Cadillac CTS-V V8 6.2 562 BHP

Older Subaru legacy 3.6R AWD limited

Oldest - Volvo S60 AWD 240 BHP haldex 4X4

פורסם
דווקא לא מסכים,יצא לי לשמוע אוזניות קשת שלהם והאיכות הפתיעה לטובה.

האיכות של חלק מהדגמים לא רעה, הבעיה היא שאפשר לקבל איכות זהה בדגם מקביל של חברה אחרת ולשלם 20-30% פחות ולקבל איכות בניה יותר טובה.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

ומה תמליצו עד 300 שקל בשביל להמנע מהרעש של המשרד ועל הדרך להנות ממוזיקה טובה ?

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

אם אתה מחפש באמת אוזניות איכותיות, זה לא התקציב שרשמת.

קח בחשבון שבסכום כזה רובם יהיו אוזניות ממוצעות, כאלו שאתה אומר לעצמך "על מה ביזבזתי את הכסף".

אני קניתי אוזניות של shure, עלו לי בזמנו בערך 500 שקל, ושוות כל שקל! אטימה מלאה מרעשי סביבה, פירוט ובאס מעולה.

מציע למתוח את התקציב מעלה, לטווח ארוך זה לא מורגש, ואתה תודה כל יום על זה שלא קנית "זבל".

Got To love It

פורסם

השנקל שלי - כמי שיודע להעריך מוזיקה, עברתי לא מעט אוזניות עד שהגעתי לAKG. עברתי דרך SKULLCANDY (לא איכותיות ביחס למחיר), שמעתי גם את הIN EAR של SURE שעלו לי בזמנו 480 ש"ח בבאג - לא התרשמתי. שמעתי גם את הקשת של SURק - איכותיות ללא כל ספק, אבל לא למוזיקה עם באס חזק או ארוך. עברתי גם זוג אחד של audiotechnica - זוועה.

שמעתי גם את סוני ופיליפס - התמורה למחיר לא שווה את זה - הן טובות רק בהיי לבל ובאס גרוע אצלם. במשך שלוש וחצי שנים עברתי אולי 7 זוגות של אוזניות. הגעתי לAKG ואני מרוצה מכל שניה. היה לי את הדגם K404 - שמע איכותי, באס איכותי, אבל לא אוטמות כלל נגד רעשים, אבל במשרד/בבית/באוטובוס הן טובות; דגם ה-K412P - כיסויי העור שמתלבשים בצורה טובה על האוזן (יש אוזן יחסית קטנה) מצליחים לבודד את מירב הרעשים. אבל אם אוטובוס יעבור לידכם - תשמעו אותו.

אז מה אומר ומה אגיד? הייתי מרוצה מאוד מהAKG שלי, עד ששברתי את הרגל וגנבו לי את הפליז יחד עם האוזניות לאחר שפוניתי לבית החולים. אבל אני אקנה לי זוג חדש.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

לריצות וספורט ממליץ על הMeElectronics M6, שלושים דולר ונותנות מקסימום תמורה במינימום כסף.

האוזניות האיכותיות ביותר למחיר שלהן עם באס טוב מאוד למוזיקה אלקטרונית.

בתכלס למטרות האלה לא ממש תבחין באיכותיות בין SHURE של 500 ש"ח לאלה, כיוון שמי שעוסק בספורט יודע שבזמן ריצה/אימון אתה יותר מרוכז בפעילות עצמה ולא במוזיקה, לכן אין לדעתי טעם להשקיע יותר.

http://www.ebay.com/itm/MEElectronics-Over-the-Ear-M6-Sound-Isolating-Sports-In-Ear-Headphones-Clear-/140768312034?pt=US_Headphones&hash=item20c671fae2

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

• תוכן חדש...