Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4808 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אין תהליכי סינון במערכת החינוך, ועצם העובדה שמשרת הוראה היא ברירת מחדל מפחידה ומבחילה כאחד.

אממ...אולי פורמאלית אתה צודק, בפועל יש ויש- סינון שלילי.

אתה לא יכול לעסוק בא' ולא בב', לא להתקבל לחוג ג' או ד' או לממן למוד במכללה יקרה?

ברכותיי, התקבלת. אתה מורה.

לא רוצה? טוב, אתה שוטר.

למרות זאת וכנגד כל הסכויים עדיין יש מורות טובות, אולי גם מורים- פחות מכיר.

ניקו, יצא לך לא טוב הבטוי שלך לסנון, ערוך אם תספיק.

נתת דוגמת רופא- בקרוב גם שם, התדרדרות כוללת כשמה כן היא. מגיעה גם לאליטות.

הצעת להרחיק המורה מתלמידים, אכן כך מגיעים לנהול.

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני עומד דקת דומיה לזכר חוש ההומור שלך

אני לא חושב שיש משהו מצחיק בסיפור הזה. אין לי שום בעיה עם חוש ההומור, תבדוק את שלך אם אתה חושב שהוא מתאים כאן.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

נכון, במקום להתבדח אני אקים קול זעקה כי מורה סתומה מאיזור כלשהו בארץ התבררה כגזענית בארצנו הפרוגרסיבית והלא-קסנופובית בעליל :evilbat:

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

זה קרה בחיפה.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

סקנדל שקשה לתפוס.

אני בטוח שמטרת המורה הייתה חינוכית גרידא, בבואה להמחיש להם את הסיטואציה שנתקלו בה יהודי התקופה - רק שרגשי הנחיתות שלה השתלטו עליה, ובמקום לעמוד על יהדותם של התלמידים [בחלוקת תפקידים דמיונית], היא עמדה על צבע עורם ושערם - ומיצבה אותם כשונים, כ"הם", כגרמנים.

מדהים אותי תמיד איך גם אנשים בוגרים, משכילים וערכיים - נופלים לרגשי הנחיתות האומללים שהונחלו להם בהתבגרותם, כאילו לא למדו כלום בחייהם. פשוט עצוב.

נכון שההוראה היא ברירת מחדל, אבל גם במערכת הזו, הייתי מצפה לסינון כל שהוא. למרות שהעבודה נחשבת ל"נחותה".

אני לא יודע איך אפשר להגיד שמורה זו עבודה "נחותה". אני לא חושב שיש הרבה משרות בעולם שממוצבות "מעליה". כן ניתן לומר כי היא עבודה לא מתגמלת באספקט הכלכלי, אבל מפה ועד נחותה...

פורסם

הכוונה הייתה, אני מניח, שהעבודה נחשבת לנחותה לאור המשכורת המבישה ודרישות הקבלה הוירטואליות. זהו שורש הבעיה. עבודת הוראה צריכה להיות מתוגמלת גבוה הרבה יותר, ודרישות הקבלה חייבות להיות מחמירות מאד. העובדה שהמצב הפוך היא מבישה.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
מעניין באיזה עיר זה קרה...

כאשר למדתי בשנות התשעים ביסודי בבית שמש, גם שם היחס כלפי "הרוסים" היה מאוד גזעני ומגעיל.

ברמן אני תמיד אהבתי אותך למרות שאתה רוסי.:wink:

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בתור מישהו שמחשיב עצמו כאיש חינוך (תאמינו לי שבחיים "האמיתיים" שלי אני שונה מאשר בפורום), אני אומר לכם חד משמעית שהסיבה העיקרית לאיכות הגרועה של החינוך היא המשכורות.

הייתי מת להיות מורה אבל אני מרוויח בשבוע עבודה מה שמרוויח מורה בתיכון (אז אני עושה שיעורים פרטיים, בין השאר).

בגלל זה הדור הולך ופוחת והילדים יודעים פחות ופחות.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
YYY המשפט הזה, כשגבר אומר את זה לזכר אחר, תמיד מזכיר לי את הקטע באופל קדט סטיישן.

:lol: :lol:

ouHkL7u9qLw דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

רק שזה ממש לא קדט סטיישן אלא פורד פינטו סטיישן.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...