Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4839 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. שאלה לי אליכם. נגיד מישהו שאתם מכירים חסך לכם סכום כסף של 2000 שקלים. נניח שהוא עובד בחנות חשמל והוא קנה לכם מקרר עם ההנחה שלו ובזה הרווחתם 2000 שקלים. או נניח שהוא מכיר מישהו בסוכנות נסיעות וקיבלתם דיל שאתם יודעים שבוודאות חסכתם 2000 שקלים. האם הייתם נותנים לחבר איזה בונוס כספי כלשהוא? נגיד, הייתם נותנים לו 500 שקלים על כך שהוא חסך לכם סכום כסף?

נבהיר שהוא לא מסוג החברים הטובים שהולכים לשתות איתם בירה או מזמינים אותו הביתה או לאירועים לעשות על האש וכיוצא בזה. אדם שיצא לכם לפגוש נגיד בחדר כושר ואתם מדברים פה ושם.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

לא יודע אם הייתי מצ'פר אותו ב500ש"ח ולדעתי הוא גם לא היה לוקח.

אבל איזה מתנה יפה, בקבוק יין או כל דבר נחמד שעולה לך לראש יכול להיות נחמד ויעשה לו ולך טוב על הלב.

פורסם

ממש נראה לי שהרחקת לכת. 500 ש"ח?! זה יפה שהוא סייע לך לחסוך, אבל זו משמעותה של חברות. מה עוד שהוא עשה את זה במסגרת עבודתו, לא יצא מגדרו עבורך.

לעניות דעתי, שי קטן וסמלי (משהו של כמה עשרות בודדות של שקלים) יספיק במקרה זה.

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם
היית יכול להשיג את ההנחה בעצמך?

לא, לא הייתי יכול לקבל את ההנחה בעצמי. בסופו של דבר אכן נחסך סכום של 2000 שקלים.

דרך אגב, לא מדובר עליי אלא על מישהו שאני מכיר. אני פשוט מתלבט איך הבן אדם שקיבל את ההנחה צריך לנהוג.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

נבהיר שהוא לא מסוג החברים הטובים שהולכים לשתות איתם בירה או מזמינים אותו הביתה או לאירועים לעשות על האש וכיוצא בזה. אדם שיצא לכם לפגוש נגיד בחדר כושר ואתם מדברים פה ושם.

הגישה הראשונה : לומר תודה רבה ,קצת להתחנחן ולהמשיך הלאה בחיים .

הגישה השנייה : להשיב טובה בסדר גודל כמו שציינת בכדי לשמור על יחסים אינטרסנטיים עתידיים .

Gn'f'R

פורסם
לא, לא הייתי יכול לקבל את ההנחה בעצמי. בסופו של דבר אכן נחסך סכום של 2000 שקלים.

דרך אגב, לא מדובר עליי אלא על מישהו שאני מכיר. אני פשוט מתלבט איך הבן אדם שקיבל את ההנחה צריך לנהוג.

הייתי אומר לקנות איזה שובר זוגי למסעדה אם הוא נשוי/עם חברה. מתנה יפה לכל הדעות.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

שורה תחתונה חסך 2000 ש״ח(בלעדיו כניראה לא הייתה מצליח לעשות זאת)

פינתה ב500 ש״ח חסכתה 1500 ש״ח פלוס פעם הבאה,הוא שוב יטרח בשבילך לקבל הנחות

ואם לא תתן... או תתן קצת פעם הבאה אני חושב שהוא ינסה להתעלם מהצעת הנחה.

בקיצור ״יד לוחצת יד ״

פורסם

אני חושב שמגיע לו צ'ופר - גודל הצ'ופר או הצורה שנותנים אותו משתנה בין אדם לאדם.

בין אם זה להזמין אותו לארוחה, או לפנק אותו במשהו נחמד כמו בקבוק יין או שובר לסרט/הזמנה לא.בוקר ועד כסף מזומן.

פורסם

בצורה הכי פחות מתלקקת ומתחנחנת..

שיסיימו אימון, שהבחור יזמין אותו למסעדה שמקובלת עליהם,ידברו,יצחקו יעבירו שעה שעתיים וזהו..

ככה הוא הוקיר תודה על העזרה בצורה אלגנטית ופשוטה.

פורסם

פעם הבאתי לחבר למכור לי אייפון, הוא טיפל לי בכל המכירה חוץ מקבלת השיחות מהקונים, הייתי חייל קרבי שמגיע פעם ב הביתה.

ככה שלטפל בה בעצמי לא היה רלוונטי, האייפון נמכר, הבעיה צצה שהבנתי שאותו חבר היה איתי שרכשתי את האייפון, וקלט שמכרתי אותו ב400 ש"ח יותר ממה שקניתי.

הבאתי לו 100, זה הרגיש הדבר הנכון לעשות.

פורסם

אפשר לעזור בדברים אחרים שעולים כסף,

כמו נניח אם חבר כזה עזר לי, אז אתקן לו את המחשבים ואפילו אתן לו חלקים בחינם.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

פעם מכרתי לחבר משקפי שמש עם ההנחת עובד שלי, הוא הזמין אותי לקפה :-D

אני מניח שהחבר לא יסכים לקבל כסף על העזרה, אז אפשר ואפילו רצוי לקנות איזו מתנה קטנה בצורה פרופורציונלית לסכום שנחסך.

על סכום של 2000 ש"ח אפשר לפנק באיזה בקבוק אלכוהולי נחמד.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

• תוכן חדש...