Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4838 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

קודם כל אומר שמדובר ברכב ניסאן אלמרה שנת 96 עם תיבת הילוכים אוטומטית.

היום נסעתי ברכב בנסיעה בין עירונית, מהירות של 90-100 קמ"ש, ופשוט לא הצלחתי לשמור על מסלול ישר וקבוע, הרכב נסע בזיגזג.

נכנסתי לתחנת דלק, וידאתי לחץ אוויר בכל הצמיגים - 30PSI, המצב השתפר מעט אבל עדיין לא נעלמה התופעה.

יש עוד עניין שלא היה, והוא כשלוחצים על הגז ומרפים באופן מיידי, יש איזה נקישה קטנה, אני לא בטוח מאיזה איזור באוטו...כאילו יש איזה חופש במערך ההנעה (גיר, מתלה, ציריות וכו'). העניין מורגש במהירות נמוכה וכמעט לא מורגש עם עליית מהירות הרכב.

אם הבולמים גמורים באוטו, זה יכול להיות קשור? בירידה מפסי האטה, במהירות של מעל 20 קמ"ש בערך, יש מכה ממש חזקה שבאה מכיוון הבולמים הקידמיים, מכה ששומעים גם מחוץ לאוטו...

ועוד שאלה, איך אני יכול לדעת אם הציריות תקינות או לא? בעיה בצירייה יכולה לגרום לתופעות הנ"ל?

תודה ושבת שלום.

פורסם
לדעתי הרכב שלך על סף הפיכה לסכנה בטיחותית. הכנס למוסך אמין.

הוא בהחלט מסוכן לנסיעה, והרכב לא יזוז עד שיתוקן

פורסם

תעבור על כל הגלגלים ברכב ותראה שמהודקים כמו שצריך. אתה גם יכול להרים עם ג'ק כל צד של גלגל ולנסות להזיז את הגלגל לראות אם קיים חופש מסויים.

פורסם
תעבור על כל הגלגלים ברכב ותראה שמהודקים כמו שצריך. אתה גם יכול להרים עם ג'ק כל צד של גלגל ולנסות להזיז את הגלגל לראות אם קיים חופש מסויים.

הרמתי עכשיו את הרכב, ובדקתי גם שברגי הגלגלים מהודקים.

אין חופשים בכלל ב2 הגלגלים הקידמיים, לא של ההיגוי ולא של מיסב הגלגל והכל נראה תקין שם...

מה שכן, התפוח של זרוע מסרק ההגה זז בקלות, כלומר עם יד אחת ובלי להפעיל יותר מידי כוח, זה לא תקין נכון?

פורסם

עשיתי איזון גלגלים קידמיים עכשיו והכל בסדר, אחד מהם היה ממש לא מאוזן ונדרשה שם משקולת של 75 גרם...

בנוסף זהיתי תושבת מנוע אחת(עליונה) קרועה, תוחלף מחר (האידיוט מחנות החלפים הביא לי תושבת שלא התאימה ב-100%)

בנוסף, אין עוד את הנקישה הזאת בעת עזיבת הגז...אין לי מושג ממה זה היה, אבל זה נעלם...

תודה לכולם.

• תוכן חדש...