Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4823 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

הרכב (סקודה פאביה אוט') אוטוטו בן 4 וטרם החלפנו בו צמיגים. קילומטרז' נסיעה פחות מ-30,000.

הצמיגים שהתקבלו עם האוטו הם צמיגי Bridgstone 195/55R15. תאריך ייצור של הצמיגים הוא 4108 (כלומר - אפילו יותר מ-4 שנים).

ראיתי שהדעות חלוקות לגבי נחיצות החלפת הצמיגים, לכן אני שולח תמונות.

אשמח לקבל המלצות אם הגיע הזמן להחליף + המלצה על צמיגים חדשים באזור המרכז (הרצליה-רחובות).

תודה רבה

AA 2013-03-31 18.21.50.jpg

BB 2013-03-31 18.19.17.jpg

CC 2013-03-31 18.22.13.jpg

DD 2013-03-31 18.19.02.jpg

פורסם

התמונות לא מפוקסות וקשה מאוד להבחין, אתה צריך לצלם שוב עם פוקוס או עם מצלמה טובה יותר.

אני אישית יכול להגיד לך שהחלפה אצלי (למרות שלא הייתי חייב) עשתה שינוי קיצוני לטובה, ולכן אם אתה יכול להרשות לעצמך כדאי להחליף, 4 שנים זה גבולי.

אתה יכול גם לבקר ב 2-3 פנצ'ריות מומלצות באזור שלך ולקבל החלטה על בסיס שקלול ההמלצות של כולם.

פורסם

התמונות באמת לא טובות מספיק כדי להבחין. אבל ממה שרואים מבחינת חריצים אין סיבה ממש להחליף.

השאלה רק מבחינת יובש - אחרי 4 שנים בשמש הישראלית הגומי מאבד מתכונותיו, נהיה יבש, קשה, וכתוצאה

מכך פחות אוחז ופחות נוח לנסיעה. צריך לראות סימני יובש על הגומי ואת זה לא רואים בתמונות (סדקים זעירים).

בכל מקרה הירידה באחיזה תהיה יותר משמעותית בכביש רטוב.

עכשיו לשיקולך - אם אתה יכול להרשות לעצמך 'להתפנק' בצמיגים חדשים - זה רק יעשה טוב.

במקרה ולא - אתה יכול למשוך איתם עד לחורף הבא, ואז באמת רצוי להחליף.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

תודה רבה.

אני אנסה לפרסם תמונות טובות יותר.

בכל מקרה, אכן כפי ששמתם לב באמת אין סימני יובש ועומק החריצים מספק, יש מספר חריצים כתוצאה מבלאי על מעטפת צמיג (לא בצדדיו).

רציתי לציין משהו נוסף -לפי דעתי יש "שקיעה" של הצמיג. הוא לא מספיק "מוצק" ונראה שבחלקו תחתון הוא שוקע, למרות שאני ממלא אוויר לפי ההוראות. האם זה מוכר בצמיגים ישנים? האם זה דורש החלפה?

פורסם

1. בדוק את דופן הצמיג והיא והוא יבש (מתפוצץ) סדקים החלף צמיג

2. בדוק עומק החריצים מינימום 2מילימטר תקין

3.בתמונה דופן שטח הצמיג ניראה תקין

בהצלחה

• תוכן חדש...