Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם!

אנחנו מעוניינים לקנות את הרכב חדש מהניילון(למרות שגם על זה יש ספקות(אולי תעזרו גם בזה)).

נהגת יחידה, לא נוסעת הרבה, מרווח מאחור ותא מטען לא רלוונטי הגודל,ביצועי מנוע טובים מאוד לא הכרחי- הכי חשוב אמינות, צריכת דלק פחות או יותר, וגם אבזור יעניין, ונוחות(כי זה לאמא)!

כמה דברים שמעניינים אותי...

1)האם כל הדיבורים סביב הפיאסטה שהיא חלשה וצריכת דלק לא טובה, תקפים גם במנוע החדש(1.6)?

2)אמינות, אמינות ואמינות. מה אומרים? מי העדיפה? ולגבי הפיאסטה כמה אני מסתכן?

3)שמירת ערך? ויד שנייה בהמשך החיים.

4)ותכלס תכלס, מה הייתם מעדיפים??

תודה לכם!!

פורסם

סויפט דור קודם היה בעל מנוע 1.5 - היה רכב זריז למדי. בדגם הנוכחי מנוע קטן יותר 1.25 ועל הנייר ביצועים חלשים יותר. מצד השני כמה שאני מבין ביצועים זה לא הדבר החשוב ביותר.

אני ממליץ על שני הרכבים לעשות נסיעת מבחן ולבחון גם יונדאי I20 (התרשמתי מאוד לטובה מבחינת איכות מושבים, גיר בעל פעולה חלקה מאוד), לא נסעתי עדיין על פיאסטה מדור הנוכחי, אלא רק על הקודמת שהיא חלשה כמו שציינת, אבל היא הרגישה די איכותית ומרווחת מבחינת תא הנוסעים וגם כיול מתלים נמצא חן בעיני.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
היי לכולם!

אנחנו מעוניינים לקנות את הרכב חדש מהניילון(למרות שגם על זה יש ספקות(אולי תעזרו גם בזה)).

נהגת יחידה, לא נוסעת הרבה, מרווח מאחור ותא מטען לא רלוונטי הגודל,ביצועי מנוע טובים מאוד לא הכרחי- הכי חשוב אמינות, צריכת דלק פחות או יותר, וגם אבזור יעניין, ונוחות(כי זה לאמא)!

כמה דברים שמעניינים אותי...

1)האם כל הדיבורים סביב הפיאסטה שהיא חלשה וצריכת דלק לא טובה, תקפים גם במנוע החדש(1.6)?

2)אמינות, אמינות ואמינות. מה אומרים? מי העדיפה? ולגבי הפיאסטה כמה אני מסתכן?

3)שמירת ערך? ויד שנייה בהמשך החיים.

4)ותכלס תכלס, מה הייתם מעדיפים??

תודה לכם!!

http://cars.walla.co.il/?w=/4701/2627730

פורסם

לא יודע אם זה רלוונטי, אבל בסוויפט יש עוד 12 כ"ס, 94 לעומת 82.

ואם אני לא טועה היא גם קלה יותר.

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם

2-מבחינת אמינות שתיהם צריכים להיות אמינות.

3-לגבי השמירה,יכול להיות שהסוופיט תוביל,כי הפיסטה תהיה כמו הנוכחית פופלרית בליסינג מה שיפגע בה.

4-אחרי שישבתי בשתיהם ללא ספק הפיאסטה,קודם כול גיר רובוטי שצריך להיות חיסכוני,איכות חומרים אין מה לשוות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

על הנייר ואולי גם במציאות , נפח מנוע קטן = חיסכון בדלק .{גם במקרה הזה}

אמינות ושמירת ערך זה תמיד היה הקטע של סוזוקי.

בפיאסטה יש גיר רובוטי ובסוזוקי אוטומטי {סטנדרטי} מלא . ניסיון עם גירים רובוטיים :הם טובים רק לאחר שיוכיחו את עצמם .

כרגע הביצועים והנוחות נסיעה עדיפים בפיאסטה , גם מע" הסאונד וההיגוי

גם המחיר.

השרות... {בפורד} נא להתפלל !

שאלה: כמה זמן אתם מתכוונים להחזיק את הרכב ? אם זה עד 3 שנים תבקשו רכישה חוזרת במחירון {פחות 10%} במעמד ההזמנה בפורד .

בהצלחה .

פורסם
לא יודע אם זה רלוונטי, אבל בסוויפט יש עוד 12 כ"ס, 94 לעומת 82.

ואם אני לא טועה היא גם קלה יותר.

אתה טועה,בפיאסטה החדשה יש מנוע 1.6 עם 100 סוסונים.

פורסם
אתה טועה,בפיאסטה החדשה יש מנוע 1.6 עם 100 סוסונים.

השוואתי בין הידניות.

אם כך למרות הגיר הרובוטי אני מניח שצריכת הדלק בסוויפט תהיה הרבה יותר טובה בהשוואת רכבים אוטומטים.

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם

אם מדובר ברכב ידני, הייתי הולך על סוזוקי. יותר אמין, מנוע יותר חי, ורכב יותר נאה לטעמי. אבל אם מדובר על אוטומט, הייתי הולך על גיר רובוטי של פיאסטה.

פורסם
אם מדובר ברכב ידני, הייתי הולך על סוזוקי. יותר אמין, מנוע יותר חי, ורכב יותר נאה לטעמי. אבל אם מדובר על אוטומט, הייתי הולך על גיר רובוטי של פיאסטה.

בדיוק ההפך ! דווקא לגירים האוטומטיים הפשוטים , ללא כל תחכום ,יש מוניטין של אמינות ואריכות ימים , בעיקר הגירים היפניים והקוריאנים . ואלה הרובוטיים הוכחו כבר כעושי צרות בעבר וכאבי ראש לא קטנים ללקוחות ומכונאים ,לדוגמה קבוצת VW ועוד כאלה...

עכשיו בתור בעל פיאסטה ידנית לא הייתי מעז להתקרב לרובוטי שלהם {מוצלח ככל שיהיה} כי ליפול עם דבר כזה עם השרות ה"מצויין" שהם נותנים זו נפילה קשה וכואבת . אבל רכב "אוטומטי" 1.6 L ב-98000 ש"ח יפתה כאן הרבה אנשים .

• תוכן חדש...