Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול נאלצתי לגרור את הרכב למוסך ואחרי שהגרר הגיע התברר שהגרירה לא ישירה והאוטו נגרר לחולון ואז ולירושלים ואז למוסך (כל המסלול לקח בערך מ15:30 אתמול ועד 9:30 היום).

שהאוטו הגיע שמתי לב שנעלם לי מפתח קוקוריקו שהיה על המושב האחורי, ויותר מאוחר גיליתי שנעלם הלדרמן עם 2 סטים של ביטים ונרתיק שהיו בדיפון של הדלת של הנהג.

דיברתי עם החברה של הגרר (שגריר) ונאמר לי להמתין ושיחזרו אליי.

מה אפשר לעשות במידה ומתקבלת תשובה לא מספקת או שינסו להתנער מאחריות?

VW MK5 Golf 2.0TDI

פורסם

כשאני הזמנתי גרר אמרו לי בטלפון להוציא את כל החפצים שלי, משמע בעיה שלך שלא הוצאתה, אלא אם לא אמרו לך ואז אולי אתה יכול לעשות משהו בנידון

פורסם
לאכול את הלב..

לך תוכיח שהדברים החסרים באמת נלקחו מהאוטו

לפי מה שאתה אומר יכלו לרוקן את האוטו ואין כלום לעשות? לא הגיוני.

איך באמת אפשר להוכיח שבאמת הדברים היו באוטו?

VW MK5 Golf 2.0TDI

פורסם
לפי מה שאתה אומר יכלו לרוקן את האוטו ואין כלום לעשות? לא הגיוני.

איך באמת אפשר להוכיח שבאמת הדברים היו באוטו?

חחחחחחחחחחחח

מה חשבת שיקרה? יראו לדרמן לא יקחו?

תקווה לטוב ולפעם הבאה תלמד לא להשאיר דברים יקרים ברכב.

פורסם

בהחלט רוב הסיכויים שלא תצליח לקבל מהם כלום. אולי ההפחדה של תלונה במשטרה תעזור לך איכשהו.

כעקרון, כאשר אתה מפקיד את הרכב בידיים זרות אתה אמור להוציא ממנו את כל החפצים בעלי הערך בשבילך.

אני, כשאני נכנס למוסך אני מוציא אפילו את הכרטיס SD מהמערכת.

פורסם
בהחלט רוב הסיכויים שלא תצליח לקבל מהם כלום. אולי ההפחדה של תלונה במשטרה תעזור לך איכשהו.

כעקרון, כאשר אתה מפקיד את הרכב בידיים זרות אתה אמור להוציא ממנו את כל החפצים בעלי הערך בשבילך.

אני, כשאני נכנס למוסך אני מוציא אפילו את הכרטיס SD מהמערכת.

כרטיס SD זה פיצוחים.

אני מכניס את הרכב לטיפול, מי שלא מכיר חושב אני אינסטלטור.

יש בנדים ארגז כלים, לפעמים פלאיירים ומברגים זרוקים.

משדר FM ששיפצרתי והוא נראה כמו פצצה8)

כל פעם יש גם כסף במחזיק כוסות.

בקיצור לא חסר דברים שאפשר להכניס לכיס וגם לי יקח זמן להרגיש.

בחיים לא נגעו, כמו שבאתי ככה זה היה באותו מקום.

פורסם

שירות מגעיל. לא מספיק שרפו לי יומיים שהאוטו עובר ממגרש למגרש סתם, עוד גונבים דברים מהאוטו.

VW MK5 Golf 2.0TDI

• תוכן חדש...