Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עדכון :

אתמול התקשרו אליי משגריר ואמרו שביררו עם הנהגים, וכמובן שהם אמרו שלא היה כלום.

עוד דבר ששמתי לב אליו זה שבר בבקלית אחורית שלא יכול להיות שאני עשיתי.

אני הורדתי את האוטו מהגרר, הכנסתי אותו בידיים שלי למוסך והוא עמד בחניה בבסיס, כלומר הם שברו אותו.

אין שום דבר שאפשר לעשות? הם אמרו לי זה מה יש. דיברנו עם הנהגים הם לא ראו, לא טוב לך, לך למשטרה.

בנוסף, היחס והגישה שלהם הייתה מגעילה, כאילו שאני גנבתי להם. אפשר להגיש תלונה למשרד התחבורה או משהו בסגנון?

VW MK5 Golf 2.0TDI

פורסם

או שהיה לך חרא גרר או שהבעיה אצלך.

בשנה האחרונה השתמשתי והייתי בגררים, סביר להניח שיותר מכולם פה בשנה האחרונה, ולא היה כלום.

פורסם
עדכון :

אתמול התקשרו אליי משגריר ואמרו שביררו עם הנהגים, וכמובן שהם אמרו שלא היה כלום.

עוד דבר ששמתי לב אליו זה שבר בבקלית אחורית שלא יכול להיות שאני עשיתי.

אני הורדתי את האוטו מהגרר, הכנסתי אותו בידיים שלי למוסך והוא עמד בחניה בבסיס, כלומר הם שברו אותו.

אין שום דבר שאפשר לעשות? הם אמרו לי זה מה יש. דיברנו עם הנהגים הם לא ראו, לא טוב לך, לך למשטרה.

בנוסף, היחס והגישה שלהם הייתה מגעילה, כאילו שאני גנבתי להם. אפשר להגיש תלונה למשרד התחבורה או משהו בסגנון?

חוץ מללמוד לקח לפעם הבאה אין לך מה לעשות.

פורסם

אולי לפרסם את השם של החברה פה. למען שאר הקוראים

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם
או שהיה לך חרא גרר או שהבעיה אצלך.

בשנה האחרונה השתמשתי והייתי בגררים, סביר להניח שיותר מכולם פה בשנה האחרונה, ולא היה כלום.

מה זאת אומרת הבעיה אצלי?

אולי לפרסם את השם של החברה פה. למען שאר הקוראים

שגריר.

זה דרך הביטוח.

VW MK5 Golf 2.0TDI

פורסם

בעיה.

יצא לי להגרר על ידי חאפרים, ויצא לי על ידי עוד יותר חאפרים, והכל היה טוב.

פעם אחת עם אחד הגרריסטים הייתה בעיה, כמה ק"מ מהבית שלי הוא היה חייב להוריד את הרכב, התקשרו אליו בלשים (הוא עשה איזה גרירה ולא ביקש הוכחה שהרכב בבעלות הלקוח), כמובן פיצו אותי.

חוץ מזה אתה יודע שזה בדרך כלל אנשים מרמה מסויימת בעם, בהרבה מקרים הם טובי לב ובחלק אחר של המקרים הם הפוך מזה, אז תימנע ואל תשאיר את השמנת ליד החתול.

פורסם

נראה לי שגנבו ממך גם כ, אבל אולי בכלל לא ידעת על קיומו.

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

• תוכן חדש...