Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4824 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

היום עשיתי פלסטלינה ווקס לאוטו (כמובן אחרי שטיפה) פוליש לא עשיתי כי האוטו חדש ואני לא חושב שצריך כרגע.

לצערי המוצרים שהזמנתי מVIX לא הגיעו עדיין (יש לציין שהם שלחו באותו היום את המוצרים) ולכן השתמשתי בשאריות של מה שהיה לי. ווקס GOLD CLASS נוזלי ופלסטלינה קיט QUICK CLAY בקיט הזה היה את התרסיס הזה http://1click2buy.co.il/meguiars/QUIK-DETAILER שבטעות גיליתי שהוא מצויין גם לחלונות, מנקה ממש טוב בלי מאמץ (עיתון וכו').

קצת תמונות

IMG_0088.jpg

IMG_0087.jpg

IMG_0086.jpg

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

עוד תמונה ששכחתי להעלות, זה הגג של האוטו ורואים את הגג של החניה.

אחרי שנסעתי בגשם (תפס אותי בדרך) העברתי מטלית והמים ירדו די בקלות.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

ראיתי איזה סרטון בyoutube שהבחור הסביר שאם אתה מעביר יד ומרגיש חיספוס צריך לעשות פלסטלינה (כמובן אחרי שטיפה)

הרכב שלי לא היה חלק. יותר מזה עשיתי לא מזמן פלסטלינה לרכב בן כמעט 10 והאוטו נהיה חלק כמו שהוא יצא מהסוכנות ואפילו יותר וברכב שלי לא הכול ירד (הוא עדיין קצת מחוספס), האם פלסטלינה יותר אגרסיבית תעזור ?

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
לא בשביל לבאס חלילה, אבל האיכות של התמונות על הפנים, אפילו שזה מהנייד.

נשמח לתמונות נורמליות :)

כן אני יודע, האמת גם אני אשמח לתמונות טובות יותר :-? יש פה צלם ?

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

נראה טוב :)

לגבי המשלוח שלנו, כמו שאמרת אנחנו שולחים מיד באותו יום, האם הזמנת לפני יותר מ-4 ימי עסקים?

אם יש עיכוב, פנה אלינו מיד במייל או כאן בה.פ, נטפל בזה מיד.

פורסם
נראה טוב :)

לגבי המשלוח שלנו, כמו שאמרת אנחנו שולחים מיד באותו יום, האם הזמנת לפני יותר מ-4 ימי עסקים?

אם יש עיכוב, פנה אלינו מיד במייל או כאן בה.פ, נטפל בזה מיד.

לא אין עיכוב, אתם הייתם בסדר גמור פשוט בגלל השבת אז זה התעכב. היום כבר הגיע אלי הפתק ומחר אני הולך לאסוף את זה (מישהו יודע אם הדואר פתוח מחר ? )

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תוכן חדש...