Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פונטו 2002 ירוקה שאחד הבעלים הקודמים צבע רק את הגג והמכסה מנוע בגלל שהחלו קילופי צבע.

מה שמציק זה שעל הדלתות מסביב לחלונות יש עוד קילופים וכמו כן בטומבון של הרכב.

כמה יעלה לצבוע רק את החלקים האלה אם בכלל יש מישהו שצובע חלק מהרכב?

זה יהיה ממש בולט שיש צבע חדש וצבע שכבר בן כמה שנים? (אין לי מושג לפני כמה זמן צבעו אבל זה נראה טוב)

נ.ב. אולי זה דפוק לצבוע רכב בשנתון כזה אבל אני ממש אוהב אותו כי הוא עושה את העבודה כמו שצריך ויש לו קילומטרז' נמוך, ככה שאני אשמור לי אותו לכמה שנים הקרובות. ואם מדובר גרושים אני אפנק את עצמי

• ספונסר פורום
פורסם

ניתן לצבוע רק חלק מהרכב, אין בעיה. פחח מקצועי יוכל להתאים את הצבע החדש לצבע הרכב הקיים, כך שההבדלים בין החלקים הישנים לחדשים יהיה קטן מאוד.

אם תציין מהיכן אתה בארץ ננסה להפנות אותך למקום טוב לבצע בו את העבודה.

• ספונסר פורום
פורסם

אז פנה אל אמיר מהמוסך הירוק בפתח תקווה. הוא יוכל לעזור לך לצבוע מחדש את החלקים המקולפים בצורה מקצועית.

אם תרצה לנסוע לאזור תל-אביב, אז יש גם מקום בו ניתן לרכוש קיטים בשיטת "עשה זאת בעצמך" לצביעה מחדש. כמובן שהמחיר יהיה נמוך יותר בצורה משמעותית בצורה זאת, אבל גם איכות העבודה תהיה כנראה נמוכה יותר.

• תוכן חדש...