Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4858 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בעיה שאני שובר איתה את הראש כבר כמה זמן.

אני כותב עבודה על כאבי גב, בעבודה זאת יש 2 קבוצות:

1. קבוצה שכואב לה הגב ויש לה שינוי מבני בעמוד השדרה (עברה תאונת דרכים למשל).

2. קבוצה שכואב לה הגב אך אין לה שינוי מבני בעמוד שדרה (לא עברה תאונה או משהו בסגנון)

המחקר מתמקד בקבוצה 2.

אני צריך להמציא שם לקבוצות. הועלו הרעיונות של כאב כרוני/לא כרוני. כאב מובהק/לא מובהק. הרעיונות לא קולעים לעניין.

יש רעיונות?

פורסם

כאב עם/ללא אטיולוגיה של טראומה/מחלה

או פשוט קבוצת מחקר/קבוצת ביקורת :evilbat:

עבודת גמר?

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

כן... אני לא מאמין שעבור כמה שאנחנו מרוויחים היינו צריכים גם לעבור 6 שנים של סיוט וגם לכתוב עבודת גמר... אני שוקל לתבוע.

ניקו - עם/ללא שינוי מבני זה אכן הגדרה טובה, אבל אני מחפש משהו יותר הממ... סיפרותי? בלת ברירה אשתמש בזה.

MYSTOPP - אז זהו שהקבוצה השנייה היא לא קבוצת ביקורת והאטיולוגיות לשינויים מבניים כל כך רבים שאני לא רוצה להכשיל את עצמי בניסוח מדוייק של ללא אטיולוגיה של טראומה.

אשמח לקבל עוד רעיונות.

פורסם

אני ממש לרואה איפה אפשר לדחוף פה ספרותיות. תנסה להשתמש במושג הלועזי לעקמת (שהיא סוג של עיוות בעמוד שדרה) - סקוליוזיס. כלומר, "עם/ללא סקוליוזיס".

זהו אין לי יותר מה להציע.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

האם בשינוי מבנה הכוונה גם לפריצת דיסק לצורך הענין?

כלומר האם יש כאן הפרדה בין גורמים חיצוניים לפנימיים או שלא בהכרח?

אתה יכול לעשות שימוש במילה "אטיולוגיה" שמשמעה חקר הסיבות או הגורמים והמקורות של תופעה מסוימת.

ובהמשך לכך - אטילוגיה מסיבות מכניות אל מול אטיולוגיה לא מוגדרת/לא ספציפית.

פורסם

היפוכונדרים עקומים

היפוכונדרים לא עקומים.

או

מאותגרי גב ישר

מול בעלי גב ישר

:-D

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם
כן... אני לא מאמין שעבור כמה שאנחנו מרוויחים היינו צריכים גם לעבור 6 שנים של סיוט וגם לכתוב עבודת גמר... אני שוקל לתבוע.

עזוב, מישהי מהמחזור שלי כבר חודשיים בהפסקת עבודה בגלל שהמנחה שלה מעקב אותה ומשרד הבריאות לא מסכים להאריך לה את הרשיון - זה חלק מה-Perks של ללמוד בארץ. תסיים ותשכח מזה, או לחילופין תחליף עבודה לסקירת ספרות ואז תסיים ותשכח מזה.

- אז זהו שהקבוצה השנייה היא לא קבוצת ביקורת והאטיולוגיות לשינויים מבניים כל כך רבים שאני לא רוצה להכשיל את עצמי בניסוח מדוייק של ללא אטיולוגיה של טראומה.

מה שאלת המחקר שלך?

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

אני הייתי רושם "דרך אגב" ו"דרך הכל חוץ מאגב".

אבל זה רק אני.

או "עמדה מספר 1" מול "שינוי מבנה". (מי מהם כואב יותר, תמהני)

או "מכבי" ו"הפועל", גם הולך.

וברגע של רצינות, "כאב כרוני" מול "כאב אורטופדי".

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...