Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4865 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבוקר הרכב לא הניע לי כנראה בגלל מזג האוויר.

כדי להזיז את הרכב ולהוציאו מהחניה באופן שיאפשר לרכב אחר להניע אותי עם כבלים שמתי על ניוטרל והייתי צריך להשקיע כוח אדיר בהגה תוך כדי דחיפת הרכב - גרמתי נזק? אני מקווה שלא (הונדה סיוויק 2009, אני מאמין שהגה חשמלי).

בנוסף שאלתי האם זה הזמן להחליף מצבר? הרכב כמובן הניע אחרי הכבלים.

המצבר בן שנה והאחריות שניתנה עליו זה שנה.

תודה!

פורסם

על תדאג לא עשית נזק אבל יש לי כמה שאלות אליך.

1. מתי פעם אחרונה נסעת באוטו?

2. האם זה פעם ראשונה שזה קורה?

3. האם חסר מים במצבר?

פורסם
על תדאג לא עשית נזק אבל יש לי כמה שאלות אליך.

1. מתי פעם אחרונה נסעת באוטו?

2. האם זה פעם ראשונה שזה קורה?

3. האם חסר מים במצבר?

תודה לשניכם.

1. שישי.

2. כן.

3. לא בדקתי.

אגב היום החלפתי למצבר חדש של וולטה.

מקווה שיהיה בסדר.

תודהה.

פורסם
תודה לשניכם.

1. שישי.

2. כן.

3. לא בדקתי.

אגב היום החלפתי למצבר חדש של וולטה.

מקווה שיהיה בסדר.

תודהה.

הי

ראשית כמו שזה נשמע שווה בדיקה של המצבר ,

בד״כ מצבר לא שווק חיים אחרי שנה .

שנית אם המצבר בן שנה למה קנית חדש , כל המצברים בארץ

נמכרים עם אחריות של לפחות שנה ,למה לא החלפת במסגרת האחריות ?

אני מקווה שהחלפת אצל חשמלאי אמין ומקצועי , שאכן בדק את המצבר ואת

האחריות עליו , אחרת סתם החלפת !

בברכה

אבי פרשטמן

מנהל שווק ומכירות

מצברי שנפ/B]

פורסם

כההגה שהרכב מונע, לא גורם נזק, הרכב תוכנן לכך.

אם זה היה רכב ישן, אז לא טוב להשען על ההגה בכוח או להפעיל כוח על הציר.

אצלי ברכב לדוגמא, הוא בן 18, ההגה שלו פעם כבר רקד וחיזקתי את זה, ואתמול גם הייתי צריך להוציא אותו מהחנייה לא מונע (הייתה לו בעיה קטנה בהתנעה), בקיצור הפעלתי מלא כוח אבל עם שתי ידיים ככה שלא יפעל כוח על הציר שלו.

פורסם
הי

ראשית כמו שזה נשמע שווה בדיקה של המצבר ,

בד״כ מצבר לא שווק חיים אחרי שנה .

שנית אם המצבר בן שנה למה קנית חדש , כל המצברים בארץ

נמכרים עם אחריות של לפחות שנה ,למה לא החלפת במסגרת האחריות ?

אני מקווה שהחלפת אצל חשמלאי אמין ומקצועי , שאכן בדק את המצבר ואת

האחריות עליו , אחרת סתם החלפת !

בברכה

אבי פרשטמן

מנהל שווק ומכירות

האחריות לשנה.

אין לי זמן להתעסק בזה כשיש לי בעיה להתניע בבוקר. אני עובד כל השבוע וגם לומד.

ההנחה שלי שאם תוך שנה שנגמרה האחריות מת המצבר, אז גם אם אפשר להחיות אותו, אני קונה חדש ומקבל סוג של בטחון שהוא יתפקד זמן ניכר.

מי שהחליף אמר שהמצבר גמור, זה לא אומר שאני מאמין לו, אני יותר מאמין שהוא מרמה, אבל חדש תמיד עדיף. אין לי זמן לזה פשוט ושהאוטו לא מניע זה תוקע לי את החיים.

פורסם
כההגה שהרכב מונע, לא גורם נזק, הרכב תוכנן לכך.

אם זה היה רכב ישן, אז לא טוב להשען על ההגה בכוח או להפעיל כוח על הציר.

אצלי ברכב לדוגמא, הוא בן 18, ההגה שלו פעם כבר רקד וחיזקתי את זה, ואתמול גם הייתי צריך להוציא אותו מהחנייה לא מונע (הייתה לו בעיה קטנה בהתנעה), בקיצור הפעלתי מלא כוח אבל עם שתי ידיים ככה שלא יפעל כוח על הציר שלו.

תודה!!

פורסם

לא בשביל משהו.היית לפחות משקיע במצבר של שנפ

כל סוף הוא התחלה חדשה, העצב הוא סימן שבקרוב תבוא שמחה...

פורסם

אם כבר מצבר, מניסיון למדתי ללכת על הכי זול.

הבעיה, או לפחות מניסיון שלי עם היקרים, הם עולים מלא (לפעמים פי 2), ורוב הפעמים הם נהרסים אחרי הרבה זמן, כשנגמרת האחריות.

לעומת זאת, הזולים, חלק מהמקרים מחזיקים פחות מהאחריות, וככה אני מקבל מצבר חדש, אבל זה די נדיר.

(לדוגמא, בב"ש אני קונה קבוע כבר הרבה זמן אצל אחד שמוכר ב350 או 400 מקסימום, עם אחריות 12 חודש, ויש נחה אם אני מחזיר מצבר מת)

מה גם שאת הזולים, בכמעט או אפילו בחצי מחיר, מקבלים אחריות ל12 חודש, וביקרים ל18 חודש מקסימום. (לא מצאתי יותר).

עכשיו ספציפית יושב לי ברכב מצבר שנפ, כי לאחי נגמר המצבר מחוץ לעיר.

וגם אותו, הזמנתי לו גרר, הוא רצה 900 שקל או יותר על השנפ, אמרתי לו שאני לא ישלם לו בחיים 900 שקל על מצבר, כי אם אני קונה עכשיו מהמקום הקבוע הוא עולה לי 400 ש"ח מקסימום +דלק לאיפה שאחי נמצא זה 200 שקל, יד זה 600 שקל, אז הגרריסט מכר לי אותו ב680 ש"ח שזה מצויין!

פורסם
לא בשביל משהו.היית לפחות משקיע במצבר של שנפ

מה ההבדל?

הקודם היה שנפ.

וולטה זה לא משהו "לא מוכר".

פורסם

בחיי לא מבין אותכם אנשים! למה ליקנות זול וזבל ב400 או שנפ ב900?- אם יש מצבר גרמני מהיצרן הגדול בעולם ב440 שקל??

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
בחיי לא מבין אותכם אנשים! למה ליקנות זול וזבל ב400 או שנפ ב900?- אם יש מצבר גרמני מהיצרן הגדול בעולם ב440 שקל??

תלוי מה יש במלאי באותו רגע.

שהרכב לא מניע לי בבוקר אין לי הרבה זמן לחשוב לבחור ולהתלבט.

יש לי יותר מדי עיסוקים ואני לא יכול להיתקע גם לא לשניה.

באתי לחנות חלפים, היה וולטה, לקחתי וולטה.

פורסם

אני אמרתי זול, לא זבל, גם חברה גרמנית שלא שמעתי עליה בחיים הציעו לי, אני לקחתי וורטה שהיה יותר זול, ולא בגלל מותג, אלא בגלל שבשביל חודש יותר או פחות ובשביל סכום זה אני מעדיף את הזול. (במיוחד ברכב שרוב הנסיעות הם עירוניות, ככה שלא קריטי בשבילי "להתקע")

• תוכן חדש...