Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עוד לא סגור מאה אחוז על איזה סוג אוטו כדאי לי לרכוש אבל אני דיי מקובע על מנוע 2000 סמ״ק, אז מה אתם אומרים להתרחק או מומלץ? נ״ב לא נעול רק על המנוע הזה מחפש משהו זריז/מהיר אך גם חסכוני (לא חייב ממש חסכוני רק שלא יהיה כמו יונדאי אלנטרה 1.6 סמ״ק )

פורסם

אתה סטודנט שמחפש רכב חסכוני עם מנוע 2000 סמ"ק? איך זה מסתדר?

יש לי רכב עם מנוע 1600 אוטומט והוא בולע דלק במיוחד בהשוואה לפיאט 1400 ידנית שהיתה קודם. קרוב משפחה עם פאסאט 2000 סמ"ק טוען שהרכב בולע דלק ברמה של ליטר לכל 7 ק"מ - אז תחשוב שוב.

פורסם

כמה קילומיטרים בממוצע תיסע ביום אחד? כי אם המספר לא קטן, כנראה עם נפח כזה לא יהיה לך רכב חסכוני. אבל אם מדובר בקילומיטרים בודדים אז יתכן וזה לא יהיה נורא מבחינת דלק.

רכב זריז לא חייב להיות עם נפח מנוע כזה, לא חסר רכבים בעלי נפח 1400 וגיר ידני שיהיו זריזים וחסכוניים וכיפיים עד כמה שאפשר לסטודנט בתחילת דרכו.

פורסם
אתה סטודנט שמחפש רכב חסכוני עם מנוע 2000 סמ"ק? איך זה מסתדר?

יש לי רכב עם מנוע 1600 אוטומט והוא בולע דלק במיוחד בהשוואה לפיאט 1400 ידנית שהיתה קודם. קרוב משפחה עם פאסאט 2000 סמ"ק טוען שהרכב בולע דלק ברמה של ליטר לכל 7 ק"מ - אז תחשוב שוב.

למיטב הבנתי אחרי סקר יחסית מקיף שעשיתי הבנתי שישנן כמה מכוניות עם מנוע 2000 שלא טוחנות הרבה דלק כמו יונדאי אלנטרה ה2000 סמ״ק,מאזדה 6 ,פיג׳ו 407 ,אני כרגע מחזיק מאזדה 3 1.6 סמ״ק (כלומר משלם לבד על כל הנסיעות שלי)ככה שאם המכוניות הללו שותות כמוה או קצת יותר חסכוניות לא קריטי אלא אם כן ההבדלים הם עצומים כי חוזר ואומר זה לפי סקר שעשיתי ממידע שבאינטרנט שרוב הזמן יכול להיות מטעה. והנסיעות שלי הן בעיקר לחברה שלי שזה יוצא בחודש קרוב ל700 ק״מ

עכשיו שאלה לא קשורה :מה אתם ממליצים בכללי אני עתודאי שעושה הנדסאי אלק ככה שרק בעוד שנה אתגייס האם כדאי לחכות ללקראת הגיוס בשביל הרכב או שעדיף עכשיו?

• תוכן חדש...