Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריך המלצה לעו"ד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים.

כידוע לכם אני עם רגל מרוסקת בבית.

העו"ד שהיה לי כנראה לא מעוניין לעבוד, וכל הזמן דוחה פגישות ורוצה את המסמך הזה וההוא.

אני צריך המלצה לעו"ד הכי טוב שעולה על דעתכם באיזור י-ם.

אני לא כ"כ נייד. אני גר במעלה אדומים, והמקסימום שאני יכול לנסוע זה עד י-ם.

תודה רבה.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

היא ייצגה את אמא שלי. בלשון המעטה לא היינו מרוצים.

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם

האם היא טיפלה אישית בתיק? או שזה היה תיק לא גדול מספיק, ואחד הזוטרים טיפל, והיא רק ״פיקחה״?

אני מכיר כמה שמאוד מרוצים ממנה, אבל מדובר בתיקים של 7 ספרות ;-)

אני אישית יוצגתי בעבר על ידי עו״ד נורית גל, אחד מהם בזמן שהיתה שייכת למשרד פונדמינסקי,

והשני שהיתה כבר במשרד משלה, והייתי מאוד מרוצה, אבל מדובר בתיקים קטנים בהרבה,

כך שקשה לי להמליץ מנסיון לגביך, כי נשמע שזה מקרה חמור בהרבה.

פורסם

הבנתי.. אצלי העסק מורכב. יש שם פלטה ו-12 ברגים... ראיתי את הCT והרנטגן וחשכו עיני היום. טיפל בתיק אחד בשם ניר.

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם

זו בדיוק הבעיה, שלא העו״ד הבכיר מטפל בתיק, אלא מישהו אחר, בד״כ זוטר, ועדנה

או מישהו בכיר אחר ״מפקח״ על התיק. אבל אם לא הייתם מרוצים, אני מציע לחפש משרד אחר.

בכל מקרה, כמו שהצעתי, לדרוש התחייבות שהעו״ד הבכיר איתו אתם נפגשים, ועליו קיבלתם

המלצות,יטפל בתיק באופן אישי.

יש משרדים שלא יסכימו לזה, ואז אומרים יפה תודה, ומחפשים עו״ד אחר.

פורסם

רועי, אשתי עובדת במשרד המתמחה בפגיעות גוף שעובד הרבה מול בית המשפט בי-ם.

אם תוכל לפרט קצת על המקרה בה"פ, אני אוכל לנסות לעניין אותה בתיק (:

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

• שנה מאוחר יותר...
פורסם
עו״ד עדנה אוריון, ממשרד פונדמינסקי אוריון. נחשבים תותחים לנזקי גוף. רק תוודא

שהיא תטפל בתיק שלך ולא מישהו זוטר מהמשרד. זה תקף כמובן לכל משרד אותו תבחר.

סיכום המקרה: לאחר שנה + של טיפול הטיפול הכי מגעיל שראיתי בחיי. נסגר התיק ב-18,000 ש"ח בלבד. אני לא אתקרב אליהם לעולם! ביקשתי שעדנה תטפל בתיק, ובפועל טיפלה בתיק אחת זוטרה במשרד שמדברת אליי כאילו אני חבר שלה.

אי אפשר אף פעם לראות את עדנה - היא כל הזמן בפגישה או לא יכולה לדבר. אין תיאום, אין שיתוף, לא אומרים ומפרים מה עושים - כלום!

אתה רוצה פגישה? תחכה חודש בערך. משהו דחוף? אותה זה לא מעניין. יש לקוחות שמנים יותר שמניבים יותר כסף.

חוסר רצון בולט לא לעבוד. התכתבויות מול חברת הביטוח אין סופיות. ארבעה-חמישה חודשים לתשובה ואז משלוח מכתב נוסף. יחס מחפיר!

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם

מהניסיון שלי עם עורכי דין :

ככל שהמשרד מפואר יותר, וככל שעורך הדין בכיר יותר, ככה תקבל פחות עבודה ממנו.

חפש המלצות על משרד עורכי דין קטן אפילו של עו"ד אחד או שניים, וכאלה שאין להם הרבה שנות וותק.

בתביעה שלי בעבר כנגד מקום עבודה, עברתי עו"ד אחד בכיר ממשרד מפואר אחד, שבלבל הרבה במוח, ביקש מסמכים, שלח מכתב ונעלם כאשר קיבל תגובה מהעו"ד של הצד השני שהיה מאחד מהמשרדים הכי ידועים (הרצוג פוקס נאמן למי שמכיר ...) אי אפשר היה לתפוס אותו יותר, לא ענה ולא חזר להודעות שהשארתי.

עברתי לעורך דין (דרך המלצה של חבר) אחר בכיר גם ממשרד מפואר, שוב לקח כסף, שלח מכתב , קיבל מכתב לוחמני, שלח תגובה חריפה, קיבל מכתב עוד יותר לוחמני ו.... נעלם כמו הראשון. לא עונה להודעות ולא לטלפונים ....

הייתי כבר מיואש לגמרי, ובמקרה הגעתי דרך חבר לעורך דין צעיר ממכללה בת"א שסיים את ההתמחות רק לפני שנה, עם מעט ניסיון, לא עבד בשום משרד מפואר, והבחור הזה לקח את התיק ברצינות, בדק פסקי דין, עשה קצת עבודת מחקר, היה איתי בקשר רציף ופשוט כופף את העו"ד השני על הברכיים .... השיג לי פשרה שהיייתי מאאאאאד מרוצה ממנה כלכלית :-).

פורסם

צודק ונכון למגיב מעלי!

אין צורך במשרד מפואר,

עו''ד עשה לי את העבודה בצורה מצויינת

למרות שבדרך אני התייאשתי וויתרתי פעמיים,

רק צריך סבלנות והרבה,אצלי זה לקח 3 שנים בערך,ומיותר לציין

שפניתי איליו שוב בת''ד האחרונה,וגם ההורים שלי טיפלו אצלו

תביעות גוף,שילמו לו שבר טירחה עם טיפ אחרי שהשיג להם פשרה

מצויינת.

(לך הוא לא רלוונטי כי הוא מצפון הארץ)

רק סבלנות זה המפתח.

פורסם (נערך)

מה שאושרי ויוסי כתבו זה דברים מאוד נכונים אבל כמו תמיד יש מקרים יוצאי דופן ומהנסיון הדל שלי מול עורכי דין "תותחים" הדרך היחידה לגרום להם להפסיק לטרטר אותך עם המצאת מסמכים (ועוד מסמכים ועוד מסמכים) זה פשוט "לצאת" עליהם פעם אחת ולגרום להם להבין שהם עובדים בשבילך ולא ההיפך.

כמובן שיש מצבים שבהם זה לא יעבוד אבל יש מצבים שבהם זה כן יעבוד, בעיקר אם מדובר בתיק שמן.

עורכי דין צעירים ונמרצים יהיו עם מוטיבציה גבוהה יותר לעבוד קשה מתוך רצון לצבור את הנסיון ואולי לזכות בקרש קפיצה.

עריכה אחרונה על ידי edan82

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

ואני אוסיף, לפני שאתם רצים לתת לעו"ד מתחיל תיקים, אז קחו בחשבון שכמו כל דבר בחיים, נסיון הוא דבר מאוד חשוב.

יכול להיות שבתיק קטן עד בינוני, שממילא ייגמר דיי מהר בפשרה, חשוב יותר עו"ד נמרץ, שירוץ, יביא מסמכים, יהיה במו"מ

מול חברת הביטוח וכד'. שיש תיק קצת יותר גדול, שגם חשוב לחברת הביטוח, יש הרבה דברים שכן חשובים, מה לעשות,

ובעיקר מה לא, איזה מסמכים, איזה בדיקות, מתי להגיש כל דבר. זה דברים שעו"ד צעיר ילמד עם הזמן, אבל אני אישית

לא הייתי נותן לו להתגלח עליי עם תיק רציני.

משרד גדול הוא לא ערובה לכלום. נכון שיש להם נסיון, ושם, והרבה משאבים וכוח, אבל שם אתה נבלע בין התיקים האחרים.

לכן חשובה גם ההתנהלות מולם. לגבי משרד אוריון למשל, יש לי חבר שבעקבות עצה של חבר משותף, שהוא גם עו"ד,

אבל לא לענייני פגיעות גוף, ייעץ לו ללכת אליהם, אבל לדרוש במסמך ההתקשרות שעדנה(שהיא מהשותפים הבכירים) תטפל

לו אישית בתיק, ולא ישלחו איזה מתמחה או עו"ד זוטר לדיונים ולכל שאר הדברים. והוא יצא עם סכום של 7 ספרות,

אחרי שהרבה משרדים אמרו לו שהוא חי בלה לה לנד. מקרה דומה היה לעוד חבר שלנו, שעשה בדיוק אותו דבר.

לא כל תיק מתאים למשרד גדול, ולא כל משרד יסכים לתנאים כאלה לכל תיק, אבל במקרה כזה כמו שכתבתי בהודעות

הקודמות, אומרים יפה שלום, והולכים למשרד אחר.

פורסם

ברוב המקרים בהם יש משרד עם כמה עו"ד ומהם 'בכיר' כלשהו,

הבכיר לא מטפל בעצמו בכלום. גם בתיקי ראשי ממשלות, הוא לרוב לא יושב על המחשב לחפש תקדימים וכד',

לא יושב לנסח כתבי בית דין אלא מקבל חומר מוכן מהצוות שלו [שלרוב יהיו שם מבריקים צעירים ומעודכנים],

מעיין, לומד - ואז אם הוא באמת "מוח משפטי*" ולא רק "סלבריטי משפטי"

לניסיונו ולידע שלו יהיה משקל וערך וזה יבוא לידי ביטוי.

נוכחותו של בכיר במשרד חשובה לשם הטוב ולגיוס הלקוחות, לפגישה הראשונה וכו',

לעיתים להופעות [בפרט אם זה בפרופיל ציבורי גבוה ] אבל לכל צורך אחר זה כמו לצפות שבעל המוסך

יחרוט לך ברקסים או שמנהל המחלקה יסיר לך את נקודת החן בעצמו. זה לא קורה לרוב.

* יש עו"ד בכירים, מוכרים, עשירים וכו' א ב ל שהם גם מוח משפטי מבריק, שיכול להתעלות

ולתת עבודה שתכריע, שניחנו בזכרון ענק וידע רב ומשלבים זאת עם ניסיון רב שנים :

ויש כאלה שהם מפורסמים-עשירים וכו' אבל הם עאמות לגמרי שסתם עשו כסף והם טובים

בראיונות ובגימיקים תקשורתיים, תוכלו לראות אותם בביהמ"ש השונים כשלידם מצוי "עו"ד הצללים" שלהם

המשמש עבורם כמוח.

The first one to get angry loses

• תוכן חדש...