Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4871 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למי שאין כוח לחפירות / הוא לא רציני וסתם רוצה לדעת פרטים - למטה.

טוב אז ככה -

הרכב אצל ההורים שלי מהיום שהוא יצא מהחברה, הוא יצא על בעלות של דוד של אבא שלי והוא העביר בעלות לאבא שלי (סיפור ארוך, מי שזה מפריע לו יקבל את הפרטים :) ), הרכב במצב מצוין, ישב בערך 6 שנים מחייו במחסן סגור, פעם אחת למשך שנתיים ואז טופל ונסע כמו שצריך, בפעם האחרונה למשך 4 שנים מחוסר שימוש, אבא שלי לא הקפיא את הרשיונות של הרכב וכשהוצאנו אותו שילמנו כסף למוסך על כל הטיפולים הנדרשים אחרי שרכב ישב כל כך הרבה זמן, כמובן זה כלל החלפת שמנים, דלקים, ובעצם כל מה שצריך, זה מוסך שאני מכיר ונתתי לו יד חופשית, יותר נכון אבא שלי אמר לו: "מה שאתה רואה שצריך לתקן, תתקן, האוטו הולך להיות של הבן שלי", שילמנו כסף על 4 טסטים לרכב (או 3, אני זוכר שהסכום היה 4 אלף שקל :-( ) והרכב עבר טסט כמו גדול :)

כמובן שבזמן הקצר שהייתי עם הרכב טיפלתי בו כמו שצריך, שטפתי אותו, שמתי לו רדיו דיסק חדש וחיברתי את הרמקולים שלא עבדו (רק הרדיו שווה 400 שקל) בקיצור האוטו במצב מעולה.

קילומטר - 210 אלף, אני יודע שזה נשמע הרבה, אבל אנשים רציניים מוזמנים לעשות סיבוב ולראות איך המנוע מגיב, ממש מעולה. (זה גם יוצא רק 14 אלף קילומטר בשנה... לא רציני בכלל)

יש לרכב קצת שריטות בפח, הזכוכית של הווינקר הימני שבור, אמור להיות סיפור של 50 שקל אם מביאים חלק מיד שנייה, אולי אפילו אני יספיק לסדר לפני שהוא יימכר.

במסגרת הטיפול הגדול שנעשה לאחר שהאוטו ישב הוא גם קיבל מצבר חדש ו2 צמיגים שהמוסכניק ראה שצריך להחליף אותם הוחלפו...

טסט לשנה שלמה, רכב מפנק במחיר זול יחסית........

אז מי שרציני - 8000 שקל והרכב שלו.

אם אתם שואלים לסיבת מכירה - אופנוע ! היה לי קטנוע שנה שלמה, הוצאתי רשיון לרכב ואני פשוט רגיל לדו"ג, יותר נוח לי וכיף לי.

פרטים טכניים -

מיצובישי כריזמה 98

יד - הסברתי למעלה, מאז שיצאה מהחברה היא אצלנו, לא יודע מה כתוב ברשיון.

צבע - כסוף.

ק"מ - 210 אלף (מנוע מתנהג ממש טוב, ממוצע של 14 אלף ק"מ בשנה).

טסט לשנה שלמה, הוחלף מצבר 2 צמיגים יש רדיו חדש ונוח (כולל דיסקים, USB, AUX)...

תמונות אני יעלה בהמשך, מי שרציני שישלח הודעה פרטית או בפלאפון

050

שלוש שלוש שלוש

7372

(מצטער על הסירבול עם המספר, שונא שבוטים מתחילים לשלוח לי הודעות פרסומיות)

.

• תוכן חדש...