Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

על אילו יצרני קומפוננטים גרמנים אתם ממליצים ?

בעקרון התקציב שלי הוא בסביבות ה100 יורו!

האים אפשר להשיג אותו ביותר זול בארץ?(אם הוא נמכר בכלל בארץ)

אם יש פה מישהוא שהביא כבר רכיבים(קומפוננטים) מגרמניה, אבקש לפרט על מקום הקניה.

תודה מראש

ג'ניה

:king:

פורסם

לפני חודשיים חבר שלי היה והוא בדק גם בישבילי קומפוננט וזה ממש לא כדי המחירים של קומפוננטים נורמלים הם מעל 100 יורו..

זול יותר בארץ מאשר שם

פורסם
100 יורו זה 530 שקל בערך.

זול יותר מהארץ?

התכוונתי שאם מישהוא ימליץ על דגם כלשהוא, האים אני אוכל לקנות אותו בארץ ביותר זול אולי.

למה אתה מחשב את היורו? זה דיי ברור.

ג'ניה

:king:

פורסם

שלום silver d

אני ממליץ לך ללכת לבדוק את המחירים של mb quart , ולראות אם כדאי לך לקנות אותם..

המחיר של הדגם הבסיסי בארץ הוא בסביבות 1300 שקל לזוג... אז אם אתה מוצא בפחות - זאת קניה הכי כדאית שלך , לי יש זוג כאלה ואני לא מצטער לרגע .. הם מספר אחד ביצור רמקולים לפי דעתי לפחות.

פורסם

QUART-אל תגזים מס 1 זה שיש לך אותו זה מצוין כן הם מדורגים בעשיריה אבל בטוח לא מס 1

חוץ מזה בגרמניה יש את ה MAGNAT,MAC AUDIO,BLAUPUNKT מוצרים די זולים או RAINBOW אם תצליח להשחיל לתוך התקציב.

כמובן MB QUART

פורסם
QUART-אל תגזים מס 1 זה שיש לך אותו זה מצוין כן הם מדורגים בעשיריה אבל בטוח לא מס 1

חוץ מזה בגרמניה יש את ה MAGNAT,MAC AUDIO,BLAUPUNKT מוצרים די זולים או RAINBOW אם תצליח להשחיל לתוך התקציב.

כמובן MB QUART

וברור שגם את DIAMOND AUDIO

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

HAND CRAFTED IN USA-diamond audio מיוצרים בארהב לא שווה לקנות סחורה מיובאת.

לידע אישי אי אפשר לקנות DIAMOND AUDIO דרך מפיץ לא רישמי כלומר אינטרנט ואני לא חושב שיש להם מפיצים מחוץ לארהב.

פורסם

מה הקשר לדירוג? אל תזרוק סתם מב קווארט במקום הראשון ,ל-RAINBOW יש סטים שעולים יותר מ 1500 דולר מה זה אומר שהם מס 1 מבחינת איכות סאונד ?

יש עשרות חברות אם סטים טובים(FOCAL,DYNAUDIO,MOREL,RAINBOW,

IMAGE DYNAMICS,MCINTOSH,JBL,INFINITY,DIAMOND AUDIO,HELIX,BOSTON,KICKER,JL AUDIO....? אבל עדיין לטעון שהם מס 1 זה לא נכון .חוץ מזה מס 1 מה- מבחינת איכות סאונד,כמות הסטים שנקנו מאצלהם,איכות החומרים??

פורסם

MB Quart DSD 213

אם אתה תמצא את הסט הזה שמה אז תקנה סט נחמד (סדרה ממש נמוכה של MB QUART) סביר במחיר הזה.

אם תוסיף עוד 100 יורו אז נדבר על מלא סטים כמו : FNQ של רוקפורד או JBL או קיקר RS4\5 ו FOCAL 130A

בקיצור יש עוד מלא סטים שנכנסים בתקציב ה230 דולר שזה אומר בסביבות ה200 יורו

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

• תוכן חדש...