Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

לאחרונה יש לי תופעה מוזרה, יש לי כרגע 2 מגברים מחוברים, משום מה מתי שאני עולה על בור\קפיצה , אחד המגברים נכבה.

מגבר אחד פשוט נכבה ותוך כמה שניות חוזר לעבוד והשני עובד לנורה אדומה ורק אם אני מכבה ומדליק את המערכת הוא חוזר לפעולה.

מה יכולה להיות הבעיה?

פורסם

כמו שכתב הבחור מעלי,

תבדוק את כניסות המתח של המגברים וגם את יציאות הרמקולים, יכול להיות שיש שם סיבים של הכבלים שנוגעים אחד בשני ומקצרים.

פורסם

אוקיי,בדקתי את כל הכל וחיזקתי.

בדקתי גם את המגבר שעובר לנורה אדומה, זה קורה רק שאני מגביר תווליום גבוה.

מתי שיש תדרי סאב נמוכים בעוצמה גבוה המגבר קורס.

מה יכולה להיות הבעיה?

יש לציין שהמתח תקין : 12.6

פורסם

זה לא כזה תקין 12.6, יש לך הרבה עומס על המערכת.

באיזו תצורה הסאב מחובר? (התנגדות סופית) והאם המגבר מסוגל לעבוד בהתנגדות זאת?

פורסם

תכבה את הLoudness, תוריד כל תצורה של באס או באסבוסט.

תכוון את הגיינים מחדש.

איפה מדדת 12.6 וולט? במצבר או במגבר?

פורסם

מתי מדדת את המתח? כשהרכב מונע או כבוי?

לדעתי תבצע כיוון מחדש למערכת, אבל זה עדיין לא מסביר למה הכל קורס שהרכב נכנס לבור.

איזה חיווט מזין את המגברים (עובי)?

SCANSPEAK

פורסם

12.6 שהרכב מכובה וכלום לא פועל, בזמן פעולה 13.5.

נמדד במגבר, חיווט של KNU 4 GAUGE מפצל עם פיוזים ל8GAUGE.

REZO - הורדתי את הכל וניסיתי לכוון, המגבר עדין קורס בווליום גבוה.

יכול להיות שהמגבר לא מצליח להגביר את הסאב וקורס? אם אני ינסה לשים עוצמה גבוה ולנתק את הסאב מהמגבר, במידה והמגבר לא יקרוס זה אומר שהמגבר חלש לסאב?

פורסם

אתה צריך למדוד מה המתח בזמן מכות באס.

תוריד את הגיין טיפה, תראה אם זה עוזר.

מן הסתם שאם תנתק את הסאב לא יהיה לו LOAD ולכן אין עליו עומס, אז הוא לא יכבה. לדעתי השנאי של אותו המגבר הבעייתי מקצר במכות.

תבדוק שכל חוט חשמל אפשרי מחובר ובקובע טוב, אם זה פלוסים של המגברים, מפצל, בתי פיוזים\ מינוסים לשלדה, מינוס מצבר, רימוטים במגבר.

פורסם
אוקיי,בדקתי את כל הכל וחיזקתי. מה יכולה להיות הבעיה?

אולי תקלה פנימית במגבר. אתה יכול להפריד את המגבר מהרכב ולהזיז/לנער אותו תוך כדי שהוא מחובר למתח, ולראות אם הבעיה מופיעה. אם כן, כנראה שיש בעיה בחיבורים הפנימיים במגבר.

דני

פורסם

REZO - ניתקתי את הסאב מהמגבר, והמגבר עדין קורס ברגע שאני מגביר עוצמה ( למרות שלא מחובר אליו שום רמקול).

ברגע שהורדתי את ה-LEVEL המגבר כבר לא קורס, מה יכולה להיות התקלה?

פורסם

קליפינג!

תוריד את הגיין (שזה הLEVEL)! זה לא ווליום, זה כיוון רגישות כניסה של המגבר.

בגלל שהוא כלכך גבוה המגבר כבר מתחיל להוציא אות DC וההגנה הפנימית של המגבר פשוט מנתקת אותו.

לא חזק לך עם הגיין מונמך? תביא מגבר יותר חזק או עוד סאב.

פורסם
קליפינג!

תוריד את הגיין (שזה הLEVEL)! זה לא ווליום, זה כיוון רגישות כניסה של המגבר.

בגלל שהוא כלכך גבוה המגבר כבר מתחיל להוציא אות DC וההגנה הפנימית של המגבר פשוט מנתקת אותו.

לא חזק לך עם הגיין מונמך? תביא מגבר יותר חזק או עוד סאב.

אני מודע לכך שהגיין הוא לא ווליום, הגיין לא היה עד סוף אלה 80% בערך.

מה שמוזר לי שהמגבר פעל ככה כמה חודשים טובים ורק בזמן האחרון הבעיה הגיע.

בנוסף יש לי מתג במגבר בשם הבא: sensitivity

מה המתג עושה? יש 2 אפשרויות:

100MV-2V

2V-8V

תודה

פורסם

איזה רדיו דיסק יש לך? אם הPRE OUT של הרדיו דיסק מתחת ל2 וולט אז עדיף שהמתג יהיה על 100MV-2V

אם יש לו יציאות מעל 2 וולט אז מכוונים על 2-8V.

מספיק שיש לך למשל יציאות 4 וולט והמתג מכוון על 100MV-2V והגיין 80 אחוז פתוח, אתה פשוט אונס את המגבר

• תוכן חדש...