Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4887 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בגדול מאוד, בגיל 13 הרשיעו אותי על שבל"ר, חילצתי במצב קשה גור שהושאר בתוך רכב סגור בקיץ תוך-כדי שבירת שמשת הרכב עם אבן, בעלת הרכב לא היתה מוכנה לשמוע שום דבר והגישה תלונה במשטרה, למזלי, התובע היה אדם בעל שיקול דעת וקיבלתי הרשעה ללא רישום פלילי.

רישום פלילי היה יכול למנוע ממני גיוס לצבא והשתלבות נורמאלית בחברה הישראלית.

בעניין הכלב, אני לא הייתי מוכן לשמוע שום דבר ועם שכנוע של אמא שלי אימצתי אותו, היו לו חיים נפלאים והוא נפטר בשיבה טובה.

החלטה קטנה של תובע יכלה לשלוח אותי למסלול אחר לחלוטין שכולם היו מפסידים עליה. (כמובן אני, ואולי אנשים אחרים שהייתי פוגע בהם במהלך חיים של פשע).

טיפה שיקול דעת כלפי ילדים שכל החיים שלהם לפניהם זו השקעה משתלמת לכל הצדדים.

פורסם

שי המקרה שלך עוד מכיל היגיון, במקרה שלי ההיגיון של הילדים שעשו את זה היה בתחתונים..

כל מטרתם היית לגרום לרכבי נזק, בשביל כמה דקות של אדרנלין.

לא יכול להיות שהתובע יוכל כל כך הרבה חרא, כדי להשיב לו את נזקו והילדים המ$%^&*ם האלה יקבלו כל כך הרבה הגנות מהמדינה.

צריך לפחות למרר להם קצת את החיים, כמו דיונים בשעות הבוקר. כדי שהוריהם יצטרכו להגיע אליהם, בשעות העבודה שלהם וכו'.

איפה בדיוק הצדק כאן?

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

לקורבן עבירה יש מעט מאוד זכויות. אפשר לערער על החלטת המשטרה לסגור את התיק מחוסר עניין לציבור.

אני מבין את התסכול שלך והרצון לקבל פיצוי על הנזק. אם אתה מוכן להשקיע זמן וכסף בשם העיקרון, הגש ערעור על ההחלטה.

פורסם
בגדול מאוד, בגיל 13 הרשיעו אותי על שבל"ר, חילצתי במצב קשה גור שהושאר בתוך רכב סגור בקיץ תוך-כדי שבירת שמשת הרכב עם אבן

אתה לא יכל להשוות את המקרה שלך שבו פעלת מתוך אינסטינקט (שאין אותו לכולם) וחילצת בעל חיים שהיה במצוקה.

לילד שהחליט לקחת מברג ולגרום לנזק לרכוש של אדם אחר בכוונה ובצורה מודעת.

לך אין את המחשבה הקרימינאלית של יצירת נזק, אלא לחלץ ולעזור.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

במשטרה אמורים לסייע איך להמשיך את הנושא. צור אתם קשר ושאל אותם את כל מה שאתה רוצה לדעת. אתה משלם להם מיסים כדי שהם יעזרו לך.

פורסם

עוד קצת מידע. כשאתה פותח תיק תביעות קטנות באתר בתי-המשפט אתה יכול למסור פרטים חלקיים של הנתבע ללא מספר ת"ז או כתובת. מה שאני מציע לך הוא שבשמו של הנתבע תכתוב:"פלוני אלמוני" או משהו דומה. תפתח תיק בתביעות קטנות ולאחר מכן תגיש את הבקשה שלך.

פורסם
אם היה ניתן למחוק רישום אחרי 3-4 שנים, רישום פלילי ילווה את הילד הזה במשך כל חייו, יסגור בפניו דלתות גם בעוד 20 או 30 שנה, הרבה אחרי שהרכב המדובר יתמוסס מחלודה.

זה נראה לך הוגן?, הוא רק ילד, וצריך להשאיר לו את האפשרות להיות אזרח מועיל במדינת ישראל.

אם היו פותחים לי תיק פלילי על כל שטות שעשיתי בגיל 10 סביר להניח שהחיים שלי היו נראים אחרת לגמרי, סוחר סמים או גנב מכוניות במקום אקדמאי בוגר יחידה קרבית.

אתה מחנך, יש גילאים שהילד צריך (כמו שאמרת) גבולות והכוונה במקום להנחית לו מכת מוות על כל עתידו.

יחד עם זאת, כמו שאמרתי, תביעה אזרחית שמצד אחד תפצה את הקורבן למעשה בנזק ומצד שני תיתן להורים שלו סטירה מצלצלת שאולי תעיר אותם, אבל לא תפגע בעתידו של הילד.

רק במדינת ישראל אנשים שחושבים שצריך להיות רך עם העבריין, Saay222 בגלל גישה כמו שלך עבריינים צומחים במדינה הזאת.

צריך לפעול ביד קשה, אם אותו "ילד" היה מספיק בוגר להשחית רכוש של אדם אחר הוא צריך להיות גם מספיק גבר בשביל לקבל עונש על זה.

פורסם
עוד קצת מידע. כשאתה פותח תיק תביעות קטנות באתר בתי-המשפט אתה יכול למסור פרטים חלקיים של הנתבע ללא מספר ת"ז או כתובת. מה שאני מציע לך הוא שבשמו של הנתבע תכתוב:"פלוני אלמוני" או משהו דומה. תפתח תיק בתביעות קטנות ולאחר מכן תגיש את הבקשה שלך.

לא ניתן להגיש תביעה ללא פרטיו של הנתבע.

פורסם

COMMANDER, לא בטוח בכל מה שכתבת אבל לא משנה.

חבל שעו"ד לא מגיב. קראתי עוד קצת על הנושא. נראה שכדי לקבל מידע על ההורים, צריך להגיש לביהמ"ש שלום "בקשה למתן צו עשה" בצירוף תצהיר כאשר המשיבה היא משטרת ישראל. אני לא עו"ד. בהצלחה.

פורסם

MCASPI- תודה על הניסיון לעזור, אשמח באמת אם אחד מעו"ד של הפורום יגיב פה.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם
בגדול מאוד, בגיל 13 הרשיעו אותי על שבל"ר, חילצתי במצב קשה גור שהושאר בתוך רכב סגור בקיץ תוך-כדי שבירת שמשת הרכב עם אבן, בעלת הרכב לא היתה מוכנה לשמוע שום דבר והגישה תלונה במשטרה, למזלי, התובע היה אדם בעל שיקול דעת וקיבלתי הרשעה ללא רישום פלילי.

רישום פלילי היה יכול למנוע ממני גיוס לצבא והשתלבות נורמאלית בחברה הישראלית.

בעניין הכלב, אני לא הייתי מוכן לשמוע שום דבר ועם שכנוע של אמא שלי אימצתי אותו, היו לו חיים נפלאים והוא נפטר בשיבה טובה.

החלטה קטנה של תובע יכלה לשלוח אותי למסלול אחר לחלוטין שכולם היו מפסידים עליה. (כמובן אני, ואולי אנשים אחרים שהייתי פוגע בהם במהלך חיים של פשע).

טיפה שיקול דעת כלפי ילדים שכל החיים שלהם לפניהם זו השקעה משתלמת לכל הצדדים.

מי העו"ד הדמיקולו שייצג אותך בתיק הזה?

אם לא היתה מחלוקת בעניין העובדות (גור כלבים נעול ברכב בשמש) אז כל מה שהיה צריך זה לטעון "הגנת הצורך" ונגמר הסיפור.

בעלת הרכב בכלל אידיוטית, היתה צריכה להגיד תודה שהצלת לה את הכלב וללכת להחליף שמשה ע"ח ביטוח שמשות ונגמר הסיפור.

בשביל מה משטרה?

COMMANDER, לא בטוח בכל מה שכתבת אבל לא משנה.

חבל שעו"ד לא מגיב. קראתי עוד קצת על הנושא. נראה שכדי לקבל מידע על ההורים, צריך להגיש לביהמ"ש שלום "בקשה למתן צו עשה" בצירוף תצהיר כאשר המשיבה היא משטרת ישראל. אני לא עו"ד. בהצלחה.

זה נשמע מאוד הגיוני.

אני מציע להתייעץ בעו"ד או לפחות במתמחה/סטודנט למשפטים (יש כאלו שנותנים ייעוץ בחינם בכל מיני מסגרות) לגבי ניסוח הבקשה לביהמ"ש.

לאחר שיתקבלו הפרטים כמובן שניתן לפנות להורים ולבקש שישלמו ואם יסרבו אז להגיש תביעה קטנה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...