Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה זאת אומרת לשכור במחיר מלא ועוד יומיים להשתשמש בקופון?

אז הייתי רוכש 2 קופונים, לא?

הפואנטה שלי הייתה שלא משנה איך אתה רואה את זה השופט יראה את זה אחרת כל עוד אין לו הוכחות

ההגיון במדינה הזו עובד בצורה של יום כן יום לא עכשיו לך תדע על איזה יום תיפול....

גם אם פותח השרשור תמים - זה לא עושה את העסק הנ"ל לצדיקים, אלא לשקרנים.

אף אחד לא אמר שהם בסדר,

אבל הם לא עשו משהו שאסור הם רק ניצלו "פרצה בגדר" והתלבשו על זה.

מה שנקרא כשר אבל מסריח.

אני באמת לא מבין את העסקים האלה רק מחפשים לדפוק את הלקוח,

זה לא כמו פעם שאם הצלחת לסבוב מישהו והרווחת אז רק הוא לא יחזור בימינו שהכל כ"כ נגיש

זה יתפרסם מאוד חזק.

אני וכנראה עוד הרבה נשמח לדעת על מי מדובר.

404

פורסם

כאמור בינתיים אני מנוע מלפרסם את שם החברה, כי העניין בבדיקה מולם [רק טלפונית בינתיים].

דיברתי עם נציגה ביום שני, ועד היום לא חזרו אלי.

זה מספיק זמן להבין שהם לא סופרים אותי ואני יכול לפרסם את שמם, או שניתן להם עוד כמה ימים?

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אחרי שבשבועות האחרונים אני מקפיד להתקשר אליהם אחת לכמה ימים, ובחורה העונה לשם צפרירה מבטיחה לי שיחזרו אלי משירות לקוחות, היום היא אמרה לי: "מה לא חזרו אליך? אז אין מה לעשות".

אמרתי לה שאפרסם את השם בפורומים השונים והיא אמרה שזה בסדר מבחינתם.

אז מדובר בחברת קל אוטו.

הכי זולים שמצאתי, אבל לרבים מחברי היו איתם בעיות שונות ומשונות.

שווה לשלם כמה שקלים יותר ולשכור מחברה שמכבדת את עצמה ואת לקוחותיה.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

• תוכן חדש...