Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4865 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אני מבקש את עזרתכם בלמצוא תקלה.

לפני שבוע נכנסתי לרכב אופל קורסה 98 אוטומט.

לחצתי על הברקס והוא הרגיש כמו קלץ', חשבתי שהמשאבה של הברקסים הלכה.

הזמנתי בחנות בנתיים בדרך חזור הרגשתי ריח מוזר של משהו שרוף ורעשים לא רגילים.

5 דקות אחרי זה נכבה לי הרכב נעלם לי ההגה כוח וננעל לי הברקס מאז הרכב לא מניע.

יש סטארטר אבל הרכב לא מתניע כשאני מסובב את הסוויץ ההגה כוח והברקס לא נפתחים

נשארים נעולים.. יש למישהו רעיון?

תודה מראש לכל עונה!

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

ביקשתי עזרה . לא ביקשתי ממישהו שלא מבין שיגיד לי איך לנהוג לא שאלתי אם מותר לי לנהוג או לא .

ולאיזה סטודנט יש כסף לגרר תגיד לי יש אנשים שנולדו עם כפית זהב בתחת ולא מדאיג אותן כלום חוץ מלתת ביקורות

על אנשים אחרים פעם הבא אם אין לך משהו חכם להגיד אל תגיד

פורסם

אילן סיכנת את החיים שלך וסל הסובבים אותך, גרור את הרכב למוסך ואם אין לך כסף לביטוח גרירה כנראה שאינך צריך להחזיק אוטו. עבור לחופשי שנתי של סטודן וחסוך לנו את הסכנות שאתה מייצר לעצמך ולסביבתך.

התענוג שמוביל אותך

פורסם
ביקשתי עזרה . לא ביקשתי ממישהו שלא מבין שיגיד לי איך לנהוג לא שאלתי אם מותר לי לנהוג או לא .

ולאיזה סטודנט יש כסף לגרר תגיד לי יש אנשים שנולדו עם כפית זהב בתחת ולא מדאיג אותן כלום חוץ מלתת ביקורות

על אנשים אחרים פעם הבא אם אין לך משהו חכם להגיד אל תגיד

למי שאין כסף להחזיק רכב שיסע בתחבורה/אופניים.

כשתפגע עם הרכב במישהו אפילו פגיעה ברכוש(רכב/עמוד חשמל) ותשלם פיצויים ניראה איך תגיב.

עם בלמים לא משחקים, וצריך לתקן בכל מחיר כי מדובר בבטיחות, ואם אין לך כסף לתקן אל תיסע ברכב, לא חייב ליסוע ברכב.

מה שאמרתי קודם זה היה הכי חכם שיכול להיות, כי אם זה לא יעלה בכסף זה יעלה בחיים של מישהו!

אם היה מדובר בבעיה שלא קשורה לבטיחות, כגון רעשים מהמנוע וכד' סע חופשי עם הרכב אז מקסימום יגרם נזק למנוע, אבל לא תסכן את עצמך או את הסובבים אותך.

גם ב 20 קמ"ש אם לא תוכל לעצור את הרכב כמו שצריך ויקפוץ לך ילד לכביש, תהיה בבעיה גדולה, אני רוצה לטובתך, אני מגיע מתחום המכונאות, ולכן עם בטיחות לא משחקים נקודה.

• תוכן חדש...