Jump to content

ilann

  • הודעות

    6
  • כאן מאז:

הנקודות של ilann

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

10

מוניטין

  1. ביקשתי עזרה . לא ביקשתי ממישהו שלא מבין שיגיד לי איך לנהוג לא שאלתי אם מותר לי לנהוג או לא . ולאיזה סטודנט יש כסף לגרר תגיד לי יש אנשים שנולדו עם כפית זהב בתחת ולא מדאיג אותן כלום חוץ מלתת ביקורות על אנשים אחרים פעם הבא אם אין לך משהו חכם להגיד אל תגיד
  2. אהלן אני מבקש את עזרתכם בלמצוא תקלה. לפני שבוע נכנסתי לרכב אופל קורסה 98 אוטומט. לחצתי על הברקס והוא הרגיש כמו קלץ', חשבתי שהמשאבה של הברקסים הלכה. הזמנתי בחנות בנתיים בדרך חזור הרגשתי ריח מוזר של משהו שרוף ורעשים לא רגילים. 5 דקות אחרי זה נכבה לי הרכב נעלם לי ההגה כוח וננעל לי הברקס מאז הרכב לא מניע. יש סטארטר אבל הרכב לא מתניע כשאני מסובב את הסוויץ ההגה כוח והברקס לא נפתחים נשארים נעולים.. יש למישהו רעיון? תודה מראש לכל עונה!
  3. מה זאת אומרת כרטיס?אולי באמת זאת הבעיה??המפתח מחובר לשלט שבשלט יש לוח ירוק וסוללה זה כרטיס?
  4. מפתח עם שלט שבתוכו לוח על השלט יש כפתור שאמור לפתוח את הדלתות אבל הוא אף פעם לא עבד
  5. אהלן מה שלומכם? אז יש לי בעיה נפל לי המפתח והלוח הופרד מהסוללה לכמה רגעים.. המנורה האדומה בשלט עובדת אך הרכב לא מתניע ולפעמים מתניע ומיד נכבה, בלוח שעונים מהבהת נורא עגולה אדומה אולי זה קשור..?! מישהו אולי יכול לעזור לי? מה עושים במצב כזה?צריך שלט חדש? תודה לכול עוזר!
  6. שלום... אני רוצה לקנות אוטו או סיאט איביזה או פיאט בראבו בין השנים 94-97 אני מתלבט ואיני יודע מה לקנות... אז באתי לבקש את עזרתכם... מהם היתרונות והלסרות של מכוניות אלו.. וכמה חסכוני מנוע 1400 מ 1600 ? תודה מראש לעונים אני חדש פה ויש לכם אחלה פורום!!!!
×
×
  • תוכן חדש...