Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקוע עם פנצ׳ר בחיפה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אתה ממשיך כאילו לכיוון בנימינה וחדרה אז יש פנצריה לידינו בכפר פרדיס שהיא פתוחה בשעות מוקדמות 5 בבוקר בהצלחה

Are you drinking to forget ? No. I'm drinking to remember

פורסם

מעדיף בחיפה, תודה, אם מישהו יודע ממתי מצה פתוח, אשמח לשמוע.

מייק - אתה צודק בהחלט :-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
זה רק אני או שיש לך היסטוריה של פנצ'רים בחיפה?

לא רק אתה...יש סיפור של דוקרנים ונפילה אצל אחד שניצל את מצבו. ואם אני לא טועה זה גם היה בערב שבת או משהו דומה...

bar72 אנחנו איתך! חזק ואמץ!

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אכן, הכל קורה בשישי... רק שהפעם אני פה עם הילדים, והצמיג הרזרבי הוא קטן, ולא אסע עימו עד ת״א... אז נשארנו לישון אצל הסבתא ותיכף יוצאים למסע איתור סימילאק :-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

יש את פנצריית איוב בשדרות ההיסתדרות בנסיעה צפונה ליפני בתי הזיקוק בצד ימין, נוסעים לכיוון בתי הזיקוק ובסוף האזור תעשיה בצד ימין ליפני הסוכנות של פיאט\אלפא פונים ימינה, הוא ממש צמוד לכביש הראשי. אני ממש לא מת על המקום הזה אבל פעם אחרונה ששמעתי הוא היה פתוח בשבת

פורסם

פנצ'ריית ברהם, פתוח גם בשבת, אם כי בשעה הזו לא נראה לי שיש שם מישהו.

ההסתדרות 178 קצת לפני שז"ר.

צריך טרמפ לאן שהוא?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

עוד לפני מצה, יש לך פנצ'ריה בפז רוממה, מול היכל הספורט. פתוחה בשבת, כמובן.

שתיהן מומלצות.

בפעם הבאה שאתה בחיפה, תן קריאת כיוון אם מסתדר לך. אני גר במרחק 5 דקות נסיעה מהסבתא :-).

עם רגל בחוץ... :beerchug:

• תוכן חדש...