Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, ברשותי פולו 2003 1400 ידני.

הרכב אצלי כבר מעל לחצי שנה ומהיום שקניתי אותו בכל הנעה יש קול של כאילו איזו רצועה מחליקה חוץ מזה הרכב נוסעה יפה מעוד ולא עושה בעיות כלל וכלל.

קורה פעמים שכיחות שאין את הרעש הזה אבל זה אולי פעם אחת לעשר הנעות.

והסוגיה השנייה היא שכאשר הרכב כבר חם ואני עומד בחניה או רמזור או משו יש תחושה של רעידות וכאילו הרכב לא מקבל מספיק דלק, הטורים עומדים על משו כמו 1250-1300, הוא זה תקין או שצריך להעלות אותם קצת.

אם צריך להעלות אותם מישו יכול לתת לי הסבר איפה ואיך אני עושה את זה.

תודה:lol:

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכולם

ברשותי פולקסווגן פולו 2003

כאשר אני מגיע איתו ל100 קמ"ש הטורים נמצאים על 2900

וכמובן שמשם והלאה הם רק עולים

ידוע למישהו אם זה מצב תקין?

יכול להיות שיש בעיה בתזמון מעבר ההילוכים?

בנוסף כאשר האוטו מונע ועומד יש רעידות חזקות

• ספונסר פורום
פורסם

לגבי סיבובי המנוע במהירות 100 מה שאתה רואה זה זה מצב תקין . בנוגע לרעידות ,הם יכולות להיגרם מפעולה לא נכונה של המנוע או מתושבות פגומות ,כמובן שלא ניתן לדעת דרך המחשב .אם תרצה אתה מוזמן לבדיקה מקצועית אצלנו ללא תשלום .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

בעיה נוספת: לעיתים כאשר אני עומד עם האותו ברמזור המנוע כבה, לפעמים הוא מנסה "להחיות את עצמו" - נותן פולסים ע"מ לא להכבה אבל זה לא ממש עוזר

החלפתי פילטר דלק, זו לא היתה הבעיה, יכול להיות שזה כבל גז? או פילטר אויר?

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

צריך לפרק את המצערת לנקות ולאחר מכן לעשות ליומוד מצערת דרך חיבור הרכב למחשב

Using Tapatalk

פורסם

תנקה גם את החיישן אויר map ואת הממחזר גזים egr והצינור שהולך ממנו אל בית המצערת זה צינןר אלומיניום. ואז תרגיש הבדל גם בתאוצה ובכלל בנסיעה.

Using Tapatalk

• תוכן חדש...