Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4890 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

קוראים לי ישי. אני בתהליך של חיפוש מכונית כבר כחודש ויוצא לי לקרוא בפורום הזה כל יום. סחטיין על היוזמה וסחטיין על הפידבקים והעיצות של אנשים!! זה ממש עוזר!

אני מוסיקאי ומחפש לקנות רכב לנסיעות בינעירוניות כמעט לגמרי. אני מתגורר בצפון ומופיע הרבה במרכז.

התקציב שלי סביב 30K והחלטתי לחפש מכונית יחסית נוחה ובטוחה וכמובן לחסוך בדלק כמה שניתן. אני נוהג מאוד מאוד רגוע.

כרגע האופציות שעל השולחן הן:

- סקודה סופרב 1.9 דיזל שנת 2006 עם 200K. יד ראשונה- רשומה כמונית. בעל המגרש טוען שלא השתמשו בה בתור מונית ולכן הקילומטראז' נמוך יחסית. מחיר: 30000

- פיג'ו 407 2006 דגם SR עם 90K. מחיר: 30000

- סובארו B4 2006 עם 190K אבל גם מערכת גז מובנית כבר שקיימת 6 שנים. מחיר: 28000

- C5 יש הרבה היצע- נאמר שנת 2006 עם 110K. מחיר 25000

האם הB4 אמורה להיות אמינה לאורך זמן כמו אימפרזה למשל?

האם הסופרב דיזל עם 200K (נאמר שהשתמשו בה כמונית) אמורה להיות אמינה וטובה לעוד כמה מאות אלפים?

האם מוניטין האמינות של הפיזו והסיטרואן מספיק חד עד כדי העדפה לקנות מכונית עם 100K יותר??

אני ממש ממש אשמח לתשובותכם ועיצותכם.

תודה רבה!

ישי

פורסם

ממליץ לך מאוד על ה407 . רכב מצויין נוח ובטיחותי.

חשוב לוודא שהרכב מטופל מהיום הראשון במוסכים מורשים.

אין לרכב הזה שוק כל כך טוב ובכלל פיג׳ו וסיטרואן איבדו המון מהמוניטין שלהם.

ה407 עולה על קודמותיה ומבטיחה חווית נהיגה נוחה ובטיחותית. מה גם שהיא הרבה יותר מרשימה מהאחרות.

בהצלחה

פורסם

באופן כללי לגבי המכוניות עם הק"מ הגבוהה, לא הייתי כ"כ ממליץ, אלה אם כן הרכב טופל כמו שצריך ויש לך היסטוריה מלאה של הרכב אז אפשר לאכול את זה.

רק תקח בחשבון כשתרצה למכור יהיה לך סופר קשה, אתה גם מתכוון לנסוע דיי הרבה ק"מ...

אני מכיר מישהו עם C5 מודל כמו שלך והוא מרוצה, הרכב אמין ואפשר להגיד שהוא לא ממש "דואג" לרכב, זאת כבר ה C5 השנייה שלו.

יצא לי לדבר עם שוטר לגבי ה B4 שהיו במשטרה והבנתי שבק"מ הזה בנהיגה משטרתית הם כבר עגלות ובולעות דלק, אז אם הB4 שהצעת נטחנה אז גם מציע לך להתרחק, כנראה שכל רכב עם ק"מ כזה ונהיגה פרוע יהיה עגלה וצמא לדלק.

מכל מה שהצעת הפ'זו נראל על פניו כדאית,

מה שבטוח, בתקציב שלך תשיג צרפתיות עם ק"מ שפוי יותר מאשר יפניות \ גרמניות

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

תודה רבה.

הכמות השנתית להערכתי תהיה סביב בין 25-30K

הקילומטראז' של הצרפתיות בוודאות יהיה כחצי משל הסובארו או הסקודה..

אני מתקשה לקבל תמונה בהירה לגבי חרושת השמועות על האמינות של הצרפתיות..

יש למשהו פה נסיון עם הרכבים הנ"ל מהשנתונים המוזכרים, שיכול לתת פידבק?

פורסם

ראשית - אל תקנה ממגרש! אל תקנה ממגרש! מקווה שהבנת את הרמז. במגרש לעולם לא תוכל לדעת את ההיסטוריה של הרכב, טיפולים תאונות וכו'. סוחרי רכב הם רמאים במקרה הטוב ושקרנים בבמקרה הפחות טוב. מכוניות שמגיעות לידיים של סוחר הן כאלה שהבעלים שלהם לא מצליח למכור באופן פרטי וכנראה שיש לכך סיבה טובה. במגרש עושים להם קוסמטיקה, מחליפים מה שצריך בחלקים הכי זולים ולא מכירים אותך אחרי שיצאת משערי המגרש. מחפש לקנות ממגרש - חפש בחברות ההשכרה, ציי רכב, ליסינג וכו'. במקומות הללו תוכל לקבל מימון, היסטוריה של הרכב וטיפולים, ואפילו אחריות לפעמים על תקלות ומכלולים ובעיקר, יש אבא לעיסקה אליו תוכל לבוא בטענות או פניות.

הפיג'ו בהחלט תהיה לך נוחה בנסיעות ארוכות אבל סביר להניח שהסובארו תאריך ימים ותמעיט בתקלות הרבה פחות. לא אמרת איזה מוסיקאי אתה ויש הבדל בין נגן חלילית לצ'לן למשל. האם חשוב לך תא מטען, האם אתה לוקח איתך ציוד הגברה וכו'? אלה דברים שכדאי לקחת בחשבון.

• תוכן חדש...