Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4901 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש דיבורית קבועה למיצובישי גרנדיס של אשתי, שתתחבר למערכת השמע.

אגב, כשהזמנתי פיאסטה הזמנתי את ה Parroot (נדמה לי שהדגם הוא 9200) שהייתה היקרה יותר במלאי (הדגם השני לא כלל מסך).

ציפיתי שזה יהיה דומה לדיבורית המקורית בפוקוס 2012 שהייתה לי, אבל התאכזבתי קשות הן מההתקנה והן מהתקשורת עם האייפון:

1. מיקום - כמו שאתם רואים בתמונה.

2. הדיבורית התפרקה אחרי שלושה חודשים - גם רואים בתמונה.

3. לוקח לדיבורית זמן להסתנכרן עם הטלפון. בפוקוס הייתי נכנס לאוטו תוך כדי שיחה, מניע והשיחה מייד עברה לדיבורית.

4. קבלת מיסרון ולפעמים אפילו רק הוצאת הטלפון מנעילה משקיטה את הרדיו.

5. הוראות שמושמעות ב WAZE משקיטות את הרדיו לזמן רב מידי.

6. חיבור של האייפון לטעינה בכבלים שהותקנו בתא כפפות (כנלווים לדיבורית) מפעיל את נגן המוסיקה גם בלי שאני רוצה.

אגב, לאשתי יש גלקסי, לא יודע אם זה משנה.

תודה מראש לעונים.

speaker.jpg

פורסם

טוב תראה, ההתקנה שאתה מראה כאן - היא דיי בושה .

מה שאתה מתאר זה אחת התופעות שהכי משגעות אותי בבירבוריות - PARROT היא יצרנית OEM של בירבוריות , היא משווקת את המודולים שלה ליצרני הרכב / יצרני מערכות האודיו (הרי יצרן הרכב לא באמת מייצר את יחידת האודיו ) .

אותו כנ"ל לפורד קוקוס שלך , ואכן מניסיון שלי עם בירבוריות מקוריות (ניסן טידה / קשקאי/ רנו פלואנס / פורד ) אלו באמת מתוכננות בצורה הרבה יותר טובה.

ראשית המיקרופון - מדובר במיקרופון עם מעגל הגברה או מעגל המרה (שכן הוא מקבל שם 5V ) , בדכ' זה מיקרופון איכותי , ממוקם כמו שצריך בדכ' ליד המראה או תאורת המפות.

, הזיווג וההתחברות נעשית בצורה חלקה , והתכונה שהכי אני אוהב , הבירבורית יודעת לחפש את המכשיר הבא ברשימה אם היא לא מוצאת את האחרון (בפלואנס זה יותר מתוחכם שם מגדירים מכשיר דיפולטיבי וקודם הוא מנסה להתחבר אליו )

קצת מעצבן למצוא שדווקא מכשירים מקוריים של PARROT לא יכולים לעבוד בצורה כזאת חלקה . - אני זוכר כי חבר לעבודה התייעץ איתי בעבר הרחוק על תופעות דומות בדיבורית PARROT שאני לא זוכר את הדגם שלה, אבל מרבית הבעיות נפתרו אחרי עידכון גירסה (נעשה דרך DISK ON KEY )

מבחינת דיבורית נטו ! דווקא הבורי הפשוטה עושה יופי של עבודה.

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם

לחברה שלי ברכב יש יותר משנתיים כבר דיבורית פארוט 9200 היא הכי מרוצה שיש היא מתה עלייה והכל עובד נפלא.

לדעתי היא דיבורית מעולה.

HU: ALPINE CDA-137BTi

AMP 1: SUNDOWN AUDIO SAX-125.4, AMP 2: SUNDOWN AUDIO SAZ-1500D, COMP 1: HERTZ HSK 165XL

COMP 2: POLK AUDIO DB 5251, SUB: SUNDOWN AUDIO SA-12 2OHM, 6X9: INFINITY KAPPA 693.9i

פורסם

אישית אני לא רואה בדיבוריות הללו כל צורך (התממשקות עם ספר טלפונים,טעינה לאייפון, התממשקות מול HU...) ,ואני מעדיף את הדיבוריות "הפשוטות" יותר סטייל בורי 9040 , שכל תפקידה הוא לקבל ולהוציא שיחה, זהו!

לא מעבירה סאונד (מוזיקה\ GPS ) ל HU , ולא שאר קישקושים.

SCANSPEAK

• תוכן חדש...