Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב קטן (מיני) ב40-50 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4869 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני רוצה לרכוש רכב לנסיעות קצרות עם גיר אוטומט שלא יצרוך מעל הממוצע לרכבי מיני .

העדפה ליפניות.

שיהיה בן 3-4 שנים ,כך יהיה לי רכב חדש יחסית ז"א ראש שקט מבחינה מכנית וגם רכב שספג את מרבית ירידת הערך .

שיהיה נוח, בטיחותי .

אין לי דרישות מסוימות, שיהיה עם מזגן ולא יהרוס לי את הגב (הגב גם ככה לא במיטבו ).

אין חשיבות לגודל הסלון או תא המטען (מיועד לנסיעות של נהג יחיד מהבית לעבודה ) .

על מנת ליהנות מאחריות אני מעדיף ליסינג או שיש אופציות נוספות ?

אשמח להצעות של רכבים ומגרשי ליסינג שידועים באמינותם

תודה רבה

פורסם

בתקציב הזה אפשר כבר לקנות ופר מיני חסכונית.

אוטו סנטר מכרו סוזוקי ספלאש במחירים הקרובים לתקציב שלך משנתון 2010.

גם דייהטסו סיריון 2008-9 תיכנס לך בתקציב.

חברות ליסינג טובות: אלבר,אוטו סנטר (הרץ),אופריט ליס.משלמה סיקסט מומץ צמאוד לשמנור מרחק.

טרייד אין:קרסו/אוטו דיל/טרייד מוביל.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

תודה על ההמלצה

היכן אוכל למצוא השוואה בין ספלאש,אלטו ויונדאי I10

מי מהשלוש יותר בטיחותית , מבחוץ שלושתן נראות ממש קטנות

הסיריון לא נמכרת יותר ,עובדה זו יכולה להשפיע על עלויות חלפים בעתיד .

לחבר היתה סיריון כמה שנים ויצא לי לנהוג עליה ממה שהצלחתי להתרשם,הסיריון-מיושנת,לא נוחה ומאוד לא יציבה .

פורסם

הסריון מאוד נפוצה לכן לא תהיה בעיה של חלפים.

הספלאש עדיפה לדעתי עקב מנוע יותר חזק,והיא מרווחת יותר למרות שהיא נראית קטנה.

אני רואה שחשוב לך מאוד הצריכת דלק,לכן כדאי לשקול את פיאט גרנדה פונטו בעלת גיר רובוטי,היא בטיחותי יותר מהסריון ומאוד חסכונית בקטגוריה.

גבולית מאוד לתקציב היא סוופיט,יפנית ואמינה,זריזה אך בעלת צריכה ממוצעת בקטגוריה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני מעדיף גיר אוטומט ולא רובוטי (יש ניסיון בשימוש שני הגירים) גם על חשבון חסכון בצריכת הדלק.

במידה ויש רכבים בתקציב שלי שלא באים עם גיר רובוטי או AL4 האוטומט הסטנדרטי, אנא המליצו

• תוכן חדש...