Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כולנו רוצים מערכת טובה...

כולנו פוחדים מהיום שנבוא לאוטו ונראה את החלון שבור...

אז, חוץ מלבוא ל"שכונה" בוואליום נמוך, איך אפשר להסתיר רמקולים, רדיודיסק, וכו'...

ביניו, מער' אזעקה טובה היא פתרון חלקי, זה כמו מנעול למזוודה, את מי שזה אמור לעצור זה לא ממש עוצר (מיקצוענים)...

יללאה, רעיונות + תמונות (ללא כתובת :wink: )

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רמקולים ניתן להסתיר ע"י הכנסתם למיקום המקורי של הרכב.

ככה זה נורא מסבך לגנוב (בד"כ) וגם לא כ"כ שווה לגנב להתעסק עם זה (ת'כלס אולי יש שמה רמקולים מקוריים של החברה?).

אבל כולנו אינטליגנטים והולכים וקונים 6*9 ושמים את במדף האחורי, זורקים על זה מגבת, אולי איזה צלון או וילון, המשקיעים שמים בד וחושבים שאף לא יודע.

יומיים אחרי זה אנחנו נשארים בלי מערכת ומתפלאים.

בקיצור, מערכת אזעקה סבירה בשילוב עם רמקולים במיקום המקורי של האוטו, הוצאת הפאנל מהאוטו (יש שמגדילים ראש ומוציאים ערב-ערב את כול הרדיו דיסק) ולא להכנס לשכונה בפול-ווליום זה פחות או יותר יעזור לך לשמור על מערכת לאורך זמן.

שתבין לא משנה איזה אזעקה תתקין או מה תעשה, ברגע שמימשהו התלבש לך על האוטו והחליט שזהו, המערכת שלך שייכת לו עכשיו זה גם מה שיהיה.

פורסם

שתבין לא משנה איזה אזעקה תתקין או מה תעשה, ברגע שמימשהו התלבש לך על האוטו והחליט שזהו, המערכת שלך שייכת לו עכשיו זה גם מה שיהיה.

זה נכון אני מצדיק אותך אבל תראה, אתה יכול להוציא את הפאנל יום יום רמקולים במקום האורגינל שלהם והכל אבל ברגע שגנב אחד יודע הוא יספר לכל הגנבים ואז מספיק שקפצת לים פעם אחת או לאיזה אירוע או למימדיון משהו כזה ויגנבו לך את זה....

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

חברים,למה אתם חושבים שמערכת אזעקה תעזור למנוע את גניבת המערכת ?

מערכת אזעקה עם כל הכבוד לה נועדה למנוע גניבת האוטו עצמו,לא המערכת.

לגנב לוקח בערך 20 שניות (בהנחה שזה הגנב הכי לא מיקצועי בעולם) מהרגע ששבר לכם את החלון ועד שהוא יצא מהרכב עם המערכת שלכם,האזעקה לא תעצור אותו (אלא אם כן ברגע שהיא מופעלת היא משליכה רימוני גז מדמיע לתוך הרכב ומפעילה שוקרים חשמליים שיהממו את הגנב בעודו ברכב).

הפתרון:

1.להגיע לשכונה בווליום נמוך.

2.לא להתחיל לפרסם בפורומים "אתמול קניתי את המגבר החדש של נקמיצ'י ! משהו סוף הדרך ! שמתי אותו מתחת למושב של הנוסע ליד הנהג...."

3.לשכור מאבטח חסון וחמוש שישמור על הרכב בחנייה.

4.לקוות.

5.ממש לקוות.ולהאמין.

6.רצוי אפילו להיות חבר טוב של ההוא מלמעלה.אולי הוא יעזור.ואולי לא....

7.לא לגור קרוב ליפו.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אל תדבר שטוןיות בקשר לפורומים אני לא מאמין מי שגונב יישב פה ויתחיל לקרוא כל אחד

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

נפגעת?

קח פנדל.

מאיפה בדיוק אתה יכול לדעת שאין פה בפורום כאלה שהם "צופים שקטים" שמחכים להזדמנות לשמוע כאלה דברים ?!

אני לא מאשים כאן אף אחד חלילה,אבל עדיין,מאיפה אתה יכול לדעת ?!

אבל לבוא להגיד לי "אל תדבר שטויות!" ?

פורסם

אלה שגונבים בדרל כלל אין להם אנטרנט....

אני פשוט מוריד את הפאנל

הקופוננט יושב במקום המקורי ולא רואים שיש שם משהו מיוחד

אחוריים סדרך כלל עם כיסוי של ביתר ירושלים

והמגבר והסאב יושבים בבגאז אז לא רואים אוצם במידה ואני נכנס לשכונה לא בפול ווליום מי כבר ידע שיש לי מערכת ?

לא ינסו לפרוץ לבגאז לקומפוונט לה התקרבו והמערכת בכול מקרה בלי פאנל

פורסם

תגידו,מאיפה אתם מסיקים את כל המסקנות באלה "אלה שגונבים בדר"כ לא משתמשים באינטרנט" ?

עשיתם סקר כלשהו בקשר להרגלי הצריכה והחיים של גנבי המערכות בישראל ?

אז תנו לי לחדש לכם,גם לגנבים יש מחשב,ואפילו אינטרנט !

ויש כאלה שאפילו יודעים להשתמש בו,ובצורה טובה,וכן,מנסיון,יש כאלה שנכנסים לאתרים האלה ומחפשים "מציאות".

והם מוצאים.

פורסם
אלה שגונבים בדרל כלל אין להם אנטרנט....

אני פשוט מוריד את הפאנל

הקופוננט יושב במקום המקורי ולא רואים שיש שם משהו מיוחד

אחוריים סדרך כלל עם כיסוי של ביתר ירושלים

והמגבר והסאב יושבים בבגאז אז לא רואים אוצם במידה ואני נכנס לשכונה לא בפול ווליום מי כבר ידע שיש לי מערכת ?

לא ינסו לפרוץ לבגאז לקומפוונט לה התקרבו והמערכת בכול מקרה בלי פאנל

לא ינסו לפרוץ לבגאז? אה?

שוברים חלון

ופותחים את הבגאז

או מורידים כסאות אחוריים קדימה עם הכפתור שלהם

ולוקחים לך את הסאב.

פשוט בלילה שים מפסק שמוליך זרם למסגרת של המערכת.

כשמישהו ישים את היד שלו על המתכת של המערכת הוא יחטוף שותוק :)

אולי יש אפשרות לעשות משהו כזה?

פורסם

לרתח את המגבר לשלדה

לשים את הסאב במסגרת פלדה מחושמלת וגם להלחים לשלדה.

לסגור את הרדיו דיסק אם פלטת פלדה ושיהיה רק חריץ להכניס את הדיסק, וחור קטן בשביל לקלוט את השלט.

לבנות חנייה מבטון משוריין.

להשכיר שומרים קווקזים.

לישון אם קלצ'ניקוב בתוך החנייה.

אם ברצינות אז זה תלוי כמה כסף אתה מוכן להשקיע בזה. לרתח את המגבר זה דרך טובה וריאלית. אותו דבר גם לסאב.. לא חייב כלוב אבל אפשר לרתח 2 ברזלים לשלדה שיגיעו עד לגג של התיבה של הסאב. וככה הדרך היחידה להוציא את הסאב זה לפתוח 8 ברגים. בד אקוסטי בכל זאת יכול לעזור קצת כי זה לא כל כך בולט כמו הרשתות היפות שיש היום על רמקולים.

פורסם

באופן מוחלט אי אפשר למנוע גנבת מע אבל אפשר להקשות על הגנב.

הדעה שלי אם הגנב לא יוכל לפתוח את הדלת מבפנים ומבחוץ הא לא יסתכן בכניסה דרך החלון.והוצאת המע דרך החלון.

כמה דרכים להקשות על הגנב:

http://forum.sounddomain.com/forum/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic;f=9;t=001941

פורסם

לעטוף אותם בבד כמו גרביים או משהו בסגנון, בצבע של הדלת -אם מתקינים אותם על הדלת,ואז קשה בכלל לראות שיש לך, הכי טוב למקם אותם לייד הסוכך שמש ולעטוף אותם בבד באותו הצבע בערך ואז השגת את המכסימום.

• תוכן חדש...