Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

המשפטים זו הבעיה שלנו עם חשבון מנופח?

יש לנו כאן רה"מ שמתנהג כמו פגי בנדי בחנות נעליים - מפזר צ'קים על כולם בלי לדאוג לכיסוי.

בושה וחרפה.

(למי שאין כוח לקרוא, אצטט בקצרה:

"ההסכם הקואליציוני החדש יעניק לאברכים חרדים שהם זכאי דיור עדיפות ברכישת דירות בערים חילוניות על פני זכאים חילונים...התברר שזכאים חרדים קונים דירות בזול בעיר החילונית מודיעין, מוכרים אותן ברווח גדול, ואז רוכשים דירות יקרות יותר בעיר החרדית מודיעין עילית. הקריטריונים שהנהיג משרד הבינוי והשיכון בימי הממשלה הקודמת ביטלו לגמרי את קריטריון הותק בנישואין. בערים חילוניות הותנה הסיוע במיצוי כושר ההשתכרות ואילו בערים חרדיות הוא העניק ניקוד עודף (כלומר עדיפות לחרדים עובדים). עכשיו קובע ההסכם הקואליציוני שהקריטריונים הישנים יחזרו ואברכים שאינם עובדים יוכלו ולשוב לרכוש את הדירות לזכאים בערים החילוניות ולהשתמש בהן להשקעה.")

לקרוא ולא להאמין, בחיי.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

התכוונת אולי בחנות הבון-בוןז', כי בחנות נעליים היא פוגשת את אל.:lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

יש לנו כאן רה"מ שמתנהג כמו פגי בנדי בחנות נעליים - מפזר צ'קים על כולם בלי לדאוג לכיסוי.

בושה וחרפה.

"ההסכם הקואליציוני החדש יעניק לאברכים חרדים שהם זכאי דיור עדיפות ברכישת דירות בערים חילוניות על פני זכאים חילונים...התברר שזכאים חרדים קונים דירות בזול בעיר החילונית מודיעין, מוכרים אותן ברווח גדול, ואז רוכשים דירות יקרות יותר בעיר החרדית מודיעין עילית. הקריטריונים שהנהיג משרד הבינוי והשיכון בימי הממשלה הקודמת ביטלו לגמרי את קריטריון הותק בנישואין. בערים חילוניות הותנה הסיוע במיצוי כושר ההשתכרות ואילו בערים חרדיות הוא העניק ניקוד עודף (כלומר עדיפות לחרדים עובדים). עכשיו קובע ההסכם הקואליציוני שהקריטריונים הישנים יחזרו ואברכים שאינם עובדים יוכלו ולשוב לרכוש את הדירות לזכאים בערים החילוניות ולהשתמש בהן להשקעה.")

לקרוא ולא להאמין, בחיי.

להאמין, להאמין. זה מחיר הסובסידיה. כשמסבסדים "זוגות צעירים" לא צריך להתפלא שיש קומבינות עבור זוגות חרדים.

פורסם
התכוונת אולי בחנות הבון-בוןז', כי בחנות נעליים היא פוגשת את אל.:lol:

קוראים לו ג'יי עכשיו והוא מוכר ארונות.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

בושה וחרפה.

לקרוא ולא להאמין, בחיי.

30% לא יצאו להצביע, תאשים אותם.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
30% לא יצאו להצביע, תאשים אותם.

ממש. אם היו יוצאים להצביע למי אתה חושב שהיו מצביעים? תאשים את הטמבלים שביבי משתין עליהם ועדיין מצביעים לו.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני לא מבין למה ביבי לא פורש כבר. לא נמאס לו מכל השטויות האלה? יש לו מלא כסף, מה זה נותן לו להיות ראש ממשלה של מדינה בינונית מינוס ולעבוד עם עבריינים וסחטנים?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
דני,

לעמיר פרץ בשעת היותו שר הבטחון היה המון נסיון פרלמנטרי ונסיון חיים עשיר (להבדיל מנסיון קודם כל שהוא עם משקפות).

כאמור, לא מחפש כישורים משפטיים שממש לא הכרחיים לתפקיד, אבל בהחלט מחפש מחפש נסיון חיים ומחפש נסיון פרלמנטרי ואת זה אין כלל לא לשפיר ולא לשקד.

מי שחושב שילדה כזו יכולה להכנס לקן הצרעות של משרד המשפטים ולהשפיע משהוא, אין לו שמץ מושג איך פוליטיקה מתנהלת.

איזה שטויות, להזכיר לך שביבי נבחר לקדנציה ראשונה בן 47 וזה לא לתפקיד שר אלא ראש ממשלה.

והייתי מעריך יותר את הדאגה לנסיון חיים ונסיון פרלמנטרי אם זה היה מגיע לפני הבחירות, כשכבר היה ידוע מיקומה של סתיו שפיר.

ממש. אם היו יוצאים להצביע למי אתה חושב שהיו מצביעים? תאשים את הטמבלים שביבי משתין עליהם ועדיין מצביעים לו.

אני אגיד לך למי הם לא היו מצביעים, לא לש"ס ולא ליהדות התורה, כי האוכלוסיה החרדית עוברת את ה-90% הצבעה.

משמע עוד 30% שיוצאים להצביע למפלגות אחרות => יותר קולות נדרשים לכל מנדט => פחות מנדטים לש"ס ויהדות התורה.

ד"א למה נדמה לך שבוז'י שתק עד עכשיו ולא צעק על ההסכמים הקואליציוניים? הוא הגיע לאותן הסכמות עם החרדים שאם הוא יקבל את המנדט להרכיב ממשלה הם יקבלו בדיוק אותו דבר.

מכאן המסקנה היא שכל הפוליטיקאים משתינים על כולנו.

==================================

לאחרונה תחת כל עץ רענן, כולל אנשים שבד"כ אני מעריך את דעתם (דן מרגלית לדוגמה), אנשים צועקים על הרעיון לעשות רפורמה במינויי שופטי העליון.

אם אני זוכר נכון הייתה אפילו התבטאות של קרי / אובמה נגד הרפורמה בטענה שזה יפגע בדמוקרטיה או משהו בסגנון.

אני מציע לא רק לעשות את הרפורמה אלא לאמץ את השיטה האמריקאית במלואה, עכשיו נראה את המתנגדים אומרים שזה לא דמוקרטי.

השיטה האמריקאית להזכירכם אומרת: הנשיא (במקבילה אלינו - ראש הממשלה) מציע מועמד/ת לבית המשפט העליון, אותו מועמד עובר שימוע/ים בוועדת הסנאט (ועדת חוק חוקה ומשפט בכנסת אצלנו), יש הצבעה (בעד, נגד או תיקו) ואז המינוי עובר להצבעה במליאה של הסנאט עם המלצת הוועדה (בעד, נגד או ניטרלי), רק מועמד שמקבל רוב רגיל ממונה לבית המשפט העליון, וגם זה לאחר חתימה (רק לצרכי הפרוטוקול כן? נזכור מי הציע את המועמד) של הנשיא.

אז מה המצב אצלנו ובארה"ב?

בארה"ב הרשות המבצעת מציעה מועמד למינוי, הרשות המחוקקת מאשרת או דוחה אותו, ואז הרשות המבצעת חותמת על המינוי (בתנאי שאושר), לרשות השופטת אין שום Say במינוי של חברים אחרים לרשות השופטת.

אצלנו הוועדה לבחירת שופטים מורכבת משני שרים (משפטים + 1), שני ח"כים (נהוג 1 קואליציה ואחד אופוזיציה), שני עורכי דין מהלשכה לעורכי הדין, ושלושה שופטים (נשיא ביהמ"ש העליון + 2).

מה הקשר של לשכת עורכי הדין? למה הם צריכים לבחור שופט שאח"כ יישב בדין בתיקים שהם ייצגו?! איזה מין מראית עין?

למה שופטים שותפים לבחירת חבריהם לספסל? זה לצורך העניין לא שונה מכך שנניח 40 מנדטים יחולקו לפי הצבעה בכנסת (כלומר 80 ח"כים יקבעו לאיזה מפלגות יחולקו 40 מנדטים נוספים - וגם מי יהיו הח"כים שיצטרפו)?

לסיכום לפי ווליום הצעקות ובחינה של המציאות הגעתי למסקנה שמישהו מאוד מפחד לאבד את השלטון מבין הידיים.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

כזכור לי, כשבחרו את גרוניס, הייתה על זה ביקורת בשמאל. אחר כך התברר שגם הוא לא בדיוק ממהר להכשיר כל דבר שהימין ניסה לעשות.

גם לא אנשי שמאל מובהקים מגנים על בית המשפט, כי גם אם הוא ישות לא דמוקרטית בעליל מבחינת האופן שבו נבחרים חברים, הוא כרגע החסם היחיד שמונע את הפיכתה הסופית של ישראל לרפובליקת בננות חצי דיקטטוריאלית. ובאופן מפתיע עדיין יש בישראל אנשי ימין מרכז, שמבינים שלא כל דבר שיורקים לאוויר אנשים כמו איילת שקד, דני דנון, מירי רגב או כל חובב - אלימות - פופוליסט אחר הוא תקין וראוי, גם אם הוא מבוסס על הליך "דמוקרטי".

אני יודע שזה מעצבן רבים כשבגצ מכריח, לדוגמא, את המדינה לסגת מתוכניות גרנדיוזיות כמו מה שהיה עם המחנה של הפליטים בדרום. אבל זה לא קורה כי השופטים הם עוכרי ישראל, שחולמים בלילות על השתלטות עוינת מבחוץ על המפעל הציוני.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

אני יוצא מנקודת הנחה שרוב האנשים כאן משתייכים למעמד הביניים החילוני, אני נוטה להאמין שזו 'הנחה מושכלת'.

אז שימו לב שלא מספיק שהחרדים עשו חגיגה בהסכמים הקואליציוניים, מי שמתיימר לייצג את מעמד הביניים מצא עוד דרך לממן זאת, דרך הפנסיה שלנו.

כשמשלבים את שני הדברים (מתן הטבות מופלגות לחרדים, ופגיעה ענקית בחסכון הפנסיוני שלנו) מקבלים תמונה יפה, שמשקפת טוב מאוד את המצב.

אפשר לבקר את לפיד עד מחר על שהוא לא עשה מספיק, אבל אי אפשר שלא לשים לב שלפיד הוא זה שמנע בגופו (יחד עם בנט) את הדברים האלו.

אבל היות ואנחנו (מעמד הביניים הישראלי) ידועים בסבלנות של ילד בן 3 וזכרון של דג זהב, חזרנו למפלגות שמוכרות אותנו לאלו שמאמינים כי שירות צבאי ולימוד אנגלית ומתמטיקה זה בגדר ייהרג ובל יעבור.

כולם עסוקים בבעיות עם הפלסטינים ושוכחים מכך שיש קרע פנימי עצום, שרק נפער בחסות הממשלות (וזה לא רק הימין, זה גם השמאל).

האבסורד הוא שהחיים שלי סבבה לגמרי מבחינה חומרית, יש לי דירה נחמדה ומרווחת בבעלותי (רוב הכסף הורווח עצמאית בעבודה ובהשקעות, ההורים שלי עדיין עם משכנתא), ובגלל עוד כמה החלטות חכמות שעשיתי אני במצב נהדר לגילי והעתיד שלי די מובטח. עם זאת, ברגע הראשון שתקפוץ האפשרות, אני אבצע רילוקיישן, כי אני לא בטוח שאני רוצה לגדל משפחה במדינה הזו.

וזה עצוב, כי פעם הייתי פטריוט, והיום אני מרגיש תייר במדינה בה נולדתי. כל הזין.

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

תחליף פלסטינים באיראן/דאעש או סתם ערבים אם בא לך.

אם לא שמת לב, זה די ניצח את הבחירות האחרונות.

• תוכן חדש...