Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אולי לא הבנתי, אבל אתה עדיין מתחמק מהשאלה ותקוע בטענת איש קש של ״האם מותר לבקר״ :)

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 21 דקות, hans כתב:

אולי לא הבנתי, אבל אתה עדיין מתחמק מהשאלה ותקוע בטענת איש קש של ״האם מותר לבקר״ :)

עניתי על השאלה שלך 20 פעם. 

המלחמה לא השיגה את יעדיה.

הטיקט העיקרי שביבי רוכב עליו משנות ה90 לא הושג. 

איראן יכולה להשיג נשק גרעיני תוך כמה חודשים, וזה לא השתנה לא בקיץ ולא עכשיו.

אלו הן עובדות.

אני לא יודע איך לנהל את המלחמה אחרת. הטענה הרפטטיבית שלך שאם אני לא מציג תכנית מלחמה משלי, שמובילה לנצחון, זו הוכחה לזה שאין כזו ואני טועה היא כשל לוגי אחד גדול. וכבר הסברתי הרבה פעמים למה. האמת אפילו שניים. אחד כי היא מאפשרת ביקורת רק למי שיכול להציע פתרון יותר טוב. השני כי היא מאוד כללית. זה לא באמת משנה מה נעשה ומה לא נעשה. אם זה לא רצח עם שאי אפשר לבצע, אז מימלא זה נועד להכשל. וזהו. 

לפני שעה, 3n כתב:

על פי דיווחי חוץ המקום לאחסנה ייסתים בוד 3-8 שבועות.

הם לא מתחננים להפסקת אש , הם מתגרים ויורים ומנצלים חולשה קיצונית של המערב אשר מזמן ויתר על כבודו ועצמאותו.

כדי לנצח את המלחמה הזו צריך להיות אכזר כמו המשטר האיראני, הריסת תשתיות כמו רשתות החשמל אשר מספקות אנרגיה לערי הטילים, הבעיה  שהמערב כובל את עצמו לחוקים שבאירן לא שמעו עליהם , ועל ידי תקיפות כירוגיות בלבד לא מנצחים מערכות.

מלחמת העולם השניה הוכרעה על ידי כתישת תשתיות אזרחיות גרמניות והורדת המשטר על הברכים לכניעה מוחלטת , גם יפן הבינה אחרי 2 פצצות אטום שהמשך המערכה יפרק את מה שנותר מיפן , את המשטר האיראני צריך למחוץ באלימות .

בסדר, אז לא ניצחנו את המלחמה כי אנחנו והמערב לא אכזריים כמו האיראנים. הסבר אחד, אני מניח. אבל לא ממש משנה את המציאות. המלחמה לא השיגה את היעדים. והמסביב שאתה מתאר היה ידוע גם לפניי. 

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)

אבל אם המלחמה לא השיגה את היעדים, אז מה היה צריך לעשות במקום?

1. לא לצאת

2. להתארגן אחרת ואז לצאת

3. לא יודע

בנוסף, אשמח "אם זה ממילא נועד להיכשל" וגו, מה כוונתך.

לפני שעתיים, יבגניפ כתב:

אחד כי היא מאפשרת ביקורת רק למי שיכול להציע פתרון יותר טוב.

אף אחד בארץ לא מבקש רשות להטיל ביקורת. כולם מבקרים, כולם פרשנים, אף אחד לא סותם לאף אחד את הפה, כולם מברברים חופשי.

אבל ביקורת בלי אלטרנטיבה היא פשוט... ברמה נמוכה יותר מביקורת שמציעה אלטרנטיבה. היא הוצאת קיטור. וזה כיף ונעים להוציא קיטור אבל לא מקדם אותנו - אפילו ברמה המחשבתית בלבד - לשום מקום.

ורק בשביל הדוגמה, אתן לך דוגמה שהיא בכוונה גרועה וחלושה "אילו טראמפ לא היה עוצר את המלחמה ביוני מיד אחרי הפגנת השרירים החד פעמית של b2 וממשיך לכתוש, יכול להיות שהכול היה נראה אחרת. אבל פספסנו הזדמנות היסטורית (באשמתנו/לא באשמתנו)"

או לחלופין לכתוב "לאור הפספוס ההיסטורי ביוני, היינו צריכים לחכות עם התקיפה עוד עשור לפחות". כזה. משהו. גרוע. אבל לפחות חושבים על אלטרנטיבה ולא רק ביבי פה שם ביבי שם ביבי ביבי.

עריכה אחרונה על ידי hans
  • מצחיק 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לא לצאת.

או לתכנן למשהו ריאלי, עם פתרון ריאלי לבעיית ההורמוז, ואז לצאת. 

• רעיון טוב! 2

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

עדיף לא לצאת ושיחשבו שאתה יכול לחסל אותם מאשר לצאת ולהוכיח שלא.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מדהים אותי שיושבים שני מגלומנים ומשכנעים את עצמם שחיסול של מנהיג עליון ועוד כמה גנרלים יביא להתמוטטות של השלטון במדינה של 100 מיליון איש,

מדינה טוטליטרית, בלי בג"צ, קונגרס, עיתונות - כלום. מדינה שחמישים שנה בונה אופרציה שלטונית.

ומתוך אותם מאה מיליון, יש בסביבות כמה מיליונים שהם חלק מארגון חובק עולם שמקבל משכורות מאוד יפות רק מעצם השתייכות לאופרציה.

ובאים שני המגלומנים ובטוחים שכל האנשים האלו פשוט יוותרו על הכסף, המעמד, הכוח, הכבוד ויזוזו הצידה לאנשהו כדי שאספסוף לא מאורגן ישתלט להם על המדינה... ולא צריך לתכנן מה לעשות עם הורמוז, והאורניום, כי הכל פשוט מגדל קלפים אחד גדול.

ואנחנו מדברים על שני מגלומנים שאחד מהם כשהפסיד בבחירות גרם להסתערות על הקפיטול, והשני אני כבר לא רוצה לדבר על מה קרה כשהקימו ממשלה בלעדיו או שהעזו לחקור אותו.

והם מגלומנים שחיים בדמוקרטיות, הם צריכים להיבחר כדי להיות בשלטון. החלפת שלטון היא חלק מהעיקרון, ובכל זאת שניהם לא הסכימו להתפנות מהשלטון באופן תקין. אז שהמשטר האיראני שהוא מדינת משטרה צבאית יתפרק יום בהיר אחד כי קיבל מתקפה על הראש?

[לדעתי הספקולטיבית, אם נניח מתישהו בשנת 40 היו זורקים פצצה על הבונקר של היטלר והורגים אותו, המשטר הנאצי אולי  היה ממשיך לתפקד רק מכוח האופרציה. ויש מצב שבלי המטורלל המסומם בראש הם עוד היו מתפקדים באופן עדיף.]

• אהבתי 2
פורסם

בהרצליה חנות הגלידה סגרה בסוף בשבת.

מהמר שגם הם יסגרו בסוף בשבת.

לא קשור לגזענות, אך לאחרונה העבריינים תמיד עם אותם המאפיינים. מה אני אמור להרגיש כלפיי הדת כאשר אני רואה את התמונות האלה? לקרב אותי לדת זה בטוח לא גורם לי. גורם לי לסלידה מכל מה שמתחבר לדת.

אם בבחירות הבאות עולה שוב ממשלה כמו הנוכחית, אפשר לקפל פה. כל מי שלא דתי לא יוכל לחיות פה.

image.thumb.png.e85e9a04dc0983bcbb2abd23485259a6.png

• מבאס 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

בסרטון של ההצתה, איך לא, המצית לובש טרנינג אדידס עם ציציות. גועל נפש.

ד"א אחלה בית קפה זה. מקום חדש שלא מזמן נפתח. ממליץ לכל מי שמסתובב באזור להגיע לשם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 6 שעות, David32 כתב:

נשמה, 90 מיליון זאת כמות שאף אחד אף פעם לא הצליח. 

בגרמניה הנאצית (1939) לא כולל שטחים כבושים היה בערך 70 מיליון, אם כוללים את הסודטים ואוסטריה מגיעים ל-80 מיליון. נכון, זה לא 90 אבל זה לא מאוד רחוק, לפחות תפיסתית.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 7 שעות, SlowRide כתב:

בסרטון של ההצתה, איך לא, המצית לובש טרנינג אדידס עם ציציות. גועל נפש.

ד"א אחלה בית קפה זה. מקום חדש שלא מזמן נפתח. ממליץ לכל מי שמסתובב באזור להגיע לשם.

אני באמת תוהה כל פעם מחדש על השילוב הזה. מה גורם להם לחשוב שהם דתיים מלכתחילה.

לפני 9 שעות, hans כתב:

אבל אם המלחמה לא השיגה את היעדים, אז מה היה צריך לעשות במקום?

1. לא לצאת

2. להתארגן אחרת ואז לצאת

3. לא יודע

להתארגן אחרת. לא לצאת זו גם אופציה. 

לפני 9 שעות, hans כתב:

אף אחד בארץ לא מבקש רשות להטיל ביקורת. כולם מבקרים, כולם פרשנים, אף אחד לא סותם לאף אחד את הפה, כולם מברברים חופשי.

אבל ביקורת בלי אלטרנטיבה היא פשוט... ברמה נמוכה יותר מביקורת שמציעה אלטרנטיבה. היא הוצאת קיטור. וזה כיף ונעים להוציא קיטור אבל לא מקדם אותנו - אפילו ברמה המחשבתית בלבד - לשום מקום.

ורק בשביל הדוגמה, אתן לך דוגמה שהיא בכוונה גרועה וחלושה "אילו טראמפ לא היה עוצר את המלחמה ביוני מיד אחרי הפגנת השרירים החד פעמית של b2 וממשיך לכתוש, יכול להיות שהכול היה נראה אחרת. אבל פספסנו הזדמנות היסטורית (באשמתנו/לא באשמתנו)"

או לחלופין לכתוב "לאור הפספוס ההיסטורי ביוני, היינו צריכים לחכות עם התקיפה עוד עשור לפחות". כזה. משהו. גרוע. אבל לפחות חושבים על אלטרנטיבה ולא רק ביבי פה שם ביבי שם ביבי ביבי.

אתה קצת מתווכח עם איש קש. אני הסברתי את הטענה שלי המון פעמים פה. 

לא צריך את הדיעה המלומדת שלי אם היינו צריכים לחכות עוד שנה, או לריב בקיץ עם הדוד טראמפ.

בישראל יש מנגנוני ביקורת רשמיים, ואחת המטרות שלהן היא בדיוק זו: בהנתן שמשהו לא עבד כמו שהיינו רוצים שהוא יעבוד - מה האלטרנטיבות, מה היה אפשר לעשות אחרת. ומי שלוקח בהן חלק זה, בין היתר, אנשי מקצוע בתחום ולא מוציאי קיטור באינטרנט.

הבעיה היא ששלטון הימין על מלא זרק את המגנונים האלו לפח, ככל שהם קשורים אליו ודנים בו, ואני גם לא מאוד בטוח שבמערכת הבטחון מאוד אוהבים לשמוע קצינים במיל' מחוץ למערכת, מסבירים למה ואיך אולי היה אפשר לעשות דברים אחרת.

אז הטענה שלי היא שאני לא רוצה להיות זה שמבקר ומציע אלטרנטיבות, אלא שאני רוצה לדעת שמי שאמור לבקר - מקבל את המקום לעשות, ומתחייסים לביקורת שלו. ואני לא חושב שזה קורה. למעשה, די ברור שזה לא.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 10 שעות, Night Driver כתב:

עדיף לא לצאת ושיחשבו שאתה יכול לחסל אותם מאשר לצאת ולהוכיח שלא.

זו הייתה ההחלטה לגבי צפון קוריאה , נולד גידול פרא אטומי המשתף טכנולוגיות אטום וטילים עם מדינות פורעות אחרות כך שכולם מבינים את התוצאה הסופית של אירן גרעינית.

הבעיה היא לא עם היציאה לדעתי אלא עם ההתקפלות של טראמפ אשר אינה מובנת לי , כמו ביוני 25 וגם היום הוא לפתע מחליט לעצור באמצע ולא לסיים את העבודה , רק לו הסיבות מדוע.

ניתן להכניע את אירן על ידי מהלומות והשמדת אתרים לייצור חשמל ואתרי שליטה של המשטר , התוצאה הריגה של אזרחים רבים ונזק קולוסלי לחיים באירן, המערב וטראמפ לא מסוגלים לקבל את ההחלטה הזו בחולשתם , ולכן המשטר האירני הנוכחי ימשיך לשרוד אלא אם האזרחים יחליטו אחרת וגם באופציה הזו ישלמו האזרחים מחירים כבדים .

פורסם
לפני 8 שעות, Gosser1860 כתב:

זה לא מאוד רחוק,

רק שזה לא קשור, כי הקונטקסט הוא שהאנס כול הזמן מציין שצריך לחסל את כול השיעים...

• רעיון טוב! 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני שעה, 3n כתב:

זו הייתה ההחלטה לגבי צפון קוריאה , נולד גידול פרא אטומי המשתף טכנולוגיות אטום וטילים עם מדינות פורעות אחרות כך שכולם מבינים את התוצאה הסופית של אירן גרעינית.

הבעיה היא לא עם היציאה לדעתי אלא עם ההתקפלות של טראמפ אשר אינה מובנת לי , כמו ביוני 25 וגם היום הוא לפתע מחליט לעצור באמצע ולא לסיים את העבודה , רק לו הסיבות מדוע.

ניתן להכניע את אירן על ידי מהלומות והשמדת אתרים לייצור חשמל ואתרי שליטה של המשטר , התוצאה הריגה של אזרחים רבים ונזק קולוסלי לחיים באירן, המערב וטראמפ לא מסוגלים לקבל את ההחלטה הזו בחולשתם , ולכן המשטר האירני הנוכחי ימשיך לשרוד אלא אם האזרחים יחליטו אחרת וגם באופציה הזו ישלמו האזרחים מחירים כבדים .

אנחנו אומרים את אותו הדבר. 

אם אתה לא מתכוון ללכת עד הסוף כדי להשיג את מה שאתה רוצה אל תתחיל אבל אם התחלת לך עד הסוף.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לא הבנתי משהו. 

image.thumb.png.c035f679106a5c66c41313ad0a902767.png

אותו מפכ"ל שאישר להם להגיע למסיבה, ממנו הם רוצים שיעמיד את כל אלו שהוא אישר להם להגיע למסיבה- לדין משמעתי? 

אני לא רוצה להעליב את השוטרים אז לא אומר שום דבר על אינטיליגנציה, אבל בחייאת, מה לעזאזל. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...