Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כשעה, יבגניפ כתב:

בדבר אחד אני בטוח: שיקרו לפני חצי שנה, כמו שהוא שמשקר לנו כל הזמן.

אתה סתם חמוץ. 

הוא אמר שהסיר את איום ההשמדה ב 20,000 טילים ועכשיו זה רק 19,993 טילים.

• מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם

מה שכן, בכנות מלאה, אני חיב לציין שהופתעתי לטובה- 

הייתי בטוח שנמשיך לראות לא מעט טיפטופים מלבנון עד שיחליטו לעשות עם זה משהו, אני מרוצה שאנחנו מגיבים לזה בחומרה ומטפלים בבעייה בצורה חזקה. הופתעתי. 

• אהבתי 1
  • מצחיק 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

מה הבעיה?

פירקת להם את הגרעין, פירקת את הטילים, בחצי שנה האחרונה בנו המון טילים וזה מה שיש - קצת טילים בליסטים שעפים לכל המזרח התיכון ופה ושם כטבמים.

מה ציפית שייקרה עם משטר טרור?

אם נעצור עכשיו בעוד שנה נחזור לסבב נוסף.

שהכל שקר?

לא פירקת להם את הגרעין. עכשיו שוב מפציפים באותם האתרים בהם כבר הפציצו בדיוק.

לא פירקת להם את הטילים. אפילו לא פגעת ביכולת שלהם לירות - אם לא היו יורים כמו מפגרים על כל האחים שלהם מהמפרץ, אז ממדי ההרס בישראל היו מן הסתם הרבה יותר גדולים.

לא פירקת להם את היכולת לבנות טילים - הם הצליחו לייצר עוד אלפים מהם בחצי שנה.

אני גם לא מציע לעצור עכשיו. זה בכלל לא הטענה שלי. הטענה שלי היא שאנחנו חיים במדינה כל כך מפגרת, שאפילו אנשים ביקורתיים כלפי הממשל והמלך ביבי לא עוצרים כרגע לשאול מה ולמה. כולם מיישרים שורות. לפיד, בנט, אפילו גולן. כולם. שאחד, אחד, יעצור וישאל: ביבי למה שיקרת לפני חצי שנה על נצחון ענק והיסטורי, כשבפועל לא הצלחנו לעשות כלום, וצריך לחזור להכל מהתחלה?

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 23 דקות, יבגניפ כתב:

אם לא היו יורים כמו מפגרים על כל האחים שלהם מהמפרץ, אז ממדי ההרס בישראל היו מן הסתם הרבה יותר גדולים.

אני חושב שאלו טילים אחרים לטווחים קצרים יותר.

לפני 24 דקות, יבגניפ כתב:

אפילו לא פגעת ביכולת שלהם לירות

גם פה אני חושב שזה שהם יורים טילים בטפטופים ולא מטחים ממוקדים כמו בסיבוב הקודם, מעיד שהיכולת שלהם כן נפגעה וגם שר ההגנה שלהם הודה שהיחידות פועלות באופן עצמאי, לא שליטה מרכזית. בגלל זה כנראה הם הפציצו מיכלית נפט שלהם.

אבל אני כמובן מסכים שאנחנו יכולים רק להסיק ולנחש, כי המילים של ראש הממשלה ושריו, נטולות אמינות לחלוטין.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני 30 דקות, יבגניפ כתב:

שהכל שקר?

לא פירקת להם את הגרעין. עכשיו שוב מפציפים באותם האתרים בהם כבר הפציצו בדיוק.

לא פירקת להם את הטילים. אפילו לא פגעת ביכולת שלהם לירות - אם לא היו יורים כמו מפגרים על כל האחים שלהם מהמפרץ, אז ממדי ההרס בישראל היו מן הסתם הרבה יותר גדולים.

לא פירקת להם את היכולת לבנות טילים - הם הצליחו לייצר עוד אלפים מהם בחצי שנה.

אני גם לא מציע לעצור עכשיו. זה בכלל לא הטענה שלי. הטענה שלי היא שאנחנו חיים במדינה כל כך מפגרת, שאפילו אנשים ביקורתיים כלפי הממשל והמלך ביבי לא עוצרים כרגע לשאול מה ולמה. כולם מיישרים שורות. לפיד, בנט, אפילו גולן. כולם. שאחד, אחד, יעצור וישאל: ביבי למה שיקרת לפני חצי שנה על נצחון ענק והיסטורי, כשבפועל לא הצלחנו לעשות כלום, וצריך לחזור להכל מהתחלה?

בגדול אתה צודק, אין לנו מפציצים כבדים, היכולת שלנו לפגוע פגיעה עמוקה בתעשיית הטילים שלהם ובתעשיית הגרעין שלהם מאוד מוגבלת.
ההישג הכי גדול של המערכה הקודמת היה "פטיש חצות" פעולה אחת, עם כמה מפציצים ששיתקה את פרוייקט הגרעין שלהם, יש האומרים חיסלה.
כל השאר היה מאוד מרשים, אבל עם השפעה מוגבלת מאוד לטווח הקצר-בינוני לכל היותר

מניח שעוד מעט יגיעו שוב תותחים כבדים של האמריקאים, השימוש במפציצים עד עכשיו היה יחסית בשוליים ממה שאני מבין... הם יכולים לעשות הרבה יותר נזק...

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • רעיון טוב! 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 4 שעות, יבגניפ כתב:

על הפער האדיר בין ההכרזות מלפני חצי שנה

זו היועמשי"ת השב"כ, הרמטכ"ל.... הם שהכתיבו לו מה לומר.... לצערי נפגש עם מספר ביביסטים במקלט השכונתי, מה שאומרים בערוץ 14 זה מה שהם מדקלמים, אפס ביקורת עצמית, אפס לקיחת אחריות, הרי עבורם אם ביבי אפס אז גם הם אפס ומה פתאום הם אפסים.

• אהבתי 1
  • מבאס 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 23 דקות, farkash7 כתב:

יש האומרים חיסלה.

כול כך חיסלה שצריך שוב לבוא לריב איתם

• אהבתי 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 4 שעות, יבגניפ כתב:

עכשיו, אני אגיד לך מה הבעיה: לי אין שום מושג מה קורה, מה אפשר, מה אי אפשר. בדבר אחד אני בטוח: שיקרו לפני חצי שנה, כמו שהוא שמשקר לנו כל הזמן.

אההה… אתה צודק בנקודה הזו.

להגנתי ייאמר שאני לא מקשיב לביבי, לא קורא מה שהוא אומר/מקליט/מצייץ וגם אם הייתי קולט טענה שלו, היא הייתה עוברת לי מעל הראש כמו רעש של צרצרים לעת ערב.

לא זכרתי שהרמטכ״ל או מישהו עם איזושהי אמינות מדבר על מלחמת 12 הימים כאיזו מכה ניצחת, בפרט שעיקר השוס הייתה ההפצצה האמריקאית.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

הבן אדם כ"כ שקרן ולא אמין שבכל פעם שהוא אומר משהו הראש אוטומטית הולך לכיוונים של כל מיני קונספירציות עולמיות הזויות, העיקר לא לקבל את המילים שלו כפשוטן כי כל חירטוט שהמח יחבר ביחד ירגיש יותר הגיוני מלהקשיב לו.

טראמפ למשל חרטטן לא קטן אבל הוא עקבי והוא אומר דברים ואחרי זה עושה פחות או יותר מה שנאמר. אצל ראש הממשלה שלנו אפילו את זה אין. פשוט להתעלם ולקוות לטוב.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אתם מחפשים איפה שאין סיבה לחפש.

ברשימת עשרת השקרים הגדולים של נתניהו השקר הזה לא נכנס אפילו בעשרים הראשונים

• מצחיק 4
פורסם

אני לא מחפש קוונספירציות. לא חושב שהוא יצא למלחמ הכדי לברוח מהמשפט. שם בצד את זה שהוא בוודאות מאמין שזה משרת אותו פוליטית.

אני מנסה להבין תהליך. התהליך הוא ששיקרו לנו שנצחנו את האיראנים. עכשיו שיקרו שוב שיש תוכנית סדורה שאחריה איראן לא תראה אותו הדבר. אבל אתמול כבר פורסם בערוצי התבהלה שבצבא לא מאמינים שהמבצע הנוכחי יסיר את האיום של הטילים הבליסטים. אז מה אז? 

הבעיה היא שככה אנחנו הופכים לנתינים. לא אזרחים. ושוב, חלק ענק מהבעיה, זה שאין אף אחד שמבקר בכלל את המהלך ואף אחד לא שואל שאלות. מתיישרים כמו חיילים מאחורי ביבי וזהו. ואני מסתכל על זה מהצד, ובאמת לא מבין. אחרי שהרגילו את תושבי העוטף והדרום שזה בסדר שיורים עליהם טילים כל כמה זמן - אנחנו הולכים לנרמל את זה שפעם בחצי שנה - שנה נשב במקלטים מול איראן?  עד שמה?

אולי גם אין דרך אחרת. אני לא יודע. אבל ברגע שמשקרים על התוצאה וגם על התהליך, מספקים הסברים שונים בכל פעם מחדש - אני לא מבין איך אפשר לפחות לא לשאול שאלות.

• אהבתי 5
  • רעיון טוב! 2
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 13 שעות, David32 כתב:

הגדרה מאוד מעניינת לקצת.

מה עם הזילזול שלך ביום הראשון עם ה "לשגר בקושי 40 במשך כמה שעות." ???

האזעקה האחרונה באיזור ירושלים הייתה אתמול ב1 בצהריים, לאיזור המרכז היה איפשהו ב1 בלילה.

להזכירך כל התרחישים לפני שנה היו " נפילות של מאות טילים כל רגעע!!&#&#&", ואנשים קנו גנרטורים כאילו זה פחיות טונה.

אזעקות זה חרא, יש בעיה עם הילדים, וכמובן שכל פגיעה, פציעה ומוות של אזרחים זה אסון, אבל בראייה כוללת? אנחנו לא מתקרבים לתרחישי האסון של אנשים כמו יצחק בריק.

לפני 3 דקות, yohai71 כתב:

הם כאלה מנותקים שזה לא ייאמן. 

זה לא רק הם, ראיתי כתבה שזה קרה בעיר נוספת בארץ לא זןכר איזה עם ילדים מבית "נורמטיבי", שכמובן זה אומר ילדים חרא שעתידם מאחוריהם עם הורים זבל שצריך לקשור לעץ.

• רעיון טוב! 2
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

אי אפשר לדעת אם הירידה בשיגורים זה כי כתשנו אותם או כי הם עסוקים בלהילחם בעוד כמה מדינות במקביל או כי הם החליטו שזה גדול עליהם והם מחכים לרגיעה עד לפעם הבאה.

אפשר לחלוטין להבין למה אנשים לחוצים שעכשיו אנחנו נעשה סבבים עם איראן כמו שהיה עד לא מזמן עם חמאס. אי אפשר לסמוך על הצהרות ראש הממשלה כשהוא אומר לך שהאיום הוסר כי הוא משקר כל הזמן.

צריך לזכור שזה לא טילים כמו שביבי כבר הרגיל אותנו מעזה, שקודם הגיעו רק לדרום ולאט לאט עד חיפה. פה אם הירוט לא מצליח ויש פגיעה ישירה, יש כמה הרוגים וחצי שכונה הופכת להומלסים. אף אחד לא רוצה שזה יהפוך לשגרת החיים פה.

לפני שעה, yohai71 כתב:

הם כאלה מנותקים שזה לא ייאמן. 

באמת לא הבנתי מה זה הפיצוצים האלה בלילה בלי אזעקה.

• אהבתי 1
  • מעניין 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני 33 דקות, SlowRide כתב:

לא טילים כמו שביבי כבר הרגיל אותנו מעזה

ההבדל הגדול הוא שטילים בליסטיים לא מייצרים במנהרה שמתחת לגן הילדים.

כשרצו הפחדות ושמועות על זה שהאירנים כבר ייצרו אלפי טילים מאז המלחמה הקודמת, כל המומחים אמרו שאין בכל העולם כושר ייצור לכזה קצב.

ואנחנו רואים את זה עכשיו, שהתקיפות שלהם הרבה יותר דלילות מהסבב הקודם.

לכן, לא יכולים להיות סבבים כאלו בתדירות גבוהה, כמו מול עזה. אולי אם הם יתמקדו בכתב״מים זולים, אבל זה כבר נזק קטן בהרבה.

עריכה אחרונה על ידי פינדר
  • אהבתי 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...