Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעה, Night Driver כתב:

אם נלך למרכיבי האופוזיציה אתה רואה הבדל משמעותי?

אני לא בהקשר הזה. 

יותר מדי אנשים מעדיפים לדפוק את קופת המדינה כמה שיותר. המיסים כבר נחשבים לחוצפה ואנשים לוקחים אותם אישית. במיוחד בזכות הגועליציה הנוכחית, שתורמת אפילו אצלי לרגשות של "אני ממש לא מעוניין לתת אפילו שקל". בנושא הזה, מנהל תקין מהווה בעייה רצינית לכל מי שאוהב לשלם במזומן בלי קבלה, ובמיוחד עכשיו כשזה קצת יותר משתלם (1% יותר משתלם החל מינואר). תוסיף על זה את המלחמה בעסקים הקטנים והבינוניים שיש בהם הון שחור (ולחלוטין מסתובב. אני לא תמים), אבל הפטור הגורף והיעדר האכיפה לגבי החברות הגדולות שרק מקבלות הטבות מס, כל ההטבות המרחיקות לכת למגזרים שונים משלי וכדומה- וקיבלת מתכון להעלאת הרצון להשתמטות מתשלום מיסים. 

לדעתי האישית, יש כיום אנשים בודדים שעדיין מעריכים מנהל תקין ומעוניינים בו, אם זה רק לגבי נושא המיסים והכספים למדינה- לגבי שאר הנושאים המצב שונה לחלוטין ויש הבדל  בין תומכי האופוזיציה לבין תומכי הגועליציה.

לפני 54 דקות, יובל .מ. כתב:

אתה כועס כי זה טיול שורשים למרוקו ולא לפולין.

אני כועס כי זה טיול שורשים.

על חשבון הציבור.

היעד מעניין לי את הקצה של העט.

טיול לאירופה בעקבות משהו שקשור לשואה, מקובל ואפילו לגיטימי (במיוחד לאור כל המכחישים למיניהם בעולם). 

טיול שורשים לפולין? לכי קיבינימט על חשבונך לאן שאת רוצה ותנצלי את הימי חופש שלך בשביל זה. בהמה.

טיול שורשים למרוקו? לכי קיבינימט על חשבונך לאן שאת רוצה ותנצלי את הימי חופש שלך בשביל זה. בהמה.

טיול שורשים לארה"ב? לכי קיבינימט על חשבונך לאן שאת רוצה ותנצלי את הימי חופש שלך בשביל זה. בהמה.

טיול שורשים באופן כללי? לכי קיבינימט על חשבונך לאן שאת רוצה ותנצלי את הימי חופש שלך בשביל זה. בהמה.

הכי חשוב, רק אל תחזרי.

יובל, יש רק נקודה אחת שקשורה למוצא שאני חושב שהיא אקטואלית:

מוצא האדם מן הקוף. ומסתובבים בינינו הוכחות לכך- אנשים מכל העולם שפשוט עדיין לא הגיעו ליעד.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני כשעה, יבגניפ כתב:

אולי גם אצל מי שיצביע בנט היפותטי.

עד לפני כמה חודשים עוד חשבתי שבנט הוא איזו ברירת מחדל סבירה, לעומת הממשלה הנוכחית. לא שהתכוונתי להצביע עבורו, אבל הייתי מקבל ממשלה בראשותו.

אבל זה שהוא מוביל בסקרים היום (לפחות בחלקם) מעיד על הואקום הענק בהנהגה ועל זה שהמרכז-ימין הליברלי לא מצליח להעמיד מנהיגים ומובילי דיעה רציניים.

איך בן אדם שמתיימר להיות ראש ממשלה נעלם ונאלם בתקופה כזו??

לא שמענו מה דעתו על עסקת החטופים, עד שאיכשהו חילצו ממנו איזו אמירה. אין לי מושג מה התוכניות שלו לעזה ואנחנו גם לא יודעים, מי אמור ללכת איתו, אחרי שכבר הוכיח שהיכולת שלו לבחור שותפים היא לא משהו.

הבן אדם היה אמור לחרוך את המסכים, לעמוד על במות ולצעוק מה הוא הולך לעשות. במקום זה הוא מתחבא ומגיח מדי פעם עם אמירות עמומות.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
Just now, פינדר כתב:

הוא לא נעלם. 

הוא במילואים.

והוא מצליח מדי פעם גם להתראיין מתוך המילואים.

אתה באמת רוצה אחד שיודע לדבר ורק לדבר?

פורסם

אני רוצה מנהיג שאני יודע מה הדיעות והתוכניות שלו.

זה נשמע לך מוגזם?

אני גם לא חושב שהוא עדיין במילואים.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 9 דקות, פינדר כתב:

לא שמענו מה דעתו על עסקת החטופים, עד שאיכשהו חילצו ממנו איזו אמירה. אין לי מושג מה התוכניות שלו לעזה ואנחנו גם לא יודעים, מי אמור ללכת איתו, אחרי שכבר הוכיח שהיכולת שלו לבחור שותפים היא לא משהו.

הבן אדם היה אמור לחרוך את המסכים, לעמוד על במות ולצעוק מה הוא הולך לעשות. במקום זה הוא מתחבא ומגיח מדי פעם עם אמירות עמומות

למה הוא אמור לחרוך מסכים עכשיו? יש לו בכלל מפלגה? לדעתי בנט עושה בשכל. למה לו להעסיק את מכונת הרעל של הליכוד עכשיו? זה לא שאנחנו לקראת בחירות. עם הליכוד צריך להיות come from behind kind of guy ולא לבוא ברעש וצלצולים ראש בראש כשרגע האמת כל כך רחוק. תראה מה עשו ליאיר גולן, אדם משכמו ומעלה שסיכן את עצמו והלך להציל אנשים ב7.10, היום האספסוף קוראים לו בוגד בלי בושה. אפילו יש לי ליד הבית גרפיטי של זה...

בנט לא צריך כרגע את תשומת הלב השלילית הזאת.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 18 דקות, פינדר כתב:

כמו שכתבו,אין עכשיו בחירות,אז אין לו יותר מדי "מה לעשות"

עושה לו טוב להתרחק מהרעל כאמור

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
לפני 6 דקות, SlowRide כתב:

למה הוא אמור לחרוך מסכים עכשיו? יש לו בכלל מפלגה? לדעתי בנט עושה בשכל. למה לו להעסיק את מכונת הרעל של הליכוד עכשיו? זה לא שאנחנו לקראת בחירות. עם הליכוד צריך להיות come from behind kind of guy ולא לבוא ברעש וצלצולים ראש בראש כשרגע האמת כל כך רחוק. תראה מה עשו ליאיר גולן, אדם משכמו ומעלה שסיכן את עצמו והלך להציל אנשים ב7.10, היום האספסוף קוראים לו בוגד בלי בושה. אפילו יש לי ליד הבית גרפיטי של זה...

בנט לא צריך כרגע את תשומת הלב השלילית הזאת.

זה אולי נכון מבחינה פוליטית. טריקים ושטיקים.

אבל זו לא הנהגה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

כדי להגיע להנהגה, במצב הקיים היום, אין מנוס מלהשתמש בטריקים ושטיקים...

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 30 דקות, פינדר כתב:

אבל זה שהוא מוביל בסקרים היום (לפחות בחלקם) מעיד על הואקום הענק בהנהגה ועל זה שהמרכז-ימין הליברלי לא מצליח להעמיד מנהיגים ומובילי דיעה רציניים.

זה נכון אבל לא בגלל הסיבות שמנית.

מעל 20 מנדטים בלי שם אחד ברשימה. אפילו לא יודעים את מי מכניסים לכנסת ומי יהיו השרים שלו. בסוף נגמור עם ואטורי 2.0.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 11 דקות, פינדר כתב:

זה אולי נכון מבחינה פוליטית. טריקים ושטיקים.

אבל זו לא הנהגה.

זה לא טריקים ושטיקים זה להיות חכם במקום צודק. אם הוא רוצה להגיע לבחירות כמועמד רלוונטי עם סיכוי לקחת את ההנהגה ולהשפיע לטובה הוא צריך לעשות בדיוק מה שהוא עושה עכשיו. 

פורסם

רק בגלל מה שקיים מולו כרגע.

פורסם
לפני 49 דקות, SlowRide כתב:

עם סיכוי לקחת את ההנהגה

לפני כשעה, ברווז כתב:

כדי להגיע להנהגה, במצב הקיים היום, אין מנוס מלהשתמש בטריקים ושטיקים...

זהו בדיוק.

זה שפל של העם ושל ההנהגה, שכדי לקחת בחירות, אחריה אסון הקולוסיאלי שהיא הממשלה הנוכחית, צריך להיות בשקט, לא לנקוט עמדה ולא להציג מועמדים.

זה כנראה מאוד מעשי, אבל זה עדיין דפוק.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 10 דקות, פינדר כתב:

זה כנראה מאוד מעשי, אבל זה עדיין דפוק

המצב שלנו בכלליות דפוק. למה ציפית אחרי 15 שנים של הפרד ומשול?

• אהבתי 1

פורסם
לפני 9 דקות, פינדר כתב:

זה כנראה מאוד מעשי, אבל זה עדיין דפוק.

אתה צודק לחלוטין. 

אפשר (וצריך) להגיד הרבה על ביבי. אבל הנבל-על מומחה ברמה עולמית למשיכה בכל החוטים כדי להישאר בשלטון, ואת זה אי אפשר לקחת ממנו. מה שמגיע מגיע. 

הקטע, והרלוונטיות, הוא- שהסיבה היחידה שבנט היה ראש ממשלה פה לחמש דקות הייתה שבנט פשוט ניצח את ביבי, במשחק של ביבי. בנט עשה ביבי לביבי.

אין אפשרות ריאלית להצליח למצוא פרצות איכותיות במשחק השחמט שביבי משחק בפוליטיקה. הנבל-על הזה יודע בדיוק מה הוא עושה. אז מה לעשות, צריך טריקים ושטיקים, זה דפוק ורקוב, אבל גם ההנהגה שלנו דפוקה ורקובה. 

ודווקא האופוזיציה מקפידה שלא לשחק במשחקים האלו, וזה לרעתה- זה משהו שכן יכול להועיל להם ולהפיל את הממשלה הארורה הזו. 

• תוכן חדש...